Erotická poviedka

Nasa prva trojka

Sme obycajny par zijuci na predmesti. Ja sa volám Peter a som 36 rocny technik, pracujuci prevazne hlavou. Moja manzelka, Petra ma 35 rokov a je momentalne na rodicovskej dovolenke s nasou druhou dcerou. Kto nazval matersku dovolenku dovolenkou, asi nikdy nemal deti, pretoze nema cas na nic. Dcera je ten typ nespavych deti, ktore su 10 a viac krat za noc hore, takze je nonstop nevyspata a unavena. Napriek tomu nemame problem spolu fungovat ani ako manzelia, ibaze menej casto. V posteli nam to ide skvele, aj ked vsetko co nam pri dvoch detoch ostava su rychlovky, ktore ale takmer vzdy koncia tym, ze sa Petra urobi. V tomto sme si sadli velmi dobre. Sme spolu uz od strednej skoly a nikdy sme nemali v posteli nikoho ineho. Mozno to bol hlavny dovod toho, ze po 18 rokoch monogamie prisla na mysel zvedavost.

Ja som v sebe uz pred rokmi objavil nieco, co nie je uplne normalne. Vzrusuju ma predstavy, ze si to moja milovana polovicka rozdava s inymi chlapmi a tak mi skrsla v hlave myslienka, ze by sme mohli skusit trojku s inym chlapom. Len ako to zrealizovat, tusil som ze aj Petu to vzrusuje, ale v tom celom zhone a strachu z neznameho o to nemala velmi zaujem. Pocas jedneho z nasich intimnych aktov na toto znova prisla rec a s mojim velkym prekvapenim moja polovicka vahavo suhlasila, ale pochopitelne chcela mat posledne slovo pri vybere vhodneho kandidata. Vlastne som ani nevedel ako zacat, no rozmyslal som  nad vyuzitim nejakej zoznamky. Nechcel som davat ziadny inzerat, islo nam skor o telesne predpoklady ako o romanticke vztahy a tak sme zalozili spolu s Petrou jej, teda vlastne spolocny profil na jednej znamej zoznamke.

Ako to uz ale na zoznamkach chodi, ked vidia chlapi peknu zenu, stracaju rozum a zacnu stracat akukolvek sudnost a pisu casto vulgarne, co mojej polovicke vobec nesedi a skor ju to znechutilo. Po niekolkych tyzdnoch lovenia na zoznamke sme to vzdali, a viac som sa ku tejto teme nevracal, aj ked som stale v sebe zivil nadej. Pracovne povinnosti mi nas ucet na zoznamke uplne vytlacili z hlavy az raz mi manzelka do prace napisala len strohu spravu: "Mam ho" . Neviem ako sa mi to dostalo do suvisu v hlave ale hned som vedel o co ide. Viac nenapisala a ja som sa nevedel dockat kedy pridem domov a dozviem sa viac. Cely den mi ubehol velmi rychlo a uz som v hlave splietal scenare po ceste autom domov. Manzelka ma privitala lahkym vysvetlenim ze jej pisal podla jej slov velmi pohladny chlap asi pred dvomi tyzdnami, ze si vymenili mnoustvo sprav a paci sa jej. Vraj sa uz dopredu dohodli bezo mna, ze s nim pojdeme v piatok na spoznavaciu veceru. Manzelka vsetko zariadila, deti pride varovat jej mama a my mame cas "pre seba". Bola streda, a tak do piatka zostavali dva dni, ktore mi pre neskutocne vzrusenie prebehli ako nic. Ked som sa v piatok vratil z prace, manzelka ma uz privitala v ciernych priliehavych satach konciacich jemne nad kolenami a slovami ze uz meskam a mam sa ist prezliect. Aby bolo jasne Petra je neskutocne sexi zena. Je vysoka, tmavovlasa s hlbokymi tmavymi ocami, prirodzene krasne tvarovanym zadkom a mensimi prsiami. Dva pôrody sa na jej postave nijako nepodpisali a stale by si vedela najst aj lepsieho chlapa ako som ja. O chvilu sme uz sedeli v aute a mierili do nedalekeho mesta, do znamej kaviarne pod jednym lepsim hotelom. S Ivanom, tak sa totiz volal, boli dohodnuti, ze bude sediet pri konkretnom stole s tak ako vosla dnu, okamzite mierila na dohodnute miesto. Ako sme prichadzali ku stolu, okamzite som vedel o koho ide aj ked mi jeho fotku nikdy neukazala. V rohu pri stole sedel celkom sympaticky, asi 30 ročný muz, uz pri prvom pohlade vyzeral, ako riadny kus chlapa, jeho dlane boli bez mala o polovicu vacsie ako moje a to nie som ziadny trpaslik. Ihned ako nas zbadal vstal a isiel nam naproti zoznamit sa.

