Erotická poviedka

Moje zistenie

Bol som úplný hetero. Bol. Pokiaľ som lepšie nespoznal Daniela. Dano, ako ho všetci volali, bol u mňa a v mojich očiach obyčajný chalan. Mal, ako sa hovorí svoju chlapčanskú krásu, super postavu, pekné hnedé a hladké telo, peknú tvár, ale bol provokatér. Bol si vedomí toho, že je pekný a preto provokoval okolie niekedy až sexi oblečením a vyžadoval si pozornosť. Dievčatá boli do neho všetky zaľúbené a jeho kamoši ho obskakovali a robili všetko čo im povedal.

Dano pochádzal s rodiny podnikateľov. Jeho foter mal stavebnú firmu, jeho mama mala súkromnú lekársku ambulanciu. Proste zazobanci, čo mali všetko. Obrovský barák. v ktorom mali bazén aj saunu. Dano nosil len značkové veci. Nečudoval som sa, že ho všetci obletovali. Chalani chodievali ku nemu na žúrky. Ale až neskôr som sa dozvedel na aké. V máji, už bolo horúco, chodili sme vonku aj do školy v tričkách, krátkych košeliach a kraťasoch. Dano mal vtedy krátke tričko na ramená a niečo ako legíny. Jemu také oblečenie a na postavu manekýna seklo. Tým sa ale dosť zvýraznili jeho prednosti. Vyduté v predu, guľatá ritka, každý po ňom pokukoval. Boli sme na wc a Dano čúral. Ale ako. Vonku mal celého vtáka aj gule a chalani čo boli okolo neho sa všetci dívali. A Dano ešte robil hlúposti. Sťahoval a naťahoval si predkožku, prstami si hladil gule, až sa mu postavil. Mal ho fakt nádherného. Dráždil chalanov tím, že si ho pred nimi ešte nahonil. Potom ale zazvonilo a museli sme do triedy.

Po škole šiel som s ním domov. Mali sme spoločnú cestu. V parku sa zrazu otočil ku mne, pozrel na mňa a takým sladkým hlasom povedal. -"Mal by som dokončiť, čo som v škole nestihol." a rotopol si zips na nohaviciach, vytiahol von penis a začal si ho trieť. Pomaly sa mu začal stavať a ja som sa díval. -"Nepomôžeš?" povedal a vytrčil mi ho. -"Nie!" zvolal som a chcel som odísť. Potom sa zamyslel a strčil si ho späť do nohavíc. Pokračovali sme ďalej a potom mi povedal. -"Nechceš prísť dnes ku mne? ešte si u nás nebol." a tajomne sa usmial. Nemal som nič v pláne, tak som súhlasil. Chcel som vidieť ako to u nich vypadá. Po obede som u nich zazvonil. Dano vyšiel von a mal na sebe župan. Bolo mi to smiešne, lebo bolo hádam aj 30 stupňov a on bol v župane. Keď sme vošli do domu, prešli sme cez halu bočným východom do ďalšej haly, kde bol bazén. Až potom som pochopil, prečo mal župan. Pri bazéne mal šaty, čo mal v škole. A pod županom bol nahý. Ako sme prišli ku bazénu vyzliekol si ho. -"Načo čakáš, vyzleč sa." povedal a čakal čo urobím. Bol to fakt pekný pohľad vidieť ho nahého. Bol skutočne ako model. Začal som sa vyzliekať. Zo záujmom sa díval. Natiahol sa na také veľké lehátko a doširoka roztiahol nohy. Jeho penis znova stál. Sem tam si po ňom prešiel prstami. Tak som sa vyzliekol, ale nechal som si slipy. -"U nás sa v bazéne kúpeme nahý." povedal a oči mu svietili od očakávania. Váhal som, ale nakoniec som si ich stiahol. Zostal som nahý. Dano sa na mňa díval a usmieval sa. -"Poď do vody." povedal a skočil šípku. Hneď na to som skočil aj ja. Potom ale začal blbnúť. Zavesil sa na mňa, potápal ma a objímal, až som jeho ruku pocítil na mojom rozkroku. -"Niéé!" Kričal som, ale Dano ma držalzal za gule. Nechcel pustiť. Pri tom sa mi postavil. -"Ty hovoríš nie, ale tvoj malý hovorí niečo iné." povedal zas a začal mi prstami jemne masírovať napnutého vtáka. Nebolo to zlé. Práve naopak. Bolo to príjemné. Jasne že som bol úplný panic. Nikdy som nemal sex, dokonca mi ho žiadna cudzia ruka ani nedržala.

