Erotická poviedka

Pracovná cesta v Belgicku

Každý má rád eroticke príbehy, niekto romantické, niekto perverzne atď. 

Ja vám teraz napíšem čo sa mi stalo na jednej služobnej ceste. Ako vzdy som musel hasiť problém ktorý spravil niekto druhý a tak som musel vycestovať do Belgicka. Našiel som si pekne ubytovanie na samote a aby som to mal blízko k našim zákazníkom. Taxík ma doviezol a domáca ma už čakala s otvorenou náručou a fľašou dobrého vína. Bola to sympatická žena cca 50 ročná a obliekla sa celkom vyzývavo. Tak som nechcel byt nezdvorily a samozrejme našom si s nou pripil. Zoznámili sme sa a rozprávali sa o všetkom možnom. Hovoril som jej o Slovensku ona zase mne o Belgicku a ani som si nestihol všimnúť kedy sme dali dole 4tu fľašku vína. To víno bolo fakt velmi dobre. Popravde všimol som si ako po mne pokukuje šibalsky a keďže bola vdova a bývalá sama tak som si myslel že ma určite milenca. Preto som sa opýtal či žije sama či niekoho ma a podobne zacal som vyzvedat tak isto aj ona.

Keď sme už obaja vedeli že sme sami netrvalo dlho a už mi sedela na kolenách. Uff mal som pred očami krásne kozy a ruky na jej zadku. Začali sme sa vášnivo bozkávať a samozrejme som ju začal obchytkavat všade kde som len mohol . Kozy som hej vyslobodil zo šiat a veru boli nádherné s krásnymi dvorcami ktoré som si hneď zobral do úst a začal cmulat už dosť tvrdé bradavky. Rukami som ju držal pevne za zadok a začal masírovať jednou rukou dierky cez gatky keďže mala šaty tak to šlo jednoducho. Keď už bola dostatočne mokrá jednoducho mi ho vytiahla z gatí poklepala si ním po picke a už som bol dnu. Cítil som aká je mokrá a hovorím si wau ved niektoré mladé baby takto netecu. Krásne na mňe jazdila a bola fakt hlučná. Asi jej to nevadilo boli sme na záhrade v altánku a susedia bývali veľmi ďaleko.

Keď som už vedel že sa blíži moja chvíľa snažil som sa ju posunúť do inej polohy no ona ma zovrela silno nohami pekne pritlačila tou pickou a spravila sa . Krásne stonala a ja som vedel ze to je prvý sex po dosť dlhej dobe tak si to chcela užiť podľa seba a tak som ju pekne vystiekal do plna. Ešte sme sa dlho bozkávali a stále som bol v nej šepkala mi do ucha že to bol skvelý sex a ze ideme do sprchy. Keď zo mňa zišla dole semeno jej stekalo po stehnách tak ma zobrala do sprchy kde nám už alkohol buchol poriadne do hlavy a hovorím si skúsim na ňu trošku pritlačiť. Pekne sme sa poumyvali navzájom a ja som si všimol že ma krásne oholenu picku a iba hore to ma pekne prirodzene. Obtierala sa okolo mňa a voda nám stekala po našich horúcich telách. Trošku som ju pleskol po zadku a ona sa usmiala preto som si ju pritisol k stene a poriadne ju po tej riti vyplieskal.

Samozrejme som videl že sa jej to páči a preto som jej dal ešte viac na zadok. A vtedy sa v nej niečo prebudilo. Otočila sa poklakla a začala ma fajčiť. Ta žena veru vedela ako na to. Hlboko do krku naplut naň a cmulat gule silno mi ho stisla a prstom zašla na moju dierku. Veľmi príjemný pocit no radšej to mam jazykom preto som zdvihol nohu a oprel sa ňou o stenu aby mala dobrý prístup. Chytil som ju za vlasy a poriadne strčil kkt do hrdla a potom pritlačil hlavu k môjmu zadku o ktorý sa dokonale postarala. Šlo jej to perfektne a za odmenu som ju oprel kozami o obkladačky a poriadne silno zom ju zo zadu osukal a vystriekal som jej tu chlpatu picku.

Dali sme si sprchu a zaspali sme v jej posteli ako milenci. Ráno ma už čakali raňajky na stole a krásna žena iba v gatkach v kuchyni. Dali sme si raňajky odviezla ma na stretnutie a prišla po mňa už vystrojena ako kurvicka podľa mňa. Biela blúzka a čierna sukňa ktorá nebola až taká krátka ale aj tak som videl ze ma pod ňou nejaké sexy pančušky. Šli sme na obed a ona si sadla oproti mne aby som sa na ňu celý čas pozorne díval 🙂 všimol som si pár krát že ma na sebe čipkované gatky . Preto som chcel čo najskôr dojest a ísť k nej aby som ju vyzliekol a osukal. Keď sme sadali do auta mal som šoférovať a ona sedela vedľa mňa kde si začala rozopinat tu blúzku a drazdila ma až kým som to nevydržal a chytil ju poriadne za cecky myslím že vtedy pochopila kto som. 