Presne ako som predpokladal, bol o trochu vyssi ako ja, evidentne sportovej postavy. Po zoznameni sme si sadli ku stolu a zacali celkom prijemnu konverzaciu pocas ktorej som sa dozvedel ze byva v jednom vacsom meste a tu ma prenajatu hotelovu izbu, zrovna v hotely v ktorom sme sedeli. Na odlahcenie napatia sme popijali vino a po niekolkych hodinach nasej debaty nam ponukol presunut sa do jeho apartmanu, kde mozeme v nezavaznom rozhovore pokracovat a tak sme sa pomaly predunuli ku nemu na izbu. Jeho apartman pozostaval z dvoch izieb, v jednej bola obrovska postel a v druhej mensi gauc a jedna sedacka. Sadli sme si s manzelkou na sedacku a Ivan nam nalial nejake sladke vino. Manzelke evidentne chutilo lebo ho neviem ci z nervozity, alebo z chuti hned vypila. Ivan si sadol oproti nam a mna tato situacia zacala neskutocne vzrusovat. Aj keby neprislo k nicomu z nasho planu, tak aj toto by mi stacilo na niekolko vlhkych noci. Ivan nam po chvili navrhol ci sa nepresunieme do spalne, manzelka prikyvla a hned vstala, ja som ju nasledoval ale Ivan zostal sediet stale v kresle, kde si stale vychutnaval vino. Manzelka musela byt z tejto situacie vzrusena rovnako ako ja, kedze sa hned po pristupeni ku posteli ku mne otocila a vrazila mi neskutocne vzrusujuci bozk, pocas toho ako sa nase jazyky prepletali sme sa postupne navzajom vyzliekali a ako sme sa zbavili prebytocneho oblecenia som manzelku natlacil do postele, pricom sme sa ani na sekundu neprestali bozkavat. Po chvili obchytkavania a vasnivych bozkov som sa od jej pier odlepil a isiel som pomaly jazykom po brade, krku, postupne medzi prsiami k pupku, pricom rukami som jej prechadzal po bokoch. Od pupku som sa pomalicky prepracovaval k jej jaskynke. Ani som si nevsimol ze sa ku nam pridal Ivan uz nahy. Ako som si uzyval jazdenie jazykom hore dolu medzi jej nohami, ona mala zatvorene oci pristupil ku nej s vtakom v ruke. Zaregistrovsl som pohyb a tak som sa pozrel hore a uvidel som ako jej ho prilozil k peram a ona instinktivne otocila hlavu a zacala si ho v rytmickych pohybovh zasuvat do ust. Sni pri tom neotvorila oci. Musim povedat ze vyzeral tak o 5-6 cm dlhsi ako mam ja a asi o polovicu hrubsi. Jednou rukou Ivanovu pychu chytila pri koreni a druhou mi potlacila hlavu, co bol znak toho ze chce aby som prestal a vrazil jej ho dnu. Tak som sa zdvihol medzi jej nohami tak aby som ju nevyrusil v ustnej praci a rukou som si ho nastavil a jednym lahkym prirazom som ho zasunul cely dnu, lenze z celej situacie som bol tak vzruseny ze po troch prirazoch som musel prestat a hovorim: "Zlato musim pauzovat lebo sa urobim.".

Toto sa u mojej polovicky nestretlo s pochopenim a nastvana si Ivana vytiahla z ust a zavrcala na mna: "Tak vypadni." A pozrela ziadostivo na Ivana so slovami: "Pod." Lenze Ivan jej oponoval: "Musim si ist do kupelne po ochranu", a chcel ist, lenze manzelka ho stale drzala v ruke a zavrci: "Ser na ochranu, chcem ho tam okamzite". Co mu stacilo na to aby sa posunul medzi jej nohy, rukou si ho nastavil a pomalyckymi priratmi panvy ho do den zacal postupne zasuvat, kazdy prirazom o milimeter dalej a dalej. Ja som sedel vedla na kraji postele a cele toto som mal v priamom prenose. Bolo vidiet ze s jeho hrubkou to nejde tak lahko ako u mna, no evidente si to manzelka uzivala lebo sa kazdym prirazom sa vlnila viac a viac. Bolo vidiet ze orgazmus sa jej blizi, lebo zacala hlbsie dychat a z jej ust sa vydieralo len: "Jezisikriste, boze fuuuuu". Ked som sa prizrel sko sa v nej pohybuje, bol to neuveritelny pohlad. Ako ieby v spomalenom filme, takmer celeho ho z nej vytiahol a pomalicky ho do nej zasuval, kazdym tymto pohybom hlbsie a hlbsie. Neuveritelne bolo akym stylom obopinala jeho penis, vyzeralo to tak, ze vyplnal kazdy jeden milimeter a roztahovalo ju to neuveritelnym sposobom. Uz bol v nej asi z polovice, ked zatal nechty do plachty a prevratil oci, z hlboka sa nadychla a vsetko zastavilo. Ivan vycitil, ze sa nema hybat a zastal, v tom bolo vidiet ako v krcoch zacina v orgazme zovierat jeho z polovice zasunuteho vtaka. Pulz po pulze. Ivan bol nad nou vzoprety dlanami pod jej pazuchami, dosledne ju sledoval tvarou len asi pol metra od jej tvare s uspokojivym usmevom. Asi po pol minute, ked orgazmus odoznel otvorila oci a uvidela, ze na nu upiera svoj zrak. Chvilu sa takto bez pohybu pozerali jeden druhemu do oci, az kym tento moment neprerusila tym, ze zacala jemne vlnit panvou, co okamzite vyuzil a pomalicky, teraz uz bez prirazov ho  pomalicky zasuval dnu.

