Erotická poviedka

Štvorka - 2. časť

Baby ležiac na stolíku sa začali bozkávať a Peťa začala Mati mačkať jej odhalené trojky a pohrávala sa so vztýčenou bradavkou medzi prstami, Maťa jej to o malú chvíľu opätovala rovnako a obe cítili ako sa otvára kohútik na šťavičky medzi ich nohami.

Chalani obaja pokľakli k voňavým vlhým kundičkám a začali sa o ne starať. Paľo využíval svoj dlhý jazyk a najskôr začal jemne krúžiť okolo Matinho klitorisu. Popritom prstom prechádzal po dierke a cítil ako jeho frajerka stále viac vyteká. Maťa začala zhlboka dýchať, baby sa prestali bozkávať a každá sa sústredila na to, čo sa deje medzi nohami. Keď Paľo zanoril svoj jazyk do vlhkej jaskynki, čiernovláska začala stonať od rozkoše. Paľo si užíval chutné štavy na jazyku a obratne ním preskúmaval každé zákutie  hlboko vo vnútri. Chvíľami mal problém s množstvom tekutiny, ktoré sa mu valilo na jazyk. Maťa stupňovala intenzitu svojich vzdychov až pomaly kričala. A keď sa jej priateľ popri lízani začal hrať s klitorisom medzi prstami, nevydržala už a jej telom prešiel zášklb orgazmu sprevádzaný obrovským výkrikom slasti.  Druhá dvojica ale nijak nezaostávala, Mišo sa venoval jazykom Petinmu klitorisu, ktorá na to reagovala tiež postupne silnejúcim stonaním.

Zasunul jej do kundičky najprv jeden prst, ktorým preskúmal celú hĺbku úzkej dierky, postupne pridal druhý a aj tretí prst. To už bola Peťa vo vytržení a krútila v rytme panvou aby sa priateľove prsty miesili v jej mušličke. Mišo vytiahol celkom premočené prsty von a dal ochutnať šťavičky Peti, ktorá mu sala prsty ostošesť. Na koniec opäť začal silno prstovať nadržanú Peťu, popritom čím ďalej intenzívnejšie lízal klitoris až kým aj Peťou neprešiel akoby elektrický výboj spôsobený slastným orgazmom.

Keď sa obe urobili, chalani si vymenili pohľady a bez slov si porozumeli čo má nasledovať. Obaja sa vymenili a svoje umenie predviedli aj kamarátovej frajerke. Rozdráždené dievčatá sa zvíjali pod sériou orgazmov, ktoré im spôsobovali jazyky a prsty oboch chalanov. Mišo, ktorého prsty boli tentoraz mokré od Matinich štiav ich dával striedavo lízať aj Peti, aby cítila ako krásne chutí jej kamarátka aj Mati, tá na oplátku ochutnala Petine šťavy z Paľovych prstov. Popritom sa baby hrali so svojimi aj kamarátkinymi bradavkami, ktoré pevne stáli v pozore. Keď už obe boli vydráždené do nepríčetna, postavili sa chalani a zasunuli do mokrých kundičiek svoje na prasknutie napumpované penisy.

Baby sa pritom začali opäť bozkávať. Pohľad na to ako sa im prepletajú jazyky zvyšoval vzrušenie a Mišo s Paľom prirážali stále rýchlejšie a tvrdšie až na doraz. Paľo zdvihol Matine nohy a položil si ich na svoje plecia, čím jej zdvihol aj zadok. Ako ju šukal, nadskakovali jej plné prsia. Mišo nezaostával, Peťu stiahol zo stolíka a presunul ju ku kraju gauča. Tam sa prehla ponad opierku a Mišo ju začal šukať postojačky zozadu. V celej obývačke sa rozliehali len zvuky vzdychov a plieskanie nadržaných vtákov do vytekajúcich kundičiek. Maťa svoje vzdychy stupňovala ako Paľo dorážal do nej až sa jej celé telo naplo a prežila krásny orgazmus. Zvesila nohy z priatelovych pliec , pritiahla si ho k sebe a začala ho bozkávať. "Ukážme im ako mi ho dávaš do riťky", pošepkala Paľovi do ucha. Ten neváhal a vedel čo sa ide diať.

Maťa sa presunula na gauč, aby mal aj druhý pár výhľad na nastávajúcu show. Čiernovláska si rukami roztiahla polky a Paľo jej prešiel prstom po mokrej kundičke, dal jej ho olízať a potom začal ukazovákom pomaly krúžiť okolo dierky. jemne začal prstom zachádzať dnu. Keď prst vyschol, pomohol si jazykom. Začal dierku lízať, čo spôsobovalo ďalšiu vlnu rozkoše jeho partnerke. Cítil ako sa postupne uvoľňuje a pri ďalšom pokuse už zasunul celý ukazovák do riťky. Pomaly ním chodil dnu a von, až kým to nešlo celkom ľahko. Ukazovák potom vystriedal palec. To už Paľo ani nemusel palcom hýbať, keďže Maťa sa od vzrušenia sama posúvala po jeho prste. "Som pripravená", zahlásila čo bol jasný znak toho, že chce si užiť viac ako len prst. Paľo priložil svoj žaluď k pootvorenej dierke a pomaly zasúval, až žaluď zmizol vo vnútri. Pomaly sa strácal aj celý penis až po koreň v Matinom zadku. Tá zintenzívnila svoje vzdychy a jednou rukou si začala dráždiť klitoris. Druhá dvojica sledovala celé divadlo od kraja gauča. Pohľad ako si užívajú anál priviedol Peťu veľmi rýchlo k silnému orgazmu. Tak silno stiahla všetky svoje svaly v kundičke, že ani Mišo to už nevydržal a daroval jej plnú dávku svojho semena. To začalo vytekať von a Peťa siahla rukou do rozkroku aby semeno zachytila a mohla všetko spapať. "Kam to chceš láska", spýtal sa pomedzi vzdychy Paľo. "Napusti to do mňa", znela odpoveď a jej želanie sa naplnilo do niekoľkých sekúnd. Maťa si silno dráždila klitoris a vykríkla v opojení orgazmu a v tej istej chvíli zašklblo aj Paľovim penisom a jeho horúce semeno zaplnilo Matinu riťku.

