Erotická poviedka

Análny dovolenka

Na celej nuda pláži som bol k večeru sám. Len kúsok ďalej ležala nejaká holka, ktorá sa tiež ešte nebudú spaľovať. Povedal by som, ze po mňa možno aj pokukovala. Rozhodol som sa to preskúmať. Rázne som sa zdvihol a prišiel až k nej: "Môžem sa u vás posadiť?" navrhol som. Prečo nie? Je tu voľno! "



Mohlo jej byť asi dvadsaťpäť, mala celkom slušné kozičky prenádhernej húšti v rozkroku, že ktorého trčali klitoris veľký ako malíček. Chvíľu sme sedeli a plieskal o všetkom možnom. "Môžeš mi vylížte kundu? "spýtala sa náhle, mierne pokrčila a roztvorila nohy. Prekvapením som chvíľu nebol ničoho schopný. Potom mi ale nezostávalo nič iné, než medzi jej nohy pokľaknúť ochutnať lačne ponúkanú buchtičku. Zaúpela a jej telo prejavilo živočíšnu túžbu po splynutí. Prudko som ju nabodol svojim chvostom. Pošva tej malej kurvičky bola tak vyťahané, že som skoro nič necítil, keď som do nej zašiel. Z takéhoto šoustání by som nič nemal. Šoupnul som jej vtáka do zadku. To bolo ono! Presne taký zvierač som potreboval. Tak som ju šťuchal celú dlaň do kundy! Dával som jej čo preto. potvory! Vtáka v zadku, päsť v pošve, hekala rozkošou a revala: Ešte! Ešte! "Jej posadnutosť ma vzrušoval. Pinďour v nej kĺzal, kým nezakