Erotická poviedka

Maják 3

Aby ste si nemysleli, nie vždy som bol "obeťou" sexuálnych chúťok mojich návštevníčok. Raz mi asi týždeň pred nástupom volal ex kolega, vraj si škaredo zlomil nohu v členku a musí byť aspoň mesiac v nemocnici. Mal rezervovaný pobyt u mňa a chcel sa spýtať, či by mohol miesto seba poslať iný manželský pár a či by som mohol ubytovať na dohodnutú dobu jeho manželku v domčeku. Súhlasil som, ale dal som si podmienku, že jeho manželka (ktorú som nepoznal) s tým bude súhlasiť. Vraj to nie je problém, bude slušná a bude rešpektovať moje požiadavky a podmienky.

                Kolegovu manželku priviezla náhradná dvojica za ex kolegu. Bol som pre nich v prístave. Náhradnú dvojicu tvorili manželia z ktorých on bol môj ex kolega. V prvom okamžiku som nevedel ktorá je jeho manželka a ktorá bude u mňa v domčeku. Nevadilo mi to a naložil som ich všetkých do člna kde ma zoznámil. Zistil som, že v domčeku bude bývať krátkovlasá, skoro na chalana ostrihaná tmavovláska. Baba, nazveme ju Danka, asi 45 ročná, celkom pekne stavaná. Nie príliš chudá, ale ani nie tlstá, s dvojkami prsami. Keď sme sa zoznámili, na ostrove som manželom ukázal kde budú bývať v majáku a Danku som zaviedol do domčeka. Ukázal som Danke kde bude spať, kuchyňu, toaletu a kúpeľňu. Toaleta a kúpeľňa boli k domčeku pristavené, takže išlo sa do nich cez kuchyňu. Danku som tiež upozornil, že je spoločná pre mňa aj pre ňu. Povedala, že to nevadí.

                Bol som asi dva dni po návšteve Terky, takže som bol mierne vyčerpaný. Vyhovovalo mi, že Danka sa sexuálne neprejavovala. Asi po 3 dňoch mi to už začínalo trochu vadiť. Danka si chodila ráno zaplávať, potom cez obed zavolala manželovi do nemocnice, čítala si pod pergolou a podvečer zasa išla zaplávať si. Dokonca pre čítaní bola oblečená v šatoch a chodila hlavne v celých jednodielnych plavkách. Priznám sa, že ma to vzrušovalo viac ako nahá Terka. Počas týchto troch dní som mal jednu záchrannú akciu, ktorá prebehla bez problémov. Zachraňoval som rodinku s dvomi deťmi a na malom, nafukovacom člne kde im veľká loď zaplavila motor. Danka bola po mojom návrate zvedavá na detaily a ja som od stolom mal čo robiť aby som sa postavil iba sám a nevstávali sme dvaja (ja a môj). Povedala, že na najbližšiu podobnú akciu by rada šla aj ona ak by mi to nevadilo.

                Štvrtý deň ráno som už bol silne nadržaný a Danku som stretol v kuchyni keď išla z kúpeľne. Okolo seba mala ovinutú osušku. Pozdravil som ju dobré ránko a ona odpovedala. Pri odpovedi si sadla a prekrížila si nohy ktoré jej vykukli spod osušky. Vraj či si dám kávu. Zabudol som poznamenať, že stravu sme riešili spoločne. Raz som ju pripravoval ja, inokedy zasa Danka. Neovládol som sa, a sadol som si blízko k nej a položil ruku na jej koleno. "Čo to robíš, neodpovedal si mi na otázku, či si dáš kávu." "Iba ak ju budeš servírovať takto ako si teraz." Zatvárila sa mierne pohoršene, ale moju ruku nechala na svojom kolene. Ak by sa jej to naozaj nepáčilo, isto by ju dala preč, alebo by aspoň koleno posunula. Bral som to ako výzvu. Nakoniec, čo sa mi mohlo stať horšie ako že mi dá facku. Mužovi sa určite chváliť nebude.  Tak som ruku posunul bližšie k rozkroku. Už to nijako nekomentovala. Nakoniec som kávu urobil ja a ona sedela už s nohami od seba. Keď som servíroval kávu, nohu som si dal medzi jej nohy, aby ich nemohla dať k sebe. Takto som si aj sadol.

