Erotická poviedka

Urob si sám

Práve som bol na ulici keď mi poštárka priniesla okrem iného aj časopis zabalený v nepriehľadnom obale. Bola to tá istá ktorú som prichýlil v silnom lejaku v lete. Á, zasa Urob si sám. Skonštatoval som. "Urobíš si to sám?, Nemám Ti to radšej urobiť ja?" Pýtala sa dvojzmyselne. "Tak poď na kávu" pozval som ju aby to bolo počuť, ak by nejaká suseda mala nastavené uši. "Ale bicykel si dám do dvora" povedala a už si tlačila bicykel. Do domu sme vošli cez dvor a už aj sa začala vyzliekať. Ja som si iba stiahol tepláky ktoré som mal ako domáce oblečenie a slipy. Ona si rozopla sako, košeľu a tiež nohavice.  Podprsenku si iba stiahla pod prsia. "Keby som to vedela, tak si dám sukňu" povedala len tak akoby medzi rečou. Postavil som vodu na kávu a nachystal do šálok kávu. Medzitým sa mi postavil trpaslík a poštárka sa posadila na stôl.

"Budeš sa ešte dlho zašívať alebo ideme na vec!" Pristúpil som teda k stolu na ktorom sedela a zvalil som ju naň. Jej nohy som si vyložil na ramená a bez predohry som jej ho tam šupnul. "Zobral si si ma ako kurvu, ale to je ono." Povedala a vzdychala pri každom príraze. Voda zovrela, kanvica sa sama vypla a my sme si to veselo rozdávali. Nevadilo mi, ani jej, že sme sa do toho dali bez predohry. Vystriekal som sa do nej, čomu sa nijako nebránila. Po dosiahnutí vrcholu a zmäknutí, som ho vytiahol. Posadila sa a pritiahla ma za ruku. Druhou rukou chytila trpaslíka a začala ho honiť. "Veď som sa Ti ponúkla, že Ti to urobím ja" povedala ako na ospravedlnenie. Keď bol trpaslík zasa tuhý, šupla sa na koberec a dorazila ma fajkou.

 "Mala by som Ti ten časopis asi nosiť častejšie." "Veď môžeš zazvoniť a tváriť sa, že máš nejaký doporučený list alebo nejakú inú zásielku pre mňa." "To ma nenapadlo." Odvtedy sa mi výrazne zvýšil počet doporučených zásielok, teda aspoň pre okolie. Tak sme maskovali naše robenie sa. Raz takto prišla a ja som mal doma na starosti vnuka. Musel som jej vysvetliť, že dnes "káva" nebude, lebo mám doma kontrolu. Ale povedal som jej, aby mi zásielku priniesla o dva dni, to už budem mať kávu pripravenú. Môže s bicyklom hneď ísť do dvora, nechám odomknuté dvere.  

Naozaj o dva dni prišla priamo do dvora a prišla v sukni. Ja som mal zasa iba tepláky, bez slipov. Znovu len čo vošla do domu rozopla si sako a košeľu. "Sukňu mi vyhrnieš sám, aby si aj Ty niečo robil." Sadla si na stôl ako minule. Pod košeľou nemala ani podprsenku. Tento krát som ale začal bozkávaním jej prsníkov. Mierne sa zaklonila, oprela sa o lakte. Vyzula si topánky a robila mi klasický footjob. Keď bol trpaslík pripravený, povedala: "a teraz mi ho tam zasuň!" Poslúchol som a zasunul som. Pravda, nezostal som zasunutý, ale vyťahoval som ho a zasúval. Neboli v tom žiadne city, iba telesné uspokojenie. Nevadilo nám to ani jednému, dokonca by som povedal, že to obom vyhovovalo tak ako to bolo. Vždy sme si iba užili a bolo nám fajn. Po takomto "cvičení" sa bez zbytočných okolkov obliekla a pobrala sa za svojimi povinnosťami. Prišla ešte niekoľkokrát, potom ju vymenili za mladšiu a ju poslali na inú poštu kde robila vedúcu. S jej nástupkyňou som "nepil kávu". Buď jej to nepovedala, alebo som bol pre ňu starý, alebo mala také pevné morálne zásady? Ale asi to prvé, lebo nijako nedala najavo, že by vedela o našej "káve". 



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>