Petra zacala privierat v slasti oci, no stale na seba hladeli. Ivan klesol z dlani na lakte tak, ze paze  zasunul pod jej ramena a tym sa dostal tvarou len par cm od jej. Stale pokracoval v zasuvani, pocas jej krutenia panvou, a uz bol v nej takmer cely ked sa stalo naraz niekolko veci. Dlanami  zovrel jej plecia, vzoprel sa a possledny asi centimeter ho do nej zarazil az to plesklo a zostal nehybne. Moja draha len zakricala: "Boze moj" a bolo vidiet, ze sa zacina jej druhy orgazmus, ktory trval este dlhsie ako ten predosly. Cela bola nehybne v krci asi minutu, pocas ktorej jej v pomalom, ale intenzivnom rytme silne zovierala az po gule zasunuteho vtaka. Ked odoznel aj druhy orgazmus, pocas ktoreho Ivan upieral svoj zral len z par cm vzdialenosti na jej vyvratene oci, sa jej oci znova plne otvorili a na perach mala blazeny usmev. Tentokrat to napatie pretal on a pritlacil svoje pery na jej, ich jazyky sa zacali prepletat. Vobec si nevsimali ze som tam, vasnivo sa bozkavali, on mal ruky pod jej ramenami, kolik mal v nej nehybne zasunuty nadoraz, ona prekrizila svoje ruky na jeho ramenach a hodnu chvilu takto uvolnovali napati, pricom Ivan zacal pomaly hybat panvou, na co mu moja draha zacala ist do protipohybu.

Stale sa bozkavali a rytmicky prirazali proti sebe, pomaly ale intenzivne. V tom on oddialil svoju tvar od jej a spytal sa: "Beries tabletky?". Chvilu bolo ticho a Petra len nepatrne pri pohlade do jeho oci odkyvla hlavou na znal nesuhlasu. On na to reagoval dost necakane: "Ale ja sa chcem do teba spravit, zarazeny az na doraz". Z hlboka sa nadychla, privrela oci a odpovedala: "Tak sa sprav." Myslim ze to chcel pocut, no pre istotu sa este utvrdil a spytal sa znova: " Aj ked tym budeme riskovat?". Chvilu bolo pocut len jemne vzdychanie a rytmicke pohyby. Znova sa zahladeli jeden druhemu do oci a razne povedal: " Srat na riziko, chcem ta citit ako sa do mna urobis". Uz viac nepotreboval, vytiahol ho takmer cely von a v momente jej ho zarazil az na doraz, jemne sa prehol v chrbte a zrazu bolo vidiet ako sa mu zacali zvierat gule, cim zacal pumpovat do nej vsetko co mal v sebe. To bolo ale na nu uz dost a zacala sa nekontrolovane triast, najprv som sa zlakol ale potom som videl ze aj jej svaly sa okolo jeho vtaka zacaka stahovat. Takyto neskutocny orgazmus som u nej este nevidel. Taketo nieco bolo neuveritelne, jeho orgazmus trval bezmala minutu a jej tiez tak nejak lebo obaja sa z krcu uvolnili naraz, ked si uvedomil ze celou vahou na nej lezi tak sa odvalil bokom, cim z nej vybral uz spolovice ovadly penis. Okamzite ako ho vybral tak z nej zacali vytekat jeho stavy premiesene z jej. Vyzeralo to ako jazero pod jej zadkom. Ivan sa po chvili zdvihol a priniesol jej pod zadok uterak, Petra bola tak unavena ze sa nevladala ani pohnut, lahol si k nej, mne povedal len aby som si ustlal na gauci a zaspal. Mne neostavalo nic ine len prejst na gauc a lahnut si spat.

autor: Marcux



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>