Erotická poviedka

Bazén

                Bolo horúce letné dopoludnie a bol som doma sám. Potreboval som sa schladiť, tak som vliezol do nášho bazéna. Je to síce skôr iba väčšia vaňa, ale to mi nevadilo tie 2 x 4 metre mi na schladenie stačia a plávať som tam neplánoval. Záhradu mám na jednej strane oddelenú od susedov tújami asi 4 metre vysokými, takže nehrozí, že bi nakúkali do záhrady a z druhej strany je kopa ovocných stromov a múr. Iba na kúsku je klasický plot oddelený ešte takmer nepriehľadnou zelenou sieťou. Nepredpokladal som, že by zrovna cez ten kúsok, asi meter široký, cez ktorý bolo vidno na bazén niekto pozeral.

V bazéne som dostal chuť na sex, tak som si ho začal pod vodou honiť. Zrazu som začul: "Ahoj sused, nechceš pomôcť?" V prvom momente som sa začal obzerať odkiaľ ide ten hlas. Vtedy som si uvedomil, že zrovna cez ten, už spomínaný meter je vidno na bazén. Ale veď som to robil pod vodou, tak nič nebolo vidno. A uvedomil som si, že to naša suseda Erika volá na mňa. Skôr zo srandy ako vážne som odpovedal "A chce sa Ti?"" Jasné, len mi otvor zo záhrady".

Vyliezol som z bazénu, a išiel k zadným dverám v záhradnom múre. Medzitým mi síce mierne ovisol, ale nestihol sa scvrknúť. Otvoril som dvere a Erika už bola za nimi. Vošla do záhrady a ja som dvere pre istotu zatvoril. "Som doma sama a išla som do bazénu, keď som začula, od teba člapot. Tak som nazrela a zbadala Ťa v bazéne. Nakukla som a videla Ťa ako tam stojíš na jednom mieste." "Tak preto máš na sebe plavky" zasmial som sa, lebo mala na sebe červené jednodielne plavky. "Ale ak Ti budem pomáhať, tak radšej bez nich" a už si ich aj vyzliekala. Zostal som z jej spontánnosti trochu zarazený. "No tak, daj si ich aj Ty dolu, alebo to mám urobiť ja?"

A nečakala na moju reakciu a už mi ich sťahovala. Na toho môjho lenivca to trochu zabralo, mierne sa zodvihol. "No, to už je lepšie" okomentovala reakciu. Vošli sme do bazéna a Erika ho začala honiť. Tak som jej jednou ruko hladil mušličku a druhou prsník. Oprela sa o stenu bazéna, mierne zaklonila a privrela oči. Pritom ma ale stále honila a mierne pridávala.  Sklonil som sa k druhému prsníku a ten som začal cmúľať. Zdvihol som ju a posadil na okraj bazéna, čím som dostal jej prsníky práve do výšky mojich úst.. nemusel som sa už predkláňať. Nohami ma pritiahla k sebe a ja som na bruchu ucítil jej rozpálenú mušličku. Chcel som ju dráždiť rukou, ale nebolo miesto, tak som oboma rukami mačkal jej polovičky. Ona zasa svojimi rukami tisla moju hlavu na prsia. "Vymeňme sa" povedala, odtisla ma od seba a zošupla sa do vody. Ja som sa posadil na kraj bazéna a ona si poklala a zobrala toho môjho lenivca do úst. Začala jemnúčko a pomaličky, ale postupne išla rýchlejšie a s väčším stiskom pier .

Keď som vystrekol, nechala to stiecť do bazéna a povedala "to si tak skoro hotový?" To vieš, bez modrej som ako zajac, 10 sekúnd a dosť. "A s modrou?" prejavila záujem. "Tak s ňou sa môžem milovať aj hodinu" "Tak to by som chcela zažiť. Máš ju?" "Mám, ale chce to tak ¾ hodinu kým zaúčinkuje." "Dobre, skočím zatiaľ domov a tak za hodinku prídem. Nezatváraj záhradu."  Naozaj o hodinu prišla, priniesla so sebou fľašu sektu a plavky vymenila za letné červeno čierne šaty. Veľmi sa jej hodili, zakrývali bruško ktoré mala, nakoniec, veď už mala takmer 45 rokov. Zobrali sme sa do obývačky. "Dal si si?" spýtala sa. "Jasné, už ho len prebrať k životu." "Ja som si myslela, že po tabletke sa sám postaví a bude ako oje." "Bude, ale musíš sa mu trošku povenovať, aby vedel, že má pre koho."   "Ešte som to takto  po tabletke nerobila" povedala a objala ma.

