Erotická poviedka

Tri submisívne štetky

Poznám jedno dievča, blondína, pekná, s veľmi sexy riťkou. Vždy bola slušná, ale v poslednej dobe začala chodiť na diskotéky, kde určite každému vyfajčí, piť a fajčiť. Mal som chuť ju vyšukať už dlhšiu dobu a teraz sa mi zdalo, že je vhodná doba. 

Bol piatok a ja som sa s ňou stretol v nákupnom centre. Mala na sebe tesné nohavice, ktoré jej zvýrazňovali jej riť a tričko s výstrihom. Pozdravili sme sa a dali sme sa do reči. Po piatich minútach som sa jej opýtal, či má plány na večer. Ona odpovedala, že nemá. Tak som ju pozval ku mne. Prijala pozvanie a ešte sa ma spýtala, či si môže priniesť dve kamarátky. Súhlasil som. 

Keď večer zazvonil zvonček a ja som otvoril dvere, pred dverami stáli tri sexy kočky, hneď sa mi z nich postavil. Jej kamarátky boli obidve brunetky a mali tiež sexy postavy a boli oblečené ako štetky. Sadli sme si na gauč, pustili sme si televízor, popíjali víno a rozprávali sa. Prešla hodina a ja už som chcel sex. Mal som v pláne ošukať všetky tri naraz, keď už prišli. Vypol som televízor a vstal som z gauča. 

"Čo to robíš?" spýtala sa jedna. 

"Pozrieme sa, ako dobre viete fajčiť vtáka. Na kolená!"

S takýmito štetkami som sa nehral. Ani jedna nespravila, čo som povedal, len sa na seba pozerali. Chytil som tú blondínu, zodvihol z gauča a pleskol po riti. Vykríkla a ja som znova zopakoval môj príkaz. Tentoraz ma poslúchli a šli na kolená. Rozopol som si nohavice a odhalil svojho vtáka. Už vedeli, čo majú robiť. Jedna z brunetiek a blondína mi ho začali honiť, tretia mi olizovala gule. Potom si ho začali postupne dávať do úst a fajčiť. 

"Toto sa vám páči, vy štetky. Koľko vtákov ste už vyfajčili?"

Chytil som hlavu tej, čo mi ho práve fajčila a zatlačil som ju, aby ho mala až v krku. Ďalší dve mi medzitým sali gule. 

"Dobre. Teraz pôjdeme do mojej izby." dal som si penis späť do gatí a zaviedol som ich do izby. Mám celkom širokú posteľ, takže sme sa tam zmestili. 

"Choďte na posteľ." prikázal som im. 

Išli do polohy na psíka a usmievali sa. Očividne už chceli môjho vtáka v ich pičkách. 

 "Vyplieskaj nás." povedala prosebne tá blondína a ostatné súhlasne povedali "áno".

"Štetky ako vás veru treba vyplieskať. Dajte si dole nohavice." povedal som a zobral som si môj opasok. 

Spravili to a mňa hneď vzrušil pohľad na ich riťky v tangách. Zahnal som sa opaskom a pleskol jednu z brunetiek. Zvýskla a ja som pokračoval a pleskom som ju znova. Potom son jej dal dole tričko. Plieskal som ju ešte chvíľu, celú dobu vískala a riťku mala už pekne červenú. Ďalšie dve sa začali navzájom vyzliekať a obchytkávať. Ostali len v tangách a po chvíli som ich tiež vyplieskal opaskom. Podišiel som k tej prvej zo zadu a dal jej dole tangá. Chytil som jej riť a vrazil jej ho dovnútra. Zavzdychala a ja som ju začal tvrdo šukať. 

"Štetky ako ty to potrebujú tvrdo." povedal som jej a pleskom som ju po riti rukou. 

Šukal som ju takto asi päť minút a potom som ho vytiahol, otočil ju a vystriekal som sa na jej cecky v podprsenke. 

Druhú brunetku som šukal tak isto. Plieskal som ju pri tom a ťahal ju za vlasy. Vzdychala nahlas, čo ma vzrušovalo. Po chvíli som ho vytiahol a vystriekal som sa jej na tvár. Nechala si to stekať na cecky a usmievala sa. 

Blondína ležala na chrbte a už len čakala, kedy prídem k nej. 

"Šukaj ma." povedala mi. 

Vrazil som jej tam penis a drsne som ju šukal. 

Nahlas vzdychala a kričala: "Škrť ma!"

Tak som ju začal pri tom tvrdom šukaní škrtiť. Toto som si užíval najviac zo všetkých troch. Jej vagína bola kompletne vlhká a bolo vidieť aj na jej tvári, že si to užíva. Rukou som jej stláčal krk a solil to do nej. Keď som začal cítiť, že sa idem urobiť, ani som ho nevytiahol a vystriekal sa do nej. 

Potom sme sa obliekli, ony ešte chvíľu zostali a pochvaľovali si sex a nakoniec odišli. Rád šukám takéto submisívne šľapky. 



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>