Erotická poviedka

Ivančina spoveď III.

Po tej blaženosti, ktorú som si hneď ráno užila, som prespala celé popoludnie. Neviem, či sa mi niečo zdalo, ale v každom prípade som sa zobudila spotená a poriadne vlhké medzi nožičkami. Jemne som sa dotkla svojho stále ešte panenského otvormi v rozkroku, pevne rozhodnutá urobiť dnes definitívne koniec svojmu trápenie. Hoci som si predtým tisíckrát vysnívala mladého krásavca, s ktorým prežijem slasti prvého milovania, namiesto toho som sa teraz tešila na prinajmenšom päťdesiatročného oplzlého dedka. Vedela som, že to nie je úplne normálne. Každá z dievčat v triede si užívala s nejakým mladým chalanom, kým ja som bola úplne bez seba nadšením pri pomyslení na to, ako mi známy nezhovorčivec Bajaja ráno opakovane núkala, aby som sa mu vyčúrala do pusy aj na to, ako som mu jeho chlípne prianie bez okolkov vyplnila. Proste som bola jedným slovom stratená a už samotná predstava rozkošných prasárniček, až mu zase nastavím kundičku pred oči a vyčurám sa mu do toho sprostého rypáku, ma uvádzala k šialenstvu.


Doma som povedala, že idem s babami do vedľajšej dediny do kina a ešte za svetla som sa vymydlený a navoňaná opatrne vydala okľukou k hájovni. Bajaja sedel len v rozopnuté košeli a nohaviciach široko rozkročený vonku na lavičke, spokojne poťahovali z cigariet a druhou rukou si nehanebne hladil cez zdvihnutie látku ten úžasný klacek akoby sa to rozumelo samo sebou.


"Dobrej večír, "pozdravila som, ale keď som sa nedočkala odpovede, čupol som si vedľa neho a čučela pred seba. Zrazu som bola v rozpakoch, čo mám urobiť. Ten nemravník sa tváril, ako by som bola vzduch a len si trela tú svoju klát, bez toho sa na mňa pozrel. V lese sa už pomaly začalo smrákat a mne opúšťali posledné zvyšky odhodlania, s ktorým som sem prišla. Hoci som medzi nohami stále ešte cítila to známe svrbenie a pri kradmých pohľadoch na obrysy toho obrovského macka v Bajajových nohaviciach som pravdepodobne začala sama od seba vlhnúť, na to aby som ho chňapla do ruky alebo si dokonca pred ním pohladila tú nedočkavo dierku, som nemala odvahu.


"Tak poď dovnútra," povedal konečne ten neschopákov a ja sa poslušne zdvihla a nasledovala ho ako ovce do izby. Na dlhom dubovom stole bola prichystaná fľaška nejakého koreneného vína a poháre od horčice, ktoré najskôr po okraj naplnil a bez toho, že by povedal jediné slovo, sa z tej svojou napil. Bola som celá zpitomnělá , a pretože som nevedela, čo si počať s rukami, napila som sa tiež. "Máte to tu pekný," utrúsila som, kým Bajaja postupne začala obchádzať okná, aby zatiah rolety. Stále som ešte stála pri stole a keď sa otočil chrbtom , rozopla som si sukňu, nechala ju spadnúť na podlahu a cez hlavu rýchlo pretiahla tričko. Stála som tam teraz v pološere celkom nahá len v čipkovaných bikinkách v napätom očakávaní, čo z toho nehovoriac vypadne. Bez jediného slova mne tými ohromnýma tlapama schytil za zadok , vyzdvihol a posadil na kraj stola, pritiahol si stoličku a zaboril ma ňufák do lona.


