Erotická poviedka

Vianočný darček

Pred Vianocami mi žena oznámila, že ide k mame, lebo má zdravotné problémy a švagor so švagrinou už majú zabezpečenú chatu. My sme mali zostať aj tak iba dvaja. Ponúkol som žene, že pôjdem s ňou ale ona vraj kto sa postará o psa a hydinu. Tak som zostal doma, že Vianoce si odbavíme až na Nový rok, keď už bude doma. Chystal som stromček ako obvykle. Napadol aj sneh a ja som ho odhŕňal na ulici. Suseda oproti odhŕňala tiež, tak som sa jej spýtal, prečo to neodhŕňa muž, pre ženu je to ťažká práca. Povedala, že ho odvolali kvôli nejakej poruche a je to na dlho. Vraj bude mať pokazené Vianoce. Navrhol som jej aby prišla ku mne, že aj ja budem sám a aspoň strávime Vianoce spolu. Aj tak som mal vlastne všetko pripravené. Dohodli sme sa, že príde asi o 18tej.

                Pred večerou asi o 17tej som zavolal manželke a zaželal jej aj svokre príjemné sviatky. Vraj aj u nich napadlo veľa snehu. Tesne pred 18tou prišla suseda Vierka a priniesla so sebou fľašku Tokaje, nejaké koláče a tašku. Ja som ju pozval k stolu na ktorom už bola pripravená kapustnica, šalát aj ryba. Začali sme ako sa u nás zvykne oblátkami, orechom a jablkom. Už pri jablku mi bolo divné, že ho viac olizovala ako jedla. Navečerali sme sa a naliala Tokaj. Zabudol som povedať, že ako aperitív sme si dali domácu Slivovicu. Pred koláčikmi ma poprosila či by sa mohla niekde ísť prezliecť do pohodlnejšieho. Prišla vo  večerných šatách a tie boli dosť úzke, čo mi pravda nevadilo. Bola mierna baculka. Ukázal som jej jednu z izieb na poschodí a povedal som, že budem dolu.

                Prišla dolu v oblečení Santa Clausa, teda presnejšie Santa Clausky. Mala na sebe kožuštek, červené pančuchy s vysokými lodičkami a samozrejmú čiapku. Na rukách mala dlhé červené rukavice. Vraj keď už nemá iný darček pre mňa, tak aspoň oblečenie si priniesla. Ja som sa ospravedlnil, že tiež nemám pre ňu darček, lebo som nepredpokladal, že budeme spolu. Zdvihla pohár a povedala "nevadí, budeš mojim darčekom Ty sám" a priblížila sa ku mne. Myslel som, že si chce  iba ťuknúť s pohárom, ale ona sa priblížila viac a druhou rukou si rozopla opasok na kožúšku. Pod kožúškom mala červené čipkované body. Ja som bol oblečený v košeli a tmavých nohaviciach. Objala ma a tisla ma pod stromček. "Nemáme tu imelo, ale bozkávať sa môžeme." Tak som ju pobozkal a zaželal príjemné Vianoce. "Či budú príjemné, záleží od Teba" povedala a chytila ma v rozkroku. Spustila kožuštek na zem a mňa sa spýtala "budeš ešte dlho taký naobliekaný?" Bral som to ako výzvu. Vyzliekol som košeľu aj nohavice. Zostal som iba v boxerkách a ponožkách. "Už je to lepšie!" povedala a pritiahla si ma k sebe.

                Začala ma bozkávať, na čo som ja odpovedal rovnako. Postupne som sa bozkami presúval z úst za ucho a potom na krk a dekolt. Medzitým mi Vierka siahla do boxérok a trpaslík sa začal zdvíhať. "Nebudeš ho väzniť!" a už mi aj dávala dolu boxérky. "Ale ani Ty nebudeš taká naobliekaná a siahol som jej medzi nohy kde sa zapínalo body. Rozopnul som ho a vyhrnul nad pás. Trpaslík bol v správnej výške a začal sa dobíjať do jaskyňky. "Lepšie to bude v polohe ležmo" povedala a stlačila ma k zemi. Využil som to a ľahol si na chrbát. "Tak som si to predstavovala" a nastokla sa na môjho trpaslíka. Ja som rukami zašiel pod body aby som jej prsia chytil bez nejakého obalu. Keď videla, že mám rád nezahalené prsia, vyzliekla si body a jeden z prsníkov mi pritisla až k tvári. Začal som ho cmúlať. Druhý som gniavil rukou. "To je ono!"

                Ojazdila ma, urobila sa na mne asi 3 krát a postavila sa. "Páčil sa Ti darček?" "Mne hej a Tebe?" "Už dávno som si tak nezajazdila. Prečo sme doteraz nemali takéto Vianoce. Nechceš ma ešte Ty nejako ošukať?" Bol som síce unavený, ale aj tak som mal chuť. "Môžem aj na psíka?" Ako odpoveď sa uložila na štyri a vytrčila svoju riťku. Urobil som ju ako suku, zozadu. Ľahol som si priamo na koberec a unavený som ležal. Ľahla si vedľa mňa a rukou mi honila môjho zmäknutého trpaslíka. "Ešte nemáš dosť?" spýtal som sa. "Mám ale Teba chcem ešte uspokojiť." "Aj ja mám dosť." "Ale večer ešte asi neskončil." Tak sme spolu pozerali rozprávky. Asi po hodine mi povedala: "a budeme stále pozerať iba tie rozprávky pre deti alebo  pozrieme aj niečo pre dospelých?"

                Prepol som na porno. "Konečne niečo zaujímavé!" Zdvihla sa, myslel som, že ide na WC, ale ona sa postavila predo mňa a povedala: "ochutnaj ju!" a vypučila jaskyňku na mňa. Tak som ju začal lízať. Robilo jej to dobre. Posadil som ju na sedačku, teda na polovicu sedela a na polovicu ležala. Ja som si k nej kľakol a pokračoval som v lízaní. "A mne nedáš?" spýtala sa. Tak som si ľahol a povedal, že ako sa jej páči. Zaujala klasickú 69ku a obaja sme lízali. Ja som sa urobil asi dvakrát a Vierka asi tri krát. Všetko čo som striekal zachytila v puse ale neprehltla, rukou si to rozotrela po prsiach. Ja som všetku jej šťavičku pochytal aby sme nemali na koberci fľak ktorý by ma prezradil. Bol už neskorý večer keď sme skončili. Išla sa osprchovať a obliekla si zas večerné šaty. Dala mi pusu, vraj na dobrú noc a pobrala sa domov.

Tak som vianočný darček dostal ale aj dal.

autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>