Vytiahla mi ho z gatí a pofajcila ma za jazdy a keď sme už boli u nej na dvore a odstavil som auto čakala čo spravím. Ja som kľudne otvoril dvere vystúpil vonku a šiel som otvoriť dvere na jej strane. Keď vystúpila hneď som ju oprel o auto a poriadne silno prešiel rukou po zadku a picke. Tak som odišiel dnu kde som si sadol na gauč pred krbom a čakal kedy príde za mnou. Keď došla mala na sebe už iba pekné podvazky a čipkované prádlo ktoré som z nej chcel strhnúť . Prišla pekne sa ku mne zohla a začala mi ho hneď honit a fajčiť ja som si to užíval a potom sa postavila a čakala. Postavil som sa a vyplieskal ju poriadne po riti a potom dom jej stiahol gatky aby som mal prístup k picke a dal som jej dome podprsenku z ktorej vypadli krásne a trochu ovisnute 3ky. Potahal som ju za bradavky a drazdil klitoris na ktorý dostala aj par faciek. Šli sme hore do spálne a tam som jej kravatou zaviazal ruky a hodil ju na posteľ. 

Prešiel som jej picku jazykom a pomaly začal zasuvat môj tvrdý kkt. Nohy som jej roztiahol čo najviac od seba a díval som sa na jej tvár. Bola pekne nalicena a ja som vedel ze ta špirála bude dnes rozmazana. Vytiahol som ho z nej poklepal jej kktom po picke a dal hej ho hlboko do hrdla trošku som ju kktom pridusil a zatiaľ som ju vytahal za bradavky a za tu chlpatu picu na ktorú dostala par faciek. Keď už mala dosť tak som jej ho znova vrazil do picky a silno jebal pritom som ju držal pod krkom a hral sa s tými ceckami. Krasne držala a pretcil som si ju na 4 kde som mal skvelý výhľad na peknú rit a picku,ktorú som jej dnes chcel zase vystriekat. Chytil som ju za vlasy a pritiahol k sebe nech sa mi krásne vyšpuli a sukal som ju silno a sem tam pleskol po riti a keď som to už mal na krajicku tak som to do nej pustil a vtedy sa spravila aj ona a vidil som ako sa jej krásne pri stahoch otvára anal preto som jej ešte stihol strčiť do ritky 2 moje naslinene prsty. Bola tak uvoľnená a užívala si orgazmus že by jej do tej ritky vošli aj 4 prsty. Preto som ju zobral do sprchy a povedal jej nech si klakne pekne predomna a tie kozy som jej ešte celé oštal. A tak som zapol vodu a pekne som sú tu Belgicku suku umyl. Rozviazal som jej ruky a vtedy sa pekne vycikala v sprche aj ona a pohonila si ju.

Bol to veľmi intenzívny sex a každým pokusom som pritvrdzoval a skúšal koľko znesie. Ostal som u nej týždeň a za ten týždeň sme obaja zažili toľko sexu ako nikdy predtým. Posledný sex u nej bol extra špeciál. Prišla z obchodu s lanom a sampanskym že si ju mam zviazať a spraviť si s nou čo chcem. Povedal som jej ze si dáme sprchu a posledný večer si užijeme. V sprche to boli len nejaké dotyky ale nic vážne ,ja som v nej ostal dlhšie a poriadne som sa pripravil. Keď som došiel do spálne už má čakala úplne nahá na posteli a vedľa nej bolo to lano. Tak zom podišiel k nej a pekne som jej začal podviazovat kozy,ktoré boli fakt veľké. Obtocil som jej ho ešte okolo krku viem ze ma rada keď je trošku pridusena. Ľahol som si a povedal som jej nech sa o mňa pekne postará.

Začala ma fajčiť, lízať gule a samozrejme prešla aj na môj anal. Jazykom ma drazdila a honila mi ho zároveň. Chcel som jej dierky tiež lízať preto som si ju pretocil aby som dosiahol jazykom všade kde to chce. Začala sa vtákom fackovat a ja som vedel ze dnes si ta kurva chce užiť posledný sex na 100% a ze dostane consi zaslúži. Preto som jej vlepil hneď facku a vášnivo ju pobozkal a znova facka. Páčilo sa jej to a hneď mi prešla anal jazykom a vystrcila picku aby som ju vyfackoval. Tak som jej poriadne naložil na tu chlpatu picku a fackoval som ju a palcoval až kým sa nevystriekala a vtedy začala šou. Po tom orgazme na mňa napadla a začala ma jebat takým tempom ze som explodoval skoro okamžite a naplnil som ju semenom.

Trošku sa ukludnila a ja som to predychal no netrvalo dlho a znova začala na mne jazdiť a bozkávať ma. To ma znovu priviedlo k životu a tento krát som prevzal štafetu ja a pretocil som si ju na 4. Chytil som ju za vlasy poriadne potiahol a vyfackal ju po kozach a po pici. Vedel som že už je zasa v tom a vtedy som jej ho strčil do analu. Najprv pomaly a potom rýchlo ta žena z toho šalela. Nevedel som či strieka alebo sa poštala ale mala asi 3 orgazmy za sebou z toho analu. K tomu par faciek a bola hotová. Ešte som jej ten anal vystriekal a odpadol som vedľa nej. Obaja mokrý a spotený sme takto zaspali a ráno ma odviezla na letisko. Už sa teším ako príde za mnou na letisko to budem musieť zobrať chatu na víkend niekde na samote nech ju nik nepočuje kričať. A možno ju prehovorim na trojku s nejakou mladou krásnou babenkou, ktorej sa páčia zrelé ženy.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>