Erotická poviedka

Spolužiačka

Viete si predstaviť ten pocit, keď vás neustále odmieta manželka? Že nie? Tak, to vám chlapi úprimne závidím. "Martin, nechaj ma," počúval som s každodennou pravidelnosťou zakaždým keď som zatúžil po plnení manželských povinností." "Bolí sa hlava, som unavená, mám veľa práce," zvykla ešte dodať niečo zo svojho obvyklého repertoáru.

Po takýchto odpovediach sa nesmiete čudovať, že sme sa milovali priemerne tak raz za mesiac. A keby to čakanie aspoň stálo za to! Odovzdaný, ba až trpiteľský výraz mojej manželky čakajúcej kedy to už všetko skončí mi k sexuálnemu pôžitku určite nepridával. A každodenná masturbácia pri ktorej som si predstavoval bývalé frajerky bola len chabou náhradou za skutočné  potešenie.

Preto sa, dúfam nebudete čudovať, že som sa rozhodol  svoj doterajší život  trošku okoreniť. Nie, nenašiel som si milenku, ani som nezačal navštevovať erotické salóny. Nič také! Len som si z tajne ušetrených peňazí zakúpil umelú vagínu. Pekne tvarovaná, pružná a ani nie veľmi drahá sa stala spoločníčkou mojich osamelých večerov. Skrátka, vždy keď manželka spala a mne sa ešte nechcelo, som si to rozdal v obývačke s mojou umelou láskou.

Až kým ma nepristihla manželka!

" Martin, je mi z teba zle!" začul som náhle rozhorčený hlas. Kajúcne som na ňu pozrel. Ihneď som si všimol nechápavý výraz v jej očiach. Akoby nedokázala prijať skutočnosť, že ja tu naozaj obrábam umelú pičku.

Po tomto odhalení som sa pre pokoj v dome vzdal všetkých podobných experimentov. Znova som sa vrátil k  starému spôsobu života a pomaly som prestával dúfať, že ma čaká aj niečo iné.

Až raz....

V jedno teplé nedeľné ráno mi prišla správa od bývalej spolužiačky. "Idem na plaváreň, nechceš sa pridať?" čítal som na obrazovke môjho nového smartfónu. . Ihneď som si ju predstavil. Monikina nádherná, štíhla postava ma uvádzala do vytrženia ešte počas nášho spoločného  štúdia . A keď som si  predstavil ako by asi vyzerala  v plavkách... No čo vám budem hovoriť. Ihneď mi stál ako sviečka! "Pôjdem," odpísal som okamžite. A neoľutoval som. Jej postava sa  za tých  sedem rokov čo sme sa nevideli, nijako nezmenila!. Nechápal som keď mi oznámila, že je už rok rozvedená. "Takejto baby sa ozaj niekto vzdal?" odpovedal som pochybovačne zatiaľ čo sa moje oči nevedeli nabažiť pohľadu na jej nádherné krivky. "Neočumuj, máš  manželku" povedala so smiechom. "Keď..."začal som smutne. Okamžite pochopila. "Nedá ti, čo?" zareagovala chápavo. Prikývol som."Veľmi ti to chýba?" vyzvedala ďalej. Opäť som prikývol. Chápavo sa usmiala a pomaly ma natlačila do najbližšej voľnej kabínky. A čo sa dialo potom, tak na to nezabudnem do konca života! Chlapi, takú divošku by som vám želal zažiť v akcii. Predohra, oral  aj samotná zasúvačka, to všetko bolo ako zo špičkového pornofilmu.

Najväčšie prekvapenie ma však  čakalo keď sme odtiaľ vyšli. Ak si myslíte, že na nás čakal nejaký rozhorčený dedko, ktorého Monikino spokojné ochkanie morálne pobúrilo, tak to sa veľmi mýlite. Skutočnosť bola  omnoho bizarnejšia.

Čakala tam jej sedemnásťročná dcéra. " Mami," začala vyčítavo. "Tak si to poď skúsiť, ak závidíš" vyštekla na ňu Monika. Súčasne nás oboch zatlačila do kabínky. "Katka," predstavila sa mladá naoko hanblivo. Najskôr som to celé  považoval za vtip. Keď mi však siahla skúseným pohybom pod plavky, okamžite som zmenil názor. A tak som si všetko zopakoval ešte raz.  S  mladou dračicou.

Určite chápete, že po takomto výkone som už nemal na plávanie náladu. S oboma babami som sa  dohodol na ďalšom stretnutí a odišiel spokojne domov.

Odvtedy vediem dvojaký život! V jednom som dobrým manželom, otcom, zamestnancom, susedom a vôbec všetkým čo sa od chlapa v strednom veku každodenne očakáva. A v tom druhom skutočne žijem! Žijem šťastne vďaka dvom stále nadržaným kočkám. Priznám sa, ak vás to teda zaujíma, že som ich už mal  aj obe naraz! Trojka s matkou a dcérou je niečo o čom som sa niekedy ani neodvažoval snívať!

A tak som znova nadobudol stratené sebavedomie. V robote ma povýšili, kandidujem do mestského zastupiteľstva a vôbec všetko plánujem a prežívam akosi odvážnejšie. A viete čo? V poslednom čase  začala mať záujem o sex aj manželka. Akoby ju vzrušovala moja nová osobnosť!

Takže nový a krajší život! A to v čase keď som už prestal dúfať, že sa niečo na mojej nudnej každodennej rutine zmení. Asi je pravdou, že najväčšia tma býva pred  svitaním. Akurát mám niekedy obavy, že to celé praskne. Skutočne neviem ako by moja hlboko veriaca manželka zareagovala na skutočnosť, že nie je jedinou ženou v mojom živote. Ale nakoniec, aj tak nikto nevie čo kedy bude. Alebo, vy, vážení čitatelia, vy to azda viete?



autor: Martin Toporný



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>