Erotická poviedka

Zakázané ovocie

Bol to obyčajný deň, presnejšie víkend - sobota večer. Bývala to už taká rutina, že sme sa s celou partiou stretli v bare a trochu si oddýchli od pracovného týždňa a stresu z roboty. Ako bývalo zvykom, každý mal pred sebou nejaký alkoholický nápoj, chlapi väčšinou pivo a baby nejaké drinky.

Po chvíli sedenia a kecania som si všimol na messengeri správu od kamaráta Petra, ktorého som dávno nevidel.  Robil v zahraničí, ale skoro vždy sa mi ozval, keď bol na Slovensku, a to bol aj tento prípad. Tak som mu odpísal, nech príde, že sme na tom mieste ako naposledy. On, že dobre, ale prídem aj s priateľkou. To ma zaskočilo, nevedel som, že má priateľku, ale v duchu som si pomyslel, "on je v pohode, tak ona musí byť tiež". Odpísal som mu "jasné, dojdite." A zatiaľ sme sedeli na terase a popíjali. Priznám sa, mám takú úchylku, že vždy si sadám na miesto, kde mám najväčší prehľad, aby som všetkých videl. Aj v ten deň som sedel v rohu a videl som každého kto prichádza, odchádza a vlastne aj všetkých ostatných v celom bare.

Prešla zhruba hodinka odvtedy, čo som si písal s Petrom. hovorím si, že už by mali byť tu. Prešli asi 3 sekundy od mojej myšlienky a v tom prišli. Vďaka mojej úchylke som ich zbadal ako prvý. Z diaľky som videl ten známy vysmiaty ksichtík a za ním sa skrývala nejaká baba. Nevidel som ju až tak dobre, pretože išla presne za ním, teda ju dokonale zakrýval. No v tom momente ako prešla pri jeho bok, som ju zbadal. Nejak som sa na ňu zapozeral a mal som taký divný pocit, že sme sa už predtým niekde videli. Vravím si "celkom sympaťáčka, podarení sú spolu." Myšlienky mi ihneď rozohnal Peter s pozdravom "Ahojte ľudia, zoznámte sa, toto je Katka".

S úsmevom sa všetci predstavili a ako posledný som sa s ňou mal pozdraviť ja. "Ahoj, ja som Jozef, ale kamaráti mi vravia Joži" Pri tomto predstavení sa ale stalo niečo úplne nezvyčajné.  Keď sa stretli naše dlane, tak mi palcom pohladila vonkajšiu časť ruky a žmurkla na mňa. So zmiešanými pocitmi a s výrazným búšením srdca som sa usadil naspäť do kresla akokeby sa nič nestalo a čoraz viac som sa nevedel zbaviť dojmu, že sme sa už niekedy v minulosti stretli. Jej dotyk ma úplne vyhodil z rytmu a pár sekúnd mi trvalo pokým som sa z toho otriasol, ale potom už bolo všetko v poriadku.

Celý večer už prebiehal v príjemnej atmosfére a nič extra zaujímavého sa nestalo. Peter bol ukecaný ako vždy a Katka bola jeho presný opak. Za celý večer povedala možno päť- šesť viet.  Medzitým ako Peter rozprával príbehy o tom ako sa s Katkou zoznámili a odkiaľ pochádza, ja som neustále hľadal nejaké spojenie medzi mnou a Katkou, ktoré by vysvetlilo to úvodné neobvyklé zoznámenie.  Žiaľ nič som nenašiel a všetko zostalo pod rúškom tajomstva, aj keď mi to stále vŕtalo v hlave. Vŕtalo mi to v hlave aj dlho po našom víkendovom posedení. Ako ale plynul čas, tak som nad tým dumal stále menej. Nakoniec som to prestal riešiť a nechal som to tak...