                "Už som si myslela, že pre Teba nie som zaujímavá. A to som o Tebe počula ako si si užíval s obyvateľkami domčeka. Môj manžel je celkom dobrý priateľ s Renátou a pri jednej návšteve u nás mi to povedala."  "No zbohom, to teda mám povesť..." skonštatoval som. "Nie je to zlé, nakoniec manžel ma nemiluje tak intenzívne a tak často ako kedysi. Občas si myslím, či nemá inú." Neodpovedal som. Zdvihol som ju zo stoličky a pobozkal. Osuška sa držala iba vďaka tomu, že som mal Danku o seba pritisnutú. Podľahla a dala aj ona ruky okolo mňa.  Bozky sme si opätovali a vychutnávali. Odtiahla ma do izby (mojej) a tam pokračovala v bozkávaní. Ja som ju chytil pod zadkom a odniesol a zvalil na posteľ. Osuška jej spadla, bola predo mnou nahá. "A Ty zostaneš takto naobliekaný?" Spustil som zo seba bermudy ktoré som mal naostro ako som bol zvyknutý. Kľakol som si k posteli aby som ju mohol lízať. Vtedy mi zvliekla tričko až ku krku. "Na chvíľku prestaň!" prikázala a keď som prestal, zvliekla mi tričko celkom. "Teraz môžeš pokračovať." Povedala. Ja som ju lízal až sa urobila. Neprestal som a urobila sa mi pod jazykom celkom 3 krát. Potom ma už ťahala aby som na ňu vyliezol. Urobil som sa aj ja. "Dúfam, že to nebolo posledný krát" povedala a odišla sa obliecť do plaviek.  Ja som sa obliekol do bermúd a trička a pobral som sa na pravidelnú obchôdzku ostrova.

 

                Po návrate z obchôdzky som našiel Danku znovu si čítať, ako by sa nič nedialo. Keď telefonovala s manželom úmyselne dala mobil na reproduktor a pochválila sa, že mala super dopoludnie, vraj preplávala viac ako predtým. Manžel sa jej spýtal ako je spokojná s pobytom a ona odpovedala, že spočiatku to bolo nudné ale už si zvykla a je to fajn. Vraj som jej sľúbil, že na záchrannú akciu ju zoberiem. Nijako nenaznačila, že sa medzi nami niečo udialo. Večer, keď sa vrátila z plávania, mala na sebe mokré plavky. Upozornil som ju, že by si ich mala prezliecť, aby neprechladla. "Nemám si ich iba vyzliecť?" "Ako chceš, to mokré Ti neurobí dobre." Vošla do domčeka a vyzliekla si plavky. "Budem Tvojim lízatkom?" pýtala sa ale odpoveď asi tušila, lebo si ľahla na stôl, nohy mala spustené cez okraj stola. Prisunul som si stoličku a jej nohy som si položil na ramená. Bola lízatkom a chutila mi určite viac ako skutočné lízatko.

                Ráno zasa išla do kúpeľne, ale tento krát už oblečená v šatoch. Neodpustil som si a posadil som si ju na kolená.  "Budeme tu iba sedieť?" spýtala sa a olízla si pery. Začal som ju bozkávať a pritom som rukou blúdil pod jej šatami. Ruku mi jemne tlačila akoby preč, ale iba aby som si nemyslel, že ju dostanem ako na tanieri. Ak som prestal s blúdením, ona tiež dala preč svoju ruku a vášnivejšie ma sala ústami. Bolo cítiť, že je robí dobre ak ju "dobýjam ako pevnosť". Pristúpil som na jej hru. "Ale tu je to nebezpečné, môže nás niekto prekvapiť" povedal som jej. Tak pôjdeme na obchôdzku ako chodíš každé ráno. 

