Erotická poviedka

Chatka II

Po včerajšom čísle v chatke som sa dnes tešil na, čo tam dnes so mnou bude Dávid robiť. Dohodli sme sa, že sa tam stretneme večer. Keď som ku chatke prišiel už tam bolo vidieť tlmené svetlo. Bol tam. Zaklopal som.

Pustil ma dnu, v chatke už bolo príjemne teplo. Zatvoril za mnou dvere a oprel ma o stenu. Dotkli sa nám pery a prepletali sa nám jazyky. Jednou rukou ma držal a druhou mi rozopínal kabát. Ja som hladil chrbát. začal mi bokávať krk. Odložil môj kabát na vešiak a dal zo seba dole tričko, čím odhalil jeho vypracované telo. Ja som zo seba tiež zhodil sveter a tričko. Zdrpail ma za nhovacie a hodil na posteľ. Ľahol si na mňa, aby mi mohol ďalej bozkávať krk. Rukou mi vošiel pod nohavice. Masíroval mi penis, ktorý mi tvrdo stál. Tiež som ho bozkával na kru. Prešiel jazykom z krku na bradavkou, s ktorou sa chvíľu hral. Popri tom vytiahol môj penis a pomaly mi ho honil. Jazykom zišiel ku koreňu a oblízal mi celý penis až po špičku. Chytil ma za semenníky a vzal si žaluď do úst. Masíroval mi gule a jazykom šteklil špičku. Pustil ho von a jazykom prešiel po spodnej časti penisu až ku guliam, ktoré mi oblizoval a potom si ich dal do úst obe a masíroval mi ich jazykom. Vzdychal som. Popti tom mi ho honil a druhou rukou mi masíroval anál. Cítil som, ako mi zabára prst do análu a masíruje mi otvor. Pustil mi gule z úst a jazykom ich riadne pritlačil a oblízal postupoval smerom hore ku špičke. Opäť vzal špičku do úst a masíroval ju, zatiaľ čo mi prstom hladil análny otvor. Pohladil som ho po vlasoch. Pery mu pomaly kĺzali po mojom penise, až ku koreňu. Pritlačil ešte viac. A pomaly ho zase púšťal von, pričom jazykom brázdil po uzdičke. Chytil som ho za hlavu a riadne som mu penis zasunul do úst. Držal som ho pri koreni, a nechcel som ho pustiť. Odtlačil sa. Uvoľnil som. Nadýchol sa a už som ho opäť zdrapil za hlavu. Do zadku mi strčil aj druhý prst a zatlačil. Tak som zatlačil aj ja svoj penis do jeho hrdla. A začal som mu s hlavou hýbať hore a dole. Nebránil sa, fajčil mi ho.

Zrazu sa postavil a dal zo seba dole aj trenky, ja som rozvášnený ležal na chrbte a čakal, čo urobí. Vytiahol gumu a lubrikant. Včera vyprcal na sucho, netušil som preto teraz vyťahuje lubrikant. Zrazu natiahol gumu na môj penis. Stvrdol mi ešte viac. On si chce na mne zajazdiť. Natrel mi vták, natrel si vlastný anál a posadil sa na mňa. Cítil som, ako môj penis vkĺzol do jeho tenkej diery. Cítil som ako mi ho stláča. Stimulovalo ma to. Mal som, čo robiť, aby som sa neurobil teraz, nakoľko bol veľmi úzky ana tvári mu bolo vidieť, že ho to bolí. Pomaly dosadol, až ho mal celý v sebe. Chytil som ho za boky a zhlboka dýchal. Začal pomaly na mne jazdiť, videl som ako pri tom napína brušné svlastvo. Stup§ňoval tempo a ja som cítil, ako môj penis rozťahuje jeho análny otvor. Začal som dorážať. On pomaly zastavil a nechal ma ho šukať, mojím tempom. Stupňoval som rýchlosť, a snažil sa pri tom dýchať. Položil jeho mohutné ruky na moje prsia a začal ich masírovať. Stláčal ich silno tak, ako sa patrí. Prestal som dorážať a zo mňa zliezol.

Ľahol si vedľa mňa na chrbát, na to som sa ja postavil a dal si jeho nohy na ramená. Zasunul som mu do análu špičku. A poriadne som zatlačil. Vytiahol som ho von a vrazil späť. Prekrúcal oči a vzdychal. Takto som ho chvíľu tešil, potom som začal zasúvať jemnejšie a stabilnejšie. Extrémne ma vzrušovalo, že jeho dvadsaťcentimetrový nástroj poriadne stál. Až tak, že som musel prestať. Zhodil som zo seba kondóm a dal som sa vedľa neho na štyri. Nevháhal a o zasunul ho do môjho análu. Neobťažoval sa mi namazať zadok. Dnes som len mierne zaskučal od bolesti. Ani dnes ma nešetril, cítil som ako poriadne doráža a ako jeho gule plieskajú o mňa. Je zviera a nekrotí sa a to sa mi páči. Hlavu mi zatlačil do perín, aby som veľmi nekričal. na chvíľu spomalil. Zdvihol zo zeme trenky a dal mi ich do úst, ako ďalšie opatrenie. Hlavu mi aj tak zatlačil dolu a pokračoval v bezmilostnom rozťahovaní môjho análu. Popri tom mi ho dokázal aj honiť. Neviem, ako sa mu to podarilo, ale zvieral ma kúsok na koreňom. Neviem, ako dokáže vydržať takéto niečo, ja keby som toto robil o chvíľu dlhšie, tak už dávno to zo mňa strieka. Ale on vydržal takmer desať minút v tejto polohe, bez prestávky, s čím som začínal už aj ja mať problém. Našťastie ho vytiahol, posadil ma a vybral trenky. Dal mi ho dp úst a nakrmil ma jeho teplým semenom, ktoré stekalo dole hrdlom. Oprel ma dozadu a dofajčil ma, pričom aj on prehltol moje semeno.



Obliekli sme sa a dohodli sme sa, že si dáme vedieť, kedy sa nám dá, aby sme si to mohli ešte zopakovať.

autor: jacquesspier



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>