Erotická poviedka

Latinčina

Tento príbeh je fikcia
Ahojte. Volám sa Martin. Mám 28 rokov a rád by som sa s vami podelil o jeden zážitok, ktorý sa mi stal v prvom ročníku na vysokej škole. V tej dobe som mal 19 rokov. Nikdy som nepatril medzi svalnatých dominantných chlapov. Skôr naopak. Pri mojej výške 170cm a váhe 58 kíl som bol skôr útlejši slachovity chlapec. Častokrát si ma spolužiaci a hlavne spolužiačky doberali, že vyzerám maximálne na 15 rokov. Veľmi som ani nezarastal. Maximálne trochu na genitaliach a v podpazusi. Všetko som si však pravidelne holil. Bol som celkom dobrý v behu. Nerobil som to závodné, ale na telesnej to bol hádam jediný šport v ktorom som vynikal. V tom období som počúval metalovú hudbu. Klasiky ako Metallica, Iron Maiden, Slayer či Halloween. Aj to bol dôvod prečo som nosil dlhé blond vlasy. Celkom mi sedeli k mojim zeleno-sedym očiam. Moje štúdium na právnickej fakulte v zásade prebiehalo normálne. Štúdium mi išlo ako samo. Právo ma veľmi bavilo. Na konci prvého semestra som si zaslúžil prospechove štipendium. Horšie sa mi však darilo v súkromnom živote. U žien som nemal úspech a stále som bol panic. Ak už sa mi aj nejakú podarilo dostať do postele, vždy to skončilo fiaskom. Boli sklamané z môjho udu. Má 13cm pri plnej erekcii. Bol som z toho nešťastny. Pre spolubývajúcich som sa stal terčom posmechu. Prehlbovali sa vo mne pocity bezradnosti a stále vo mne narastala frustrácia. Čoraz viac a viac som sa uzatváral do seba. Rozhodol som sa, že sa zameriam viac na štúdium. Do nového semestra som sa rozhodol, že sa zapisem na nepovinny predmet. Latinčinu. Prišlo mi to celkom logické . Ako právnikovi by sa mi to mohlo hodiť a navyse celkom dobre znie. Tento predmet mi však zmenil život viac ako som si predstavoval. 
Hneď na prvej hodine som zostal v miernom šoku. Na predmet som sa prihlásil jediný. Navyse čas bol v piatok o 18:00. Nesmelo som vstúpil do malej triedy. S veľkým úsmevom ma privítal statný asi 50 ročný pedagóg. Volajme ho Filip. Začal mi hneď vysvetľovať, že je prekvapený, že som sa prihlásil jediný. Začal sa sťažovať, že každým rokom je to horšie a horšie a nikto už o tento jazyk nemá záujem. Pritom ho používajú lekári aj právnici a očakával by, že študenti sa sami na jeho hodiny budú hlásiť. Začal som sa cítiť previnilo. Možno som sa aj začal červenať. Naozaj som očakával, že s jedným študentom nebude mať trpezlivosť a predmet sa ani neotvorí. Filip ma však prekvapil. Po úvodnom preslove plného rozhorcenia zmenil ton hlasu. Zrazu bol prívetivý. Vyzval ma k tomu, nech si sadnem. Väčšinou si vyberám zadné lavice ale tentoraz mi to bolo hlúpe aby som sedel tak ďaleko. Zvolil som preto strednú cestu a sadol som si niekde uprostred. Filip sa zasmial. Mladík nebojte sa. Sadnite si bližšie. Aspoň nemusím na vás kričať. Sadol som si teda pred katedru. Filip začal veľmi obšírne. O zameraní predmetu, ake temy zhruba budeme preberať, aký bude postup, znamkovanie, literatúra a podobne. Taká tá prvá oznamovacia hodina. To trvalo asi tak 15 minút. Väčšinou tieto prvé hodiny prebiehali tak, že povedali úvodné slová a potom sa hodina skončila. Rovnaký postup som očakával aj teraz. Filip mal však v pláne, že keď už sme tu tak by sme mohli začať prvú tému. Prešiel spoza katedry a sadol si ku mne.
Dúfam, že ti to nevadí. Takto ti dokážem lepšie vysvetliť latku. Nie samozrejme je to v poriadku. Zaklamal som. Bolo to hrozne divne. A trochu nepríjemné. V malej lavici sme sa zbytočne tlačili. Ale nechcel som vyucujucemu odporovať. Veď bol taký láskavý a otvoril túto hodinu len kvôli mne. A na súkromnom doučovanie bolo bežné, že si učiteľka sadla ku mne a vysvetľovala mi látku, ktorej som nerozumel. Filip sa ma pýtal, prečo som si vybral tento predmet, či niečo už viem po latinsky, aké mám znalosti z histórie a podobne otázky. Na všetko som úprimne odpovedal. Po každej mojej odpovedi ma Filip priateľský tlapol po kolene. Že akoze mi rozumie a že sa nemusím báť. Koniec koncov bol to nepovinny predmet a on to bude brať s ľahkosťou. A že je rád, že má takéto poctivého študenta.