                Vybrali sme sa na opačnú stranu ostrova. Bola tam minipláž na ktorú sa zmestil tak jeden človek, ak sa potlačili tak sa zmestili aj dvaja. Jej výhoda bola, že bola prístupná iba po kamenistej cestičke a z ostrova ju vlastne nebolo vidno, bola zakrytá skalou. Na tejto pláži sme sa mohli sami sebe venovať bez rizika nemilého prekvapenia. Pomohol som jej zísť dolu a pri tej príležitosti som ju objal. "Neoddám sa Ti ako nejaká štetka." Povedala a akože sa bránila. Ja som na ňu bol akože násilný. Teda hrali sme sa a bola to forma predohry. Po asi 10 minútach takéhoto "škádlenia" mi podľahla, teda dala sa povaliť na drobučké kamienky, takmer piesok ktorý bol na tejto pláži. Začal som ju zasa lízať. Vytŕčala svoju mušličku proti môjmu jazyku. Zasa sa viackrát urobila. Potom chcela ešte aby som ju riadne pojebal. Nesúhlasil som a ľahol som si na chrbát aby ona mohla jazdiť na mne. "Nevedela som, že Ti toto vyhovuje." Povedala. Na tom ako sa usmievala pritom ako jazdila, sa dalo poznať, že aj jej táto poloha vyhovuje. "Ale fajčiť Ťa nebudem, to nemám rada." "Nemusíš, rob iba to čo máš rada a čo Ti vyhovuje." Keď mi ho už nedokázala ani rukou postaviť, opláchli sme sa a pobrali sa k majáku.

Ešte z diaľky som počul, že ma volá kapitanát. Znovu bolo treba ísť na záchrannú akciu. Dobehol som k vysielačke a ospravedlnil sa, že som sa zdržal na obchôdzke. Ukázalo sa, že kúsok od ostrova je neovládateľný nafukovací čln. Danka tak ako bola v šatách spolu so mnou naskočila do rýchlejšieho z člnov a asi o 15 minút sme boli pri nafukovacom člne. Uviazali sme ho a odtiahli do prístavu. Posádku tvorili tri ženy, skôr dievčatá. Mali iba slabučký motor a ten im nestačil proti pomerne silnému vetru. Aby netrpeli húpaním, zobral som ich do svojho člna, ich iba dobre uviazal a ťahal za sebou. Nemohol som dokonca ani využiť maximálnu rýchlosť, lebo  ich čln moc nadskakoval a hrozilo prevrátenie. Danka sa s nimi bavila, ako neskôr povedala, vysvetlila im situáciu. Večer, mi poďakovala za ich "záchranu" svojim spôsobom. Oto viac sme boli prekvapení keď druhý deň Prišiel silný motorový čln k mólu. Už som sa chcel spýtať, či majú nejaký problém, a ak nie nech plávajú inde, keď vystúpila jedna zo včera zachránených a priniesla tašku. Ukázalo sa, že priniesla niekoľko fľašiek ako poďakovanie za predchádzajúci deň. Pozval som ju aj kapitána člnu na posedenie pod pergolou. Ja som si zobral Birel, lebo som nevedel či ešte budem plávať, Kapitán člna sa pridal ale Danka s dievčaťom pili aj za nás. Keď kapitán člna videl, že to má zlý spád, zdvihol svoju spoluplavkyňu a s odvolaním sa na povinnosti odplával. Danka bola tiež trochu pripitá. Začala s rečami, že by som ju mohol aj tam hneď pretiahnuť, stratila všetky zábrany, tak som ju zobral do domčeka a uložil vo svojej posteli. Po chvíľke zaspala. Zobudila sa asi o tri hodiny, už bolo neskoré popoludnie. Chcela ísť plávať, tak som pre istotu šiel s ňou. Plávali sme na môj ostrovček lásky. Tam zistila, že jej oddych celkom prospeje. Späť sme plávali až o chvíľku. Večer ale vytiahla nedopitú fľašku kvalitného rumu a naliala obom. Už sme vedeli, že nikam nepôjdeme a preto sme spolu pili a nakoniec skončili spolu v posteli.  Keď som ju o dva dni odviezol spolu s ostatnými do prístavu odľahlo mi.



autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>