Erotická poviedka

Hravá 69

Sen: Počas cesty domov z roboty mi pípol hangouts - Kedy prídeš? - Za chvíľu som doma - OK, pripravím niečo. Keď som otvoril vchodové dvere, kráčala si oblečená iba v oranžovom tričku z kuchyne s rukou medzi nôžkami.

Došla si až ku zrkadlu a ľavú vyložila na skrinku, šibalsky sa usmiala, vytiahla prštek a dala mi ho pod nos - Vonia? chňapol som po ňom pusou ale si sa zasmiala a strčila ho spať medzi nôžky - Chcel by si ochutnať? - Jasné - Tak to budeš musieť ísť do spálne. A s prštekom v mľaskajúcej mušličke si si odkráčala do spálne. Cestou som stihol zhodiť všetko oblečenie. Okrem ponožiek :-).

Kľakla si si na kraj postele a zdvihla ruky, tak som ti stiahol tričko, chytil za kozičky a zakusol som sa do krku. Natiahla si ho a vzdychla, šáhla si dozadu na mňa a hladila ma. Potom si sa predklonila a zložila hlavu na posteľ a vystrčila prdelku - Ochutnáš? a rukami si roztiahla polky od seba. Neodolateľná ponuka , takže som sa pustil s chuťou do toho :-). Ale po krátkej chvíľke si ma zložila na lopatky a prisadla mi tvár - Picháš, si neoholený! Predklonila si sa a ľahla si na mňa, jednou rukou pod sebou si sa hrala so šťavatou broskynkou a druhou poza chrbát to isté - Nechytať! Môžeš sa iba pozerať! A hrala si sa mi prštekmi pred očmi, trela si sa prsiami o mňa a vlasy ma šteklili na stehnách a bruchu. Po chvíli si sa začala viac vlniť a vzdychať a mne to bolo na nevydržanie iba sa pozerať, plná pusa slín, len som naprázdno prehĺtal J.

Prestala si sa hýbať a po ruke ti stekali kvapôčky lásky, tak som ochutnal. Strčila si mi prsty do úst a ja som cmúľal ako najlepšie lýzatko. Pricucla si sa mi na drobca a rukou jazdila hore dolu. Už už by som sa vystriekal, chytil som ťa za prdelku a pohladil, ale zase si len zopakovala - Nešahat, pouze koukat! a prestala si sa mi venovať. Zase si zaborila pršteky do voňavej mokrej krásavice a trela sa o mňa - Nechytať! Tá vôňa, zvuky mokra a vzdychy, spolu s detailným pohľadom ma dostávali do varu, len som s tým nemohol nič urobiť.

Krútila si sa a vrtela, trela horúcou kožou a vlasmi, bozkávala a ja som bol ako v siedmom nebi :-). Zase si postála a zo studničky šprclo kúsok vlahy na mňa, mokré pršteky si mi dala olízať a pustila sa do fajčenia. Tesne pred explóziou si sa obzrela na mňa a zaškerila sa - Ešte nie :-). A tretie kolo, tempo sa zvyšovalo a čas skracoval, bol som ako v Luciferovom pekle, opakujúca sa scéna . . . a v tom budíček! Bez explózie :-(

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>