Erotická poviedka

Milujem to

Priatel uz konečne prišiel domov. Mam na sebe iba tricko a nohavice zo školi. Priatel pristúpil ku mne a chytil ma za zadok. Otocim sa k nemu a vášnivo ho po celom dni pobozkám. Priatel si už stihol dat dole trenky a vidim, ze je vzrušený.

Opriem ho zadkom o linku a nechtami prechadzam po jeho bokoch a po celej hrudi, potom mu po nej prejdem jazykom a dostanem sa az k trenkam. ked klacim pred priatelom,vyzleciem mu ich. Jeho 🍆 je tvrdy a ja po ňom prejdem jazykom az po koniec. ten si vezmem do ust a fajčím. zakloni hlavu a uzivas si to. Nechtami mu prechadzam po podbrušku a citim ze mu v nom cuka ,tak si ho vlozim medzi pery. pomaly si ta vsuvam do ust a kruzim po nom jazykom. Pomaly ho začnem fajčiť a on sa mi bokmi priraza hlbsie do ust. Teraz nastala zmena a stiahol mi nohavičky. Oprel ma o linku a trochu ma predklonil zrazu som zacítila to co moje telo potrebovalo.

Začal ma robiť najprv začal pomaly ale čím ďalej zrychloval moje telo sa celé triaslo ale užívala som si to jak nikdy. Zrazu na chvíľu zastal....ja som ešte stále z tej slasti nevedela poriadne nadýchnuť no ale pozrela som sa na priatela lebo mi bolo jasné že to ešte nemal byť koniec nášho raja, a až v tedy som si uvedomila že na nás pozerá moja sestra úplne prekvapená a zmätená čo sa deje a len nám povedala že nás nebude rušiť a že ešte ide na chvíľu priblizne este na 30min na vzduch, keď zabuchla za sebou dvere tak sme najprv váhali ci mame pokračovať a potom dal na mňa iba ten sladký kulišácki usmev a hneď som vedela ze sme neskoncili a že naši susedia budú mať rušnú noc... Rozhodli sme sa presunúť do postele lebo už sme nechceli byť na mieste činu...keď som zabuchla dvere od izby priatel ma chytil a hodil ma na posteľ. A keďže sme mali ešte veľa času tak sme si to chceli poriadne uzit začali sme sa vášnivo bozkávať a ja som mu zatiaľ jednou rukou honila kamaráta trochu som sa posunula a zobrala som si ho do pusy bol stále tvrdy mal strašne dobrú výdrž aj keď sme už mali sex asi 10min užívala som si ho a bola to moja odmena po tomto dlhom dni on ma zatiaľ prstoval keďže som to už nevydržala poveda som chcem ho tam on súhlasil a ja som sa dala na štyri a on za mňa moje celé telo už to chcelo mať zas v sebe najprv dal jeden asi po necelých 10s dal 2 a nakoniec 3 ja som mu stále hovorila aby ho tam už konečne dal a zrazu bum jeho kamarát doma konečne vošiel po necelej minute tam bol už celý začal pomaly a pre mňa to bola strašná bolesť ale bolo to úžasné začal pomalým tempom a potom zrychloval ja som jačala ako nikdy...v tom som to už nevydržala a urobila som sa no on stále pokračoval už sa mi triaslo celé telo a prosila som ho nech skonci nespravil tak a pokračoval (prvý krát v živote som ľutoval mojich susedov) jeho jedna ruka ma držala za bok a druha ma masirovala čo som už absoulne nedokázala vydržať a mala som druhý orgazmus a po chvíli 3.

Priatel už tiež nevydržal a rýchlo ho zo mňa vytiahol, postavil sa a dal mi svojho kamaráta zas do pusy a urobil sa ja som to poslušne všetko zjedla v tom sme obidvaja na chvíľu si vedľa seba lahli...

autor: Amen



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>