Erotická poviedka

Kempovanie

Môj príbeh začal úplne nevinne, nečakane. O to bol pre mňa vzrušujúcejší. Bol som so svojimi priateľmi na rodinnom trojdňovom vílete, splatovať Malý Dunaj. Bola to veľmi pohodová akcia spojená s príjemným splavovaním v skoro stojatej vode a večerná stanovačka v organizovanom kempe s jedným bufetom. Všetko prebiehalo v pohodovej atmosfére. Bol som tam s manželkou a rodinnými priateľmi, kamošom a jeho priateľkou Mirkou. Mirka bola veľmi príjemná 24 ročná koška, štíhla, s pevným, krásne tvarovaným zadočkom a krásnymi 2 prsiami. Bola milá, vôbec nie vyzývavá, kultivovaná, ale nie naškrobená a bola výborná do partie. Ako každý chlap som si ju vždy keď sme sa stretli dobre popozeral, premeral a sem-tam som si ju snažil predstaviť, ako milenku. Aby som to dal na pravú mieru, nie moju milenku, len tak všeobecne, aká je asi v posteli, ako asi vyzerá nahá a tak. Veď píšem, ako každý normálny chlap.

Večer, keď sme postavili stany, vypili po pár pohárov vína v bufete a zmáhala nás únava, zamierili sme ku stanom. Predtým bežná hygiena, s mojou manželkou sme zašli do centrálnej budovy, kde boli zriadené wc a sprchy. Tá budova.no budova, bola to taká jednoduchá kempingová umyvárka spojená s WC, vybavenie veľmi jednoduché, stavba pozostávajúca s drevených pilierov, takých hranovov, ktoré vychádzali z betónovej platni a zvonku obitá OSB doskami v ktorých sa vchádzali lietačky-dvere z rovnakého materiálu. Za vchodom boli smerovými ceduľkami oddelené zóny pánov a dám. Ja som teda zabočil do ľavej - pánskej zóny, kde hneď za provizórnou zástenou bolo wécko, oproti umývadlo a jeden kút so sprchou. No aj napriek jednoduchosti bolo všetko čisté, a na účel, pre ktoré to bolo postavené postačujúce. Keď som vošiel dnu, stretol som sa s cudzím pánom, ktorý len vchádzal do dverí za ktorými bol sprchovací box a  keď som počul zvuk padajúcej vody, zamieril som k umývadlu a umysl som si zuby a oholil som sa. Pán sa zatiaľ osprchoval, obliekol a s uterákom okolo krku s pozdravom vyšiel z umyvárky. Ja som teda vošiel cez dvere z OSB dosky do priestoru sprchy a za sebou som ich zatvoril otočnou západkou. Ako správky konštruktér som musel uznať dômyselnosť technického preverenia, jednoduchosť a účinnosť, ale hlavne ma prekvapil priestor za dverami. Bol obdĺžnikového tvaru, účelne aj opiticky predelený za dverami priestorom na uloženie odevu, háčik na uterák a polička na veci, a za malou zástenou proti striekajúcej vode samotný priestor sprchy. sprchová hlavica na náprotivnej stene oproti dverám a na zemi len jednoduchá hladká betónová podlaha s odtokom zošykmeným až za stenu sprchy do stredového zberného odtoku. Priestor sprchy nemal steny až po zem, ale na drevených hranoloch začinal asi vo výške 30 cm. Bolo to praktické riešenie pre udržiavanie a ani žiadna stena nebránila odtekaniu vody. Tým, že už bola neskorá nočná hodina, mohlo byť blízko polnoci, všade bolo ticho, ktoré narúšal len hlušný prúd dopadajúcej vody na betónovú podlahu z priľahlej sprchy z dámskej zóny, ktorú oddeľovala len jediná OSB doska - priečka na ktorej bola sprchová hlavica. Odtokový kanál zo sprchy bol presne v strede pod tou doskou, bolo to jednoduché a praktické riešenie. Vyzliekol som sa, zavesil veci na háčik, zobral som si šampón a pristúpil som k batérii, že idem pustiť na seba prúd osviežujúcej vody, keď moju pozornosť upriamil prúd šampónovej peny, ktorá sa valila do odtoku z dámskej sprchy. Výška predeľovacej priečky nad podladou zo spriamenej polohy dala len tušiť, že sa tam pobyhujú niečie chodidlá v plážovej obuvi, celkom efektívne riešila a chránila intimitu tohoto prostredia pre obe strany. Samozrejme, nebolo to tipické riešenie, ale pre kempujúcich ľudí, ktorí akosi samozrejme neriešia malichernosti a ani nie sú puritánsky to bolo geniálne. 

To s čím nikto nerátal bol sklon osvetlenia priestoru a betónová podlaha po ktorej stekajúca voda tvorila mierne zrkadlenie a odrážala, aj keď len skutočne mierne siluetu a tiene postavy za priečkou.