"Ráno si voňala lepšie," utrúsil a namrzene dodal: "Teraz smrdíš ako drogérie." Napriek tomu ma začal celou dĺžkou jazyka oblizovať cez nohavičky v rozkroku a keď ma začal súčasne masírovať oboma rukami kozičky, uvelebila som sa spokojne na stole a zovrela mu tvár medzi stehnami. Lízal a striedavo hrýzol cez nohavičky klitorisu, až som začala priasť slasťou. "Ešte, ešte viac, "povedala som ho, roztiahla od seba stehná a stiahla mu jednu ruku do rozžeraveného lona. Bez mi prestal hore oblizovať, odhrnul nohavičky a zasunul do teraz už úplne rozviate kundičky prst." Strčte mi tam péro, prosím vás, moc vás o to prosím, "prosil ju som až konečne poslúchol moje prosby, vztýčil sa, rýchlo vyzliekol nohavice a ja znovu uvidela ten krásne naakumulovaný chvost s ohromným fialovým žaluďom, ktorým sa v stoji začal utierať o moju pičku. naháňal si ho o moju rozrobenú kundu, až som sa skrúcal slasťou, ale toho vytúženého okamihu, keď ho do mňa vrazí, som sa stále nemohla dočkať.


"Robte, pán Tázlere, píchejte mi, prosím," prosila som znova, ale Bajaja sa mojim prosbám len připitomněle vysmieval. Len chvilkama zasunul tú svoju palicu na krajček mojej nahlas čvachtající kundičky a hneď ho zase vytiah a pre zmenu pokračoval v jej masírovanie zľava doprava. Bolo to na zbláznenie, takže som stratila všetok stud a znovu sa začala dožadovať svojho. "Strčte mi ho dovnútra, už to nevydržím!" - kričala som naplno. "Čo nevydržíš, ty malá čubka?" - spýtal sa mi surovo a znovu na chvíľku potopil špičku toho nádherne tvrdého vtáka do rozrobenej pičky. "Bez toho, bez neho, bez tvojho chvosta v kunde, tie nevychovancov sprostej, "začala som zo seba chrliť piate cez deviate a vzápätí ucítila medzi nohami pálčivé bodnutie, s ktorým ma pretrhol. Ešte som sa stihla vztýčiť, aby som na poslednú chvíľu zbadala, ako vytiahol z diery zakrvavený chvost a pocákal mi celé brucho aj nohavičky. Znovu som sa zvrátila na chrbát a postupne sa kamsi prepadala až som pravdepodobne na okamih stratila vedomie.


"Nabudúce už z toho budeš mať viac, "prebudil mi z polospánku Bajajův hlas a vzápätí zacítila jeho mastný mľandravé chvost na svojich perách. Vyplazila som jazýček a vďačne mu ho začala pomaly olizovať. Stál nado mnou pri stole, zakrýval ma visiacim vrecom oči a pravdepodobne sám pre seba si dokola opakoval: "Mrdna, malá mrdna, sprosté malá mrdna s veľkou vomrdanou Pico ..."
"Mám smäd," utrúsila som potichu, ale namiesto, aby ma podal pohár s vínom, začal mi ten sviňáků chcát plnými prúdy rovno do pusy. Pravdupovediac potom, čo som mu nechtiac uštedrila ráno to isté, som aj na toto ešte doma sama pomyslela, ale rýchlo som tu myšlienka odplašil, pevne odhodlaná nič také nepripustiť. Teraz som napriek svojmu predsavzatia hltavo pila tomu kurevníkovi teplej chcanky a báječne si na nich pochutnávala. Čo som nestačila z výdatných prúdov spolykat, stekalo mi po krku a na kozy, až som sa celá váľala v blaženom mokre na stole.


"A teraz na oplátku zase ty, "rozkázal si Bajaja, znovu zaujal svoje miesto na stoličke priamo oproti môjmu rozkroku, stiahol mi prudko nohavičky a trpezlivo vyčkával na svoju dávku. Uvoľnila som sa, roztiahla oboma rukami chcandičku a pomaly začala čúrať do žiadostivo nastavených úst svojho zvodcu. Keď ma potom znovu obišiel priamo na stole a ja sa dočkala nových orgazmov, nevymenila by som Bajaju za žiadneho z tých krásavec, s kterýma si to dopriali mojej kamarátky.


autor: Iva Alaun



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>