Erotická poviedka

Nadržaný autobusar

Ked som mala 17 a este chodila na strednu skolu, dochadzala som autobusom. Autobusara robil otec mojho spolužiaka zo základnej. Poznali sme a vždy sme sa mali o com baviť. V jeden deň sme boli s kamarátmi na pivo a domov som isla až posledným autobusom. Mala som trochu vypite a našťastie išiel autobusom on. Sedela som v predu a rozprávali sme sa. Ked som mala vystúpiť na mojej zastávke, už sme boli v autobuse sami. Zastavil ma,, počkaj, chcem sa o niečom porozprávať,, Zostala som sedieť a čakala som. On sa postavil od volantu a sadol si ku mne. Chytil ma za ruku a palcom mi prechádzal po hankach.,, Chcel som ti povedať, že sa mi páčiš. Veľmi ma to k tebe priťahuje a rád by som sa pohral s tvojimi krásnymi kozičkami.,, Zhlboka som sa nadychla a iba zo mna vyletelo,, Ale ved ste ženatý.,, On mi chytil ruku a položil si ju medzi jeho stehná,, Za to že som ženatý, mi nič nechýba.,, Bol tvrdý a hrubý. Zalapala som po dychu a on ma zacal bozkavat. Najskor cudne na lice, potom na pery a nakoniec mi jazykom vosiel do úst. Nevedela som odolat a nase jazyky si tak krasne h. Jeho ruky začali skúmať moje telo. S prvym mojim vzdychom som si uvedomila co vlastne robim.,, Počkajte, ja musim uz ist. Doma ma uz určite čakajú.,, Priznam sa, ze ma ten muz pritahoval a vzrusoval, ale myslela som si ze to je tym, ze mam vypite. Usmial sa na mna a len prikyvol. Pustil ma a ja som odtial rychlo vybehla. Srdce mi busilo a celu cestu domov som si prehravala v hlave co sa vlastne stalo. Nevedela som zaspat, stale som na neho myslela. 
Toto nie je normálne, to nemôžem, je ženatý, je to otec môjho spolužiaka, mohol by mi byt otcom. Toto som si stále dookola opakovala ako taku mantru. Na druhý deň som si na neho spomenula hned ako som sa zobudila. Stale som tvrdila ze to nie je normálne. O par dni som sa s nim viezla znova. Usmial sa a spytal sa ako som sa rozhodla.,, to nemozme, ved mi mozte byt otcom,, 
,, Ale chvalabohu nie som,ved o tom nikto nebude vedieť. Budeme sa stretavat tajne. Aspon to skúsme.,, prehovaral ma. 
Podlahla som, prikyvla som na znak súhlasu. 
Dohodli sme sa ze ma zvezie domov. Prišiel pre mna pred školu, sadla som si k nemu a bola som trosku nervozna. Nevedela som ako sa mam k nemu správať. Pozdravila som ho a zapla si pas. Vyrazili sme na cestu a boli sme ticho. Po chvilke mi polozil ruku na koleno. Len som sa zhlboka nadychla, pocul to lebo sa na mna usmial.,, Neboj sa, ja ti neublížim. Práve naopak, chcem ti urobit dobre.,, Pozrela som na neho a len som prikývla. Odbočil z hlavnej cesty k malemu lesiku a za nim bola luka. Zastavil a vypol motor.,, Tu budeme mat pokoj,nikto nas neuvidi a ani nevyrusi.,, Odopla som si pas a pozrela s nesmelym usmevom na neho.,, Veríš mi?,, spytal sa.,, Ano, verim vam.,, odpovedala som. Pritiahol si moju tvar bližšie k nemu a jemne ma pobozkal na pery. Bozkaval ma nezne, otvorila som pery a nase jazyky sa pomaly prepletali. Jeho ruky mi vyhrnuli tričko a rozopol mi podprsenku. Jeho usta presunul na moje prsia a zacal mi jemne jazykom kruzit po bradavke. Vzdychla som, bolo to velmi prijemne. Druhu bradavku zacal dráždiť prstami. Potom sa vymenil a ja som mu rukami zasla do vlasov. Cítila som ze pod jeho dotykmi zacinam vlhnut. Odtiahol sa a povedal mi aby som vystupila. Vyšiel za mnou a rozopol mi nohavice. Oprel ma o dvere auta a rukou mi zašiel do nohavičiek.,, Bože, ty si ale mokrá.,, povedal a zacal mi prstom dráždiť klitoris. To som uz nevedela vydržať a zacala som nahlas vzdychat. Stiahol mi aj nohavičky, otvoril dvere a prikazal sadnut si dozadu a zdvihnúť nohy. Klakol si na kolena a rukou mi roztvoril picku. Jazykom mi presiel po klitorise a ja som myslela ze zosaliem. Pomaly po nom kruzil a potom zasiel az k dierke. Citila som ako teciem a on lizal moju stavicku. Jednym prstom mi kruzil okolo dierky,, si este panna? " spytal sa.,, nie, nie som" napokon ho do mna vsunul. To som uz nevydrzala a urobila sa. Kricala som a zmietala sa v orgazme. Posadil ma a stiahol si nohavice. Pred očami som mala jeho krasne navrety penis. Nebol dlhý, ale zato hrubý. Nesmelo som ho vzala do ruky a jemne ho zacala honit. Na spicke mu navrela kvapka a tu som mu jemne oblizla. Zacala som mu jazykom po nej krúžiť a on mi rukou zasiel do vlasov. Vedela som co chce, tak som si ho pomaly brala do ust. Kedze nebol dlhy vosiel do mna celý, pomaly som sa po nom pohybovala a on si ma rukou pridrziaval a jemne bokmi prirazal. Ked som začula ze zacina hlasnejsie vzdychat tak som pridala tempo a rukou som mu zacala masírovať miesok. Po chvilke ma chytil pevne za vlasy a prirazil hlboko do mna. Zacal mi striekat do krku a ja som to všetko pekne prehltla. Ked sa uvolnil este som mu po nom par krat presla jazykom a zlizala kazdu kvapôčku. S úsmevom na perach a s iskrickami v očiach som sa mu pozrela do očí.,, Si úžasná, priam neskutočna.,, povedal a pomohol mi vstat a obliecť sa. V aute ma este pobozkal na lice a vymenili sme si čísla. Potom sme v tichu vyrazili a odviezol ma domov. 


autor: Mia



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>