Prešli skoro tri mesiace od nášho stretnutia s Petrom a Katkou, keď mi zas raz Peter napísal, že je na Slovensku a že mi chce oznámiť nejakú novinku. Ja, že dobre, ale dnes nepôjdeme do baru, sme dohodnutí ísť na miestnu diskotéku. Peter mi hneď napísal, že super, Katka sa bude tešiť, že si zatancuje, vraj miluje tanec.  V ten večer som došiel s partiou pred tanečný klub a v tom sa vo dverách zjavil Peter. Asi došiel chvíľku pred nami. Celý nedočkavý mi chcel hneď oznámiť tú novinku. Ledva sme sa stihli pozdraviť a v momente spustil: "Už nerobím v zahraničí, od budúceho týždňa budem pracovať tu na Slovensku ! A hneď sa sem aj sťahujeme ! " -"Pecka, to rád počujem, že sa budeme častejšie vídať." V rýchlom slede udalostí mi ani nedošlo, že za ním nenápadne cupitala aj Katka. Ihneď ako mi to došlo, som sa na ňu pozrel a slušne som ju pozdravil. Ako sa pozrela na mňa naspäť a stretli sa nám pohľady, stalo sa zas niečo nezvyčajné.

Katka sa mi ani neodzdravila, iba sa na mňa zvláštne usmiala. Vravím si, opäť som tam kde som bol predtým. Zrazu som sa pozrel na všetko aj z druhého uhla pohľadu a došlo mi to, ... "budeme sa častejšie vídať..."  Kopec optimizmu a radosti z toho, že dobrý kamarát bude žiť tu na slovensku, vystriedal pocit neistoty a strachu z neznámeho z toho, že sa budem vídať aj s Katkou...

Môj tok myšlienok Peter prerušil hlasným výkrikom "ideme to zapiť na bar !" A tak sme išli. Neskôr sme tancovali, bavili sa a medzitým pili viac než dosť. Postupne ale všetci kamaráti z partie odišli a zostali sme tam len Ja, Peter a Katka. Peťo to extrémne prehnal s alkoholom a zaspal pri stole. Katka prišla za mnou, že nech idem tancovať. Chvíľku som sa premáhal, ale nakoniec som išiel, aj keď som z toho nemal vôbec dobrý pocit.

Prišli sme na parket a moje obavy sa samozrejme naplnili. Hneď sa na mňa Katka začala lepiť a obtierať sa zadkom o môj rozkrok. Nechcel som si to priznať, že je sexy, ale môj penis to dával jasne najavo. Nedokázal som sa ovládať, tak som si to iba užíval. A ona tiež. Bol to skutočne hriešny tanec. Obtierali sme sa jeden o druhého, v očiach nám blčala vášeň a tie horúce pohľady boli plné túžby. Vzrušovali sme sa navzájom. Avšak najväčšie vzrušenie bolo to, že obaja sme robili niečo zakázané... niečo, čo by sme nemali robiť. Akokeby sa zastavil čas a tá chvíľa trvala večne. Pozerali sme si do očí a naše boky sa hýbali v jednom rytme. Nemuseli sme povedať ani slovo, cítili sme to !

Cítili sme, čo chceme a po čom túžime. V jednom momente sme sa začali k sebe nebezpečne nakláňať. Ako dva magnety nás niečo ťahalo k sebe. Nedalo sa to zastaviť. Boli sme ako pasažieri. Hľadeli sme si na pery a stále sme sa k sebe viac a viac približovali. Zhlboka som sa nadýchol v očakávaní, že to príde..... že sa pobozkáme. V tom okamihu nejaký chalan začal kričať: "berte ho vooon !" , "on to všetko ovracal ! " Napätá atmosféra ihneď zmizla ako jarný vánok a obaja sme utekali za Petrom. Bol to reflex, vedeli sme, že ten, čo zvracia bude určite Peťo. Fakt to prehnal. Horko-ťažko sme ho doniesli domov až do postele a Katka ma išla odprevadiť pri dvere.

Trápna chvíľa ticha...obaja sme vedeli čo sa stalo, ale tvárili sme sa, že o ničom nevieme. Potom Katka vraví: "Ďakujem ti, že si mi ho pomohol odniesť domov, musím ísť, ahoj, dobrú noc"  Ani som sa nestihol nadýchnuť a odzdraviť a zabuchla predomnou dvere.  ........Chápem, asi sa cítila previnilo zato, čo sa stalo.



autor: Jozef P.



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>