Spočiatku som si tie tlapnutia nevšímal. Začali sme preberať abecedu. Filip to vždy okorenil nejakou historkou, že prečo sa to a to písmeno píše takým a takým spôsobom. Za každou takouto historkou nasledovalo tapnutie. Úprimne bol som z toho už dosť nervózny. Filip si to asi neuvedomoval, ale každé ďalšie tapnutie bolo silnejšie a silnejšie. Moja prava noha ma už začala seriozne boliet. Čo bolo však horšie, môj penis na to reagoval tiez. Nikdy sa mi to nestalo ale dostal som erekciu a z konca môjho udu začala tiecť kvapka tuzby. 
Strašne som sa hanbil. Začal som sa pyrit na tvári. Chytila ma ťa klasická červeň na lícach. Všetko v poriadku? Musel som to potlačiť. Áno všetko v poriadku len je tu strašne teplo. Ešte chvíľu vydržte, veď budeme končiť. A Filipová ruka mi prebehla po stehne. 
Čo sa to deje? To nebola náhoda. Snáď po mne nejde. Ja veď predsa nie som gay. Páčia sa mi ženy. Zostal som troška ako zamrznuty. Do konca hodiny som sa už nevedel na nič sústrediť. 
Tak Martin prvú hodinu máme za sebou. Dúfam, že sa vám páčila. Áno pán pedagóg ta hodina bola v poriadku. Chcel som čo najrýchlejšie z tej triedy vypadnúť. Zakrival som si erekciu a potreboval som si schladiť červenú tvar. Počkajte Martin mohli by ste mi dať na seba telefónne číslo. Ak náhodou nebudete moct prísť aby som tu na vás nečakal alebo ak ja náhodou ochoriem aby ste tu zbytočne nezostávali. Čo vy na to? Áno samozrejme to znie rozumné. Tak super. Filipovi som dal na seba kontakt. Už som mal ruku na kľučke, keď ma Filip ešte zastavil otázkou. Prisiel bližšie. Počuj Martin nemohli by sme túto hodinu presunúť ku mne do kabinetu? Ja sa zbytočne musím sem presúvať a v podstate aj ty. Kabinet mám pritom bližšie k tvojmu intraku. To bude skvele. Vážne som už túto konverzaciu chcel ukoncit. Vôbec som z toho nemal dobrý pocit. Tiež si myslím. Filip ma chytil v rozkroku. A tiež sa budem tesit na tohto neposednika. Filip ma pritlačil k dverám a zmackol moje guľky. Úplne som zmeravel. Jeho horúci dych som cítil na svojej tvári. Oblizol mi krk po ľavej strane. Potom sa presunul k pravej. Aký si chutnučký Martinko. Kúsok ma do krku. Mám rád takýchto zajačikov s malou mrkvičkou. Dostal som francúzsky bozk. Keď som sa bránil viac mi pritlačil semenníky. Nedalo sa to vydržať. Nakoniec som sa tomu poddal. Bozkával som sa s ním dobrovoľne. 
Martinko teraz sa ponáhľam za ženou tak ťa pustím. Ale o týždeň sa na teba teším. Pustil ma. Konečne. Ako som odchádzal ešte ma capol po zadku. Tak bezkaj moja riťka. Bože strašne som sa hanbil. Utekal som na wc. Začal som plakať. Čo sa mi to stalo? Toto nemôžem akceptovať. Ale ako to urobím? Najjednoduchšie bude prestať chodiť na jeho hodinu. Mal by som ho nahlásiť? Čo z toho budem mať. Len posmech. A nikto mi nebude veriť. Je to moje slovo proti jeho. Asi za 5 minút mi prišla Sms-ka. Ahoj kurvicka. Máš sladké telíčko. Budúci týždeň si užijeme. Ani nemyslí na to, že neprídeš. Veľmi ľahko sa môže stať, že poletis z tejto školy. A na druhú sa nedostaneš. To viem ľahko zariadiť. Ak budeš môj zajačik bude to mať pre teba výhody. Pouvazuj si chytrý chlapček. Do budúceho týždňa ale chcem aby si sa komplet vyholil. Aj nožičky a rúčky. Takisto zadoček a aj prirodzenie. Budeš krásne hladucky rozumieš? A aj si vyčisti prdelku. Pošlem ti návod ako. Teším sa na teba riťka. Vyjebem ťa ako kurvu. Urob to čo ti kazem. Inak budem zlý :-) Maj sa pekne zajačik. 
To je snáď zlý sen. Keď som to dočítal spontánne som vytiekol. Bože môj to snáď nie je možné. Hanbil som sa sám pred sebou. Len som sa poutieral a odišiel som sa pobaliť na intrak. Čakala ma dlhá cesta domov. Čo myslíte ako to pokračovalo? Chcete pokračovanie?
P.S: ak sa vám tento príbeh páčil budem rád za komentar


autor: hatla matla



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>