Po chvíľke spamätania hlavná organizátorka večera zahlásila. "Miláčik, ty by si sa mohol postarať teraz aj o Peťku aby zažila to čo ja a Miško, ja som už pekne roztiahnutá, môžeš si to vyskúšať aj ty." Nad takou ponukou nikto zo zúčastnených dlho nepremýšľal. Paľo pristúpil odzadu k Peti a začal ju bozkávať po krku a hrať sa jej s prsiami, medzi prstami jej zvrtal bradavky. V Peti sa miesilo vzrušenie s napätím a miernym strachom čo bude nasledovať. Paľo bol ale skúsený a vedel ako ju pripraviť. Začal jej prstom prechádzať od vlhekj kundičky k riťke a naspäť, pomaly prstom začal obkružovať dierku a vlhčiť ju. Potom Peťu prehol cez okraj gauča a jazyk jej zaryl do análiku. Cítil ako sa dievča počas toho uvoľňuje a stále ľahšie sa mu vkĺzavalo dovnútra. Petra si sama roztiahla polky aby uľahčila kamarátovi prístup. Mišo to mal jednoduchšie, Maťa už bola krásne pripravená, dokonca aj zvlhčená semenom. Aby mu uľahčila prvý pokus o zasunutie tak mu prikázala sadnúť si na gauč a sama si nasmerovala jeho vztýčeného vtáka do zadku a dosadla naňho. Mišo pocítil nevídaný pocit a myslel že mu vták od vzrušenia hneď exploduje. Maťa začala pomaly na ňom jazdiť. Aj pre ňu to bola nová skúsenosť, keďže Mišo mal väčší penis, takže tak hlboko v sebe ešte nikdy nikoho nemala. Podľa intenzity vzdychov sa jej to ale páčilo náramne a postupne na Mišovi priam nadskakovala a nastokávala sa naňho ako na kolík. Peťa medzitým tiež začala cítiť ako sa postupne do nej zasúva Paľov penis. Spočiatku to nebolo celkom príjemné, ale čím hlbšie prenikal, tým viac sa uvoľňovala a začala si to užívať. Vyložila si jednu nohu bočne na stolík, Paľo ju pevne držal za boky a zasúval do nej. Nesmierne si to užíval a ešte väčmi si užívaľ pohľad na to, ako si jeho priateľka vzdychá a olizuje pery počas jazdy na Mišovi. Mišo sediac na gauči nevedel ako dlho vydrži túto divokú jazdu, ale chcel dopriať poriadny orgazmus aj jeho jazdkyni, a tak ju začal voľnou rukou prstovať a dráždiť jej klitoris.

Netrvalo dlho a ďalší orgazmus prešiel celým Matinim telom, už ani nevedela koľký v ten večer. "Chcem ti pomaľovať tvár", zahlásil Mišo keď sa spamätala Martina z orgazmu. Tá sa zošuchla z penisu a kľakla si medzi Mišove nohy. Nastavila tvár a pusu a mačkala svojmu milencovi vajcia kým ten si ho honil ako besný až o pár sekúnd zalial celú tvár teplým semenom. Väčšina pristála na okolo úst a na čele, posledné kvapky odkvapkávali aj na krk a stekali na prsia a bruško. Pohľad na to ako jej priateľ strieka priviedol k orgazmu aj Peťu, ktorá popritom ako v nej Paľo jazdil sa robila aj rukou. Užila si krásny orgazmus na konci ktorého pocítila zášklb vo svojom zadku a potom už len roztekajúcu sa tekutinu vo svojom vnútri. Paľo vytiahol svojho vtáka von a to už pri ňom kľačala Maťa, ktorá mu ako vzorná partnerka očistila vtáka a zlízala aj semeno vytekajúce z priateľkinho zadku. Zatiaľ aj Peťa očistila svojho partnera, ktorý si kľakol na gauč a na záver si kľakla k Mati, ktorej očistila tvár a prsia. Ani kvapka nevyšla nazmar. Pri vášnivých bozkoch obe premiešali semená vo svojich ústach.

Všetci štyria si napokon vyčerpaní ľahli na zem a každý pár si ležal v náručí. "Krásne sme ich zasvätili", povedala Maťa Paľovi. "Ďakujeme vám, bolo to úžasné. Už sa toho nebudeme báť." "Keď budete chcieť zasvätiť v niečom ďalšom, stačí povedať", ponúkol svoje služby Paľo. "Veľmi radi využijeme", zasmiala sa Peťa. "Asi by sme sa mali ísť osprchovať a pôjdeme domov. Takže budúci piatok sa vidíme?" "Jasné, že áno. A dovtedy si vymysli, po čom túžiš." 

autor: robo



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>