Erotická poviedka

Otrokom na intráku: Vyvrcholenie

Vďaka vaším pozitívnym hodnoteniam som sa rozhodol napísať aj tretiu a zároveň poslednú časť, čiže vyvrcholenie môjho erotického príbehu z vysokej školy ktorý sa skutočne stal pred pár rokmi.

Kto sa chce pustiť do tretieho dielu potrebuje prečítať prvé dva lebo na seba naväzujú.  

Takže pokračujem tam kde som v druhej časti skončil: Sedel som na svojej izbe a pravé som spolkol celú dávku svojho semen, ktoré mi Danka dala zo svojej pusinky do úst.

Danka rýchlo bežala do školy ja som si ľahol a premýšľal, čo ešte tu perverzáčku napadne. Asi tri dni sa nič nedialo Danka sa správala normálne. Až raz prídem zo školy izba bola zamknutá. Odomkol som a už som sa išiel vracať von na chodbu, lebo obaja aj spolubývajúci Matúš aj Danka boli úplne nahý.

No na moje prekvapenia Danka zakričala: Kam utekáš? Poď dokončíš Matúša už týždeň nestriekal.  

Matúš sa vôbec nebránil a tichúčko sedel. Bolo mi to nepríjemne no prišiel som k Matúšovi zobral ho do ruky a začal som mu ho honiť. Danka sa na tom robila krásne vzdychala. Rýchlejšie hecovala ma aby som ho už vyhonil do výstreku. Matúš začal vzdychať už to naňho išlo. Danka to prebrala uchopila mu vtáka a otočila namňa. Matúšové semeno som mal po nohaviciach a po celom tričku striekal ako z hadice. Danka bola veľmi spokojná a hneď nato mi prikázala vyzliecť sa. Vyzliekol som sa a ľahol som si na Matúšové miesto. Tak a teraz výmena urobiš jeho tak ako on teba. Matúš ma začal rýchlo honiť Danka pokračovala v robkaní sa. Zanedlho som bol aj ja celé brucho som mal ostriekané až po hrudník.

Taaak pekne môj Matúško a teraz to všetko zlížeš. Matúš sa hneď pustil do lízania môjho semena bez odvrávania. Fakt musela mať niečo naňho, že ju tak poslúchal. No pomyslel som i super aspoň som ja nemusel lízať mrdku. Danka sa obliekla a vraví: Teploškovia a teraz si pekne vedľa seba ľahnete Matúš vyšpúli riťku a ty sa k nemu pritisneš s vtákom a pospíte si ja idem na obed tak že vás tu presne tak nájdem aj o pol hodiny.

Kým sme tam takto ležali začali sme sa rozprávať a zistili sme,  že obaja sme jej cez internet cez skype slúžili no Matúš sa jej zapáčil a začali spolu aj chodiť. Mala naňho veľa videa takže čušal. A samozrejme mala natočené aj to čo sa dialo dnes. Všetko si točila.

Prešla asi hodina, neriskovali sme Danka nás našla pritúlenych tak ako keď odchádzala. Prišla a vraví: takto sa mi páčite, keď pekne poslúchate. Môžte sa obliecť. Už sme boli na pol oblečený. Keď zrazu vraví: Viete čo? Ešte mam chuť, všetko dole a na posteľ. Matúš na chrbát a ty zhora dáte si 69ku, to ste ešte asi nerobili to sa nám všetkým bude páčiť. Budete si fajčiť vtáky dokým sa obaja nespravíte tomu druhému do úst ak to zvládnete máte na dnes možno pokoj. No asi viete ako to dopadlo obaja sme do 10 minút boli vystriekaný tomu druhému do úst, ešte že toho nebolo veľa. Fakt to bolo na tento deň všetko. V podstate asi na dva týždne lebo Danka išla s rodinou na výlet do Ameriky. Takže všetko sa vrátilo do normálu. Dokonca deň po jej odchode som si na jednej párty na intráku našiel priateľku.

Bola to veľmi zlatá baba vtedy mala 21 rokov, vysoká asi 180cm, štíhla veľké prsia a bruneta. Sex s ňou bol živočíšny bol som doškriabaný a vyčerpaný. Bola to poriadna tygrica. No po dvoch týždňoch prišla Danka z Ameriky a bola pri chuti ako nikdy. Už z letiska nám prišli obom aj Matúšovi aj mne sms, moji chlapčekovia už sa na vás teším zajtra školu vynecháte žiadne plány si nerobte!

Bol som nasratý lebo už som mal s priateľkou naplánovaný sexik. No čo už musel som poslúchať.

Danka sa dozvedela o mojej priateľke asi od Matúša a zrejme od neho vedela, že plánujeme sexík. Musel to započuť, keď sme volali. Hneď ako sme s Matúšom prišli vraví: Matúš ty máš dnes volno za odmenu. A ty tu zostaneš. Matúš odišiel ja som čakal čo bude.