Takže som videl nahú postavu mojej polovičky, ako sa oplachuje a rukami prechádza po svojom tele, preto som ju chcel trošku poškádliť a chcel som ju potichu a nenápadne pohladkať do členku, na ktorý som si trúfal dočiahnúť, keď sa skrčím a len tochu načiahnem. Keď som sa zohol, že svoj plán uskutočním, zrazu som celý zamrzol a ako už skoro prichytený zlodej som sa až detinsky pritlačil do rohu sprchového kútu. Nejako mi uniklo, že som čakal na pána, ktorý sa sprchoval predomnou a že v sprche už nie je moja žena, ale krásna Mirka, ktorá je len 5 cm vedľa mňa, úplne holá, nič netušiaca, že je ktokoľvek vedľa.

No čo Vás napadne ako prvé, druhé, tretie. Moje vzrušenie vyvolané touto neplánovanou situáciou bolo okamžité. Možno aj pod vplyvom okolností, nebezpečenstva pristihnutia a dôsledkov hanby a pod. sa mi rozbúšilo srdce ako zvon a aby som nepokazil svoje ďalšie možnosti, prestal som vydávať akékoľvek zvuky a aj svoj dych som komicky a asi aj nezmyselne tlmil. Celkom opatrne som začal hľadaj správny uhol odrazu zrkadliacej vody na tmavej podlahe a zahliadol som nohy, celkom zjavne až do výšky končiaceho rozkroku a keď sa otáčala aj zadoček, ktorého biela farba sa výraznejšie zrkadlila. Bože, ako som bol vzrušený, penis sa mi ihneď postavil, až som sa bál, že ak to zrkadlo zafunguje aj opačne, tak si to všimne, preto som si ho komicky chytil do ruky a zahanbene som si ho tlačil nadol, aby aspoň netvoril tieň ako baranidlo a aby som nebol prichytený a usvedčený z masturbácie. Je to akosi tipické pre každého. No vplyvom môjho vzrušenia, zvedavosti a vzniknutej možnosti som bez hanby začal sledovať toto krásne divadlo. Zrazu sa voda zastavila, jej nožičky v šlapkách sa vzdialili a ja som sklamaný len potichu chcel počkať, kým neodíde, aby som sa osprchoval a uľavil môjmu penisu. Na moje potešenie sa nôžky vrátili späť a v mojom provizórnom zrkadle, ktoré sa tým, že prestala prúdiť voda vyjasnilo som celkom jasne videl, že Mirka si začala žiletkou holiť svoj rozkrok. Známymi rýchlimi a dlhými pohybmi žiletkou prechádzala od kolien až k rozkroku a stierala dámskou žiletkou z pokožky mydlovú penu. Krása, nejasne, ale dosť na to som videl jej krásnu postavičku a krádny ženský klin na ktorom mala pásik chĺpkov. To mi úplne stačilo na to, že som mal pocit, že vidím všetky tajnosti, ktoré patrili len Mirke a o ktoré sa aj tak nemám s kým podeliť, bolo to prekrásne nežné, intímne, rozkošné ale hlavne strašne erotické a vzrušujúce a ja som bol v tedy presvedčený, že keď odíde, ja si 2 krát myknem predkožkou a vystriekam sa ako pubertiak. Určite by som svoje vzrušenie neuspokojil len tak a mať sex s mojou polovičkou v stane vedľa ďalších v absolútnom tichu mi tiež neprišlo ako najlepšie riešenie. A tiež by som jej asi nevysvetlil moje obrovské vzrušenie, kedy je už treba len málo k vyvrcholeniu.

Začal som sa pomaličky dráždiť, aby som s buchnutím dvier už striekal. 

Zrazu tak ako som stál celkom v rohu pri stene som zbadal, že sa Mirkine crocsy priblížili až k hrane priečky tak, že som ich videl aj bez odrazu a išla do podrepu, krásne si oproti stene roztiahla doširoka svoje nohy a úplne znalecky, opatrne si začala holiť svoji pičku. Jednou rukou si ťahala svoje buchtičky smerom hore a do strany, aby napínala svoju pokožku a druhou rukou prechádzala holítkom po všetkých zákutiach. Bože, tá je krásna, to je vzrušujúca situácia. zviezol som sa chrbtom po stene sprchy, aby som toto prenádherné divadlo videl priamo, nielen v odraze, ale ani som nedúfal, že to uvidím takto. Mirka s doširoka roztiadnutými kolenami sa asi podvedome pritlačila k rohu svojho kútu, až smiešne, aby mala čo najintímnejšie miesto len pre seba a holila si svoju pičku priamo len 15 cm od mojej tváre. Tisol som sa na stenu ako tapeta, len aby som sa neprezradil. Mirkina pička bola prenádherná. Mäsité vonkajšie pyšteky sa od seba krásne odtiahli a z pomedzi nich vykúkali ružovo-červené menšie pyšteky, ktoré ochotne uhýbali jej prstom, ktorými ich znalecky dávala z jednej strany na druhú tak, aby si holítkom prechádzala po všetkých zákutiach a stierala mydlovú penu, už aj tak na dokonale oholenej mušličke. Mirka, keby si len tušila, že vystavuješ svoje najintímnejšie miesto pred kamarátom, a len pár centimetrov od jeho stoporeného údu, to bola taká bizardná situácia, že sa mi zahmlievalo pred očami. Na okamil odtiahla svoju rúčku z lupienkov, ktoré sa ochotne od seba ihneď oddialili a odhalili vchod do Mirminho intímneho vnútra prekrásnej pičky. Mal som nezadržateľnú chuť sa hodiť na kolená a svojho tvrdého vtáka jej tam zasunúť, to snáď nie je ani možné, čo vidím. 