Dano bol absolutne prvý, čo ma tam držal. Nakoniec som sa poddal. Nechal som, aby sa mi hral s gulami aj vtákom. Ja som na oplátku strčil ruku do zadu, nahmatal jeho gule aj vtáka a držal som ho tam. Takto sme boli asi 5 minút. Ale keďže Dano mi ho pod vodou stále pomaly honil, cítil som, že to dlho nevydržím, tak som rýchlo povedal, aby sme vyšli von. Prestal a šli sme von. Položil ma na takú obrovskú osušku. Jednu ruku mi natiahol nad hlavu a druhú vedľa tela. Potom si pri mňa ľahol. A ľahol si tak, že si svoje gule položil rovno do mojej dlane. Nadvihol sa aby som mal ku nim lepší prístup. Tak som mu ich pekne jemne prstami hladil. On sa načiahol k môjmu vtákovi a pokračoval v honení. Robil to fakt super. Po chvílke som sa spravil. Rozotrel mi semeno po bruchu, a otočil sa tak, že ležal vedľa mňa. Ja som sa pretočil na neho a premohol som sa a vyhonil som mu ho. Potom sme pár minút ležali vedľa seba. 
-"Poď ku mne do izby." povedal a rýchlo vstal. Zobral svoj župan, mne hodil druhý, zhrabol naše šaty a potom som pochopil prečo. Prišli jeho rodičia. Tak sme rýchlo prebehli cez halu, po schodoch hore na poschodie, až mi ukázal kde má izbu. Rýchlo vbehli dnu a Dano zamkol dvere. Páni. Jeho izba bola nádherná. Mal takú obrovskú posteľ, že by sa na nej pohodlne vyspali aj traja.

Sadli sme si na ňu a Dano ma prevalil aby som ležal. Zvalil sa na mňa a ... jeho ústa zaparkovali na mojich a dal mi takého francúzáka, že som aj zabudol potom zatvoriť ústa. Jeho ruka zaparkovala na mojom rozkroku a jemne mi hladil gule pokiaľ sa mi znova nepostavil. Ja som ho hladil po jeho krásnom čokoládovom chrbáte. Stále viac a viac som si začal uvedomovať, že vlastne to, čo robím, sa mi páči. Sníval som o tom, že raz budem v posteli s dievčaťom a budeme sa spolu maznať, a nakoniec som v posteli s chlapcom, ktorému hladkám nahé telo a on sa mi hrá s penisom. Dano sa zrazu prevalil cezo mňa tak, že mal hlavu nad mojim rozkrokom a ja jeho pred očami. Hovoria tomu poloha 69. Nechápal som čo to malo znamenať, pokiaľ som nepocítil na žaludi jeho jazyk a pery. A potom mi ho začal krásne fajčiť. Bolo to také krásne, že to trvalo sotva minútu a nastriekal som mu plné ústa. Keďže ja som jemu ani nezačal, chopil sa iniciatívy a sám mi ho strčil do úst a pohyboval zadkom, ako pri súloži. Stále zrýchloval až som cítil, ako strieka a tiež mi nastriekal plné ústa. Potom sa pretočil ku mne normálne a prezradil tajomstvo. Chalani, čo chodili ku nemu na žúrky, vlastne ani neboli žúrky. Boli to takéto orgie. Všetci najprv blbli v bazéne, potom si ich spolu honili, fajčili, prstovali sa pri tom do zadku, bozkávali sa. Pozval ma na víkend, keď majú prísť viacerý. A vraj skúsime aj saunu. Takže musím si obliecť také, čo sa rýchlo a bez rozopínania vyzlieka. Teším sa.

Aj keď som bol presvedčený, že som bol iba na baby, síce som to ešte s nimi neskúsil, dnes som zistil, že s chlapcom je to zážitok, na ktorý sa tak skoro nezabúda. A keď to skúsim s viacerými, viem, že sa mi to bude páčiť.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>