Danka sa vyzliekla do naha a vraví: Gate dole! A ešte mi povedz či ti tvoja priateľka robieva aj oral?

A pravdu! Priateľka mi to robila pusou stále takže vravím áno robieva. Táák to ma veľmi teší, poď vymrdáš mi poriadne riťku nedávno som bol na wcko a potom takého špinavého od môjho análiku zoberie tvoja priateľka do pusy. Ochutná a začala sa smiať. To nie vykríkol som! Ale hádam nechceš aby videla ako sa s Matúšom fajčite teploško môj.

Nezmohol som nič začal som ju mrdať do riťky bolo to neskutočne príjemne a keď už to namňa išlo prišiel Matúš a vraví čo sa deje, Danka rýcho poď sem vyklzol z nej môj vták a všetko som vyklopil Matúšovi na tvár. Potom sa Danka s Matúšom zbalila a nechali mi prázdnu izbu. Ešte v dverách vraví:

Nezabudni nech tvoj vták ide z mojej riťky do jej pusy a hneď nech ma cíti, zasmala sa a zabuchla dvere.

Nato prišla moja priateľka úplne žhavá a keď videl, že sme sami začala ma vyzliekať a hneď aj fajčiť.

Bolo to divné lebo len pred pár minútami som ho mal v Dankinej riťke a ta rozhodne nebola čistá. Priateľka mi ho doslova polykala, celý jej mizol v ústach. Potom som ju vyprášil urobil sa jej na kozy a odišla do sprchy. Ja som zrobil kávu a čakal ju. V tom prišli Matúš a Danka. Spýtala sa ma ako chutila moja riťka tvojej priateľke? Ja som len kývol hlavou áno chutila. Pozrela sa na stol na kávu a vraví to budete piť? Áno povedal som. Zamkla dvere a vraví: Gate dole obaja, začala nám ich honiť a pridala aj pusu aby sme čím skôr boli. Matúša zrobila do priateľkinej kávy a mňa do mojej. Tááák trošku mliečka pre tvoju milú. Nech si zvyká aj na cudzie semeno. Priateľka prišla zo sprchy zoznámila sa s Dankou a hneď s chuťou odpila z kávy v ktorej plávalo Matušové semeno, Danka mi dala signál aby som sa aj ja napil z mojej kde zas bolo to moje. Už som to takto ďalej nechcel. Premýšlal som čo urobiť aby to skončilo. Danka bola už fakt šialená len spomeniem, že priate%lke pár krát nacikala do džúsu alebo naplula. Dokonca už každý deň moja priateľka pila v káve Matúšové semeno. Chcel som aby sme už normálne žili.

A raz keď som práve Danke lízal anál ma napadla jedna vec. Na chodbe na intráku menili podlahu partia 3 rómov. Boli to mladý chalani 18-20 rokov. Celkom kamarátsky vždy sa pozdravili pokecali.

Nejak postupne som sa im viac prihováral trošku som ich chcel spoznať. Až raz som sa poobede po škole opýtal. Chlapi nechceli by ste sa pobaviť s jednou babou ma 20 rokov je poriadne pekná chodí kumne na izbu sem tam je vyprášim a chcem aby mala viacerých naraz. Dvakrát som to nemusel hovoriť. Všetci súhlasili. Ešte zostávalo to všetko načasovať a kúpiť nejakú uspávaciu tabletku.

A presne dva týždne nato prišiel ten čas, Matúš išiel k lekárovi domov už sa nemal vráťiť. A v ten deň mala Danka v pláne to čo minule nech ju vytrtkám do jej špinavej riťky a dám priateľke vyfajčiť. Všetko ešte muselo prebehnuť, takže znovu ochutala priateľka jej análik no už naposledy. Dal som Danka do čaju ten uspávak nastavil som skrytú kameru a do izby vpustil tých troch rómov čo pracovali na chodbe. Povedal som im, že som ju trošku uspal, že nebude problém a že si s ňou môžu robiť čo sa im zachce za hodinu prídem nech nič nezmizne a nech sa zamknu. Ja som prišiel za priateľkou na izbu a pozerali sme film a len som si predstavoval čo tam rómovia robia s Dankou a usmieval sa.

Prišiel som na izbu rómovia sedeli na stoličkách a usmievali sa. Danka úplne nahá a všade od semena ešte spala na Matúšovej posteli. Vymazal som jej videa z pc aj z mobilu rómov poslal preč.

Potom som si pustil video a pozeral, rómovia jej dali zabrať zrobili sa jej do každého otvoru niekoľko krát, a skúsila si v sebe aj troch naraz. Potom som jej to poslal na mobil a odišiel do školy.

A nechal papierik na ktorom bolo: Dúfam, že sa ti to páčilo tvoj poslušný chlapček.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>