Tou voľnou rúčkou siahla na vodovodnú batériu a pustila vodu, ktorá s hlukom začala padať na ňu a na zem, za seba na zem odložila holítko a začala si zmývať zvyšnú penu zo svojej buchtičky. Prechádzala si rukou zo strany na stranu, z vrchu nadol a opačne až musela byť dokonale opláchnutá. No na moje prekvapenie neprestávala, práve naopak, akosi inštinktívne sa prisunula ku mne viac do rohu, jedno koleno oprela o zem a svojou malou nežnou rúčkou sa začala uspokojovať. A to vôbec nie nejako skryte, hneď riadne zrýchla, s vystretými prstami si prudko začala trieť vnútorné pyšteky, ktoré začali vydávať mľaskavý zvuk, ktorý prerušoval len prúd padajúcej vody, krúžila po nich a rýchlim pohybom si ich trela zo strany na stranu. Celé to netrvalo viac ako 1minútu, potom som počul, ako si hlavu oprela o stenu, zhupla sa na zem aj druhým kolenom a dosiahla orgazmus pri ktorom fučala a hekala do rohu steny, len 5 cm odomňa. asi aby ju nikto nepočul a svojou panvou robila rytmické výpady vpred a vzad, akoby na niekom jazdila. To som už ani ja nevydržal a začal som striekať mohutné dávky semena, ktoré ako na potvoru prudko a vo veľkom objeme dopadali na hladinu stekajúcej vody, ale aj pred a asi aj na Mirkine kolená. Keď som ako tak prišiel k sebe, zľakol som sa, že som sa prezradil a chcel som to napraviť, ale ako som bol v podrepe, stuhli mi nohy a s buchotom som sa oprel o deliacu priečku. To už Mirka presne vedela, že tam nie je sama, či má na sebe spermie asi nie, ale počul som z druhej strany tú paniku, rýchle vypnutie vody, panický buchot, hrabanie vecí a útek s vrzgotom gumených šlapiek.

Ja som sa z celej situácie nevedel dobrú chvíľu spamätať. Bolo to také šialene vzrušujúce, že ma nedržali noby, triasol som sa ako ratlík, až mi bola zima. Pustil som na seba prúd horúcej vody a snažil som si usporiadať myšlienky a vyrovnať sa ako tak s celou situáciou. Môj stoporený penis som si musel ešte raz vyhoniť, aby si dal povedať a nadobudol základný rozmer, ktorý sa zmestí do boxeriek a až potom som vyšiel zo spŕch. Najprv opatrne som otvoril dvere, či ma niekto nevidí a keď som zistil, že na okolí nikto nie je, akoby nič som išiel smerom ku stanovému táboru. Zaliezol som do stanu ku svojej žienke, rozipsoval som jej spacák a pomiloval som ju nežne, ako tak potichu a výživne, lebo pri svojom vrchole mi hrýzla do ramena a snažila sa tlmiť prejavy svojho vyvrcholenia. 

Mirku som videl až na druhý deň pri raňajkách, bola úplne v pohode, vôbec nemala na mňa žiadne podozrenie. Ja som sa však na ňu pozeral odvtedy akosi inak, tak ako každý chlap, s predstavami, ale znalecky. Už som si nemusel predstavovať, aká asi je, mal som absolútnu predstavu o všetkom, čo skrívala pod svojimi bikinami a kôli mne ich vôvec nemusela ani nosiť. Aj tak som ju videl stále holú a roztúženú. Strašne rád by som ju pretiahol, ale čo na to kamoš a moja žena.:) Už rok splietam plány ako by som ich nahovoril na vzájomnú výmenu. Samozrejme len vo svojej fantázii. A predstavujem si, ako som v nej hlboko zasunutý a vtedy by som jej povedal, že to som ju pozoroval ja, ako sa ukája a ja s ňou. Pri tejto predstave si ho vždy vyhoním, pravdaže v sprche.



autor: Bublifuk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>