Začali sme sa bozkávať a ja som jej vyhŕňal šaty. Ona medzitým vyzliekla moje, už obschnuté plavky. Pritom "náhodou" nezabudla na pohladenie, teraz už nie lenivca. Reagoval naozaj skvelo. Vstýčil sa a bol takmer pripravený. Keď si k nemu chcela kľaknúť, zadržal som šaty ktoré sa jej vyzliekli a potom som si ľahol na chrbát na koberec. Erika ho uchopila do úst a vajíčka hnietla rukami. "A ja čo? Budem na sucho?" zaprotestoval som, lebo som chcel lízať jej mušličku. Tak so kľakla k mojim ramenám a naklonila sa k môjmu nástroju. Jej mušličku som mal tesne nad ústami. Začal som ju olizovať, najskôr  iba po okraji. Krútila ňou aby som nenechal ani kúsok suchý. Potom som začal zasahovať dnu, medzi pysky. To už nekrútila iba sa pohybovala kúsok hore a dolu. Tak aby som prechádzal celú dĺžku. Pritom som rukami dráždil jej bradavky. Cmúľala mi ho ako o závod... bol nádherne tvrdý. Asi po dvadsiatich minútach sa zdvihla  povedala, že si ho chce vychutnať aj inak a nasadla naň mušličkou. Jazdila divoko, ale on bol stále tvrdý. Keď už nevládala, stiahla sa a postavila sa na štyri. "A teraz ma urob do riti, ešte stále toho nemá dosť.!"  Tak som ho zasunul, najskôr nechcel ale keď som riťku namazal šťavou čo vytekala z mušličky, prenikol do nej celkom ľahko. Trtkal som ju kým som vládal.

Potom som si ľahol, s tým, že už nevládzem. Keď zistila, že to iba ja som na konci síl ale on ešte nie, znovu naň nasadla. Predklonila sa a do úst mi dávala striedavo svoje krásne trojky.  Asi po štvrťhodine už bola aj ona unavená a ľahla si vedľa mňa. Odišiel som do kuchyne a z mrazničky vybral zmrzlinu. Veľkou polievkovou lyžicou som ju nabral a vložil Erike do mušličky. V prvom okamihu skrýkla, ale rýchle sa jej to zapáčilo, hlavne keď som jej začal tú zmrzlinu vylizovať. "Aj ja chcem!" a zobrala si lyžicou zmrzlinu a snažila sa  ju dostať na môjho stále tvrdého. Samozrejme sa tam nechcela zachytiť a mne začal mäknúť. Tak ho radšej rukou povzbudila... Keď som vylízal všetku zmrzlinu, povedal, že je smädná a aby som otvoril sekt. Vybral som dva poháre a nalial. Pomaly sme popíjali sediac vedľa seba. "Ako si to vlastne myslela s tou pomocou?" "Videla som čo asi robíš, lebo aj keď som Ti na vtáka nevidela, podľa ruky som odhadla čo robíš. A chcela som si aj ja zatrtkať. Muž je v robote a urobil si mi naozaj veľkú chuť. Tak som to skúsila, dúfam, že sa mu nepochváliš." "Rovnako ako ja dúfam, že to nepovieš mojej žene..." "Ale s tou modrou je to super... môžeme si to ešte niekedy zopakovať?" " Ak bude vhodná situácia, tak veľmi rád, moja žena nechce aby som ju užíval, bojí sa, že by ma mohlo poraziť."   "Ty sa nebojíš?" "Nie... už som to skúsil a nemám žiadne negatívne účinky, tak prečo by som sa mal báť?" "Bolo to naozaj krásne a dlhé.. Také som ešte nezažila" Spolu sme poupratovali a až potom sa začala obliekať. Pritom som sa k nej zozadu pritisol aj s mojim opäť mierne vztýčeným. "Ešte nemá dosť?" "Ak ho má kto vzrušovať tak sa drží"  "Ale už naposledy.." a začala ho znovu fajčiť. Tentokrát som zostal stáť a ona kľačala.

Zaboril som ruky do jej vlasov a prirážal som si jej hlavu. Výstrek jej skončil v ústach. Neprehltla ho, ale vypľula do servítky. "Nevadí Ti to?" "Nie, nechcem aby si robila niečo nasilu, som rád, že si dovolila aby som sa vystriekal do Teba.." "To budeš môcť aj nabudúce a kamkoľvek.." a žmurkla na mňa. Odprevadil som ju k záhradnej bránke a zatvoril za ňou. A čakali sme na ďalšiu príležitosť.....



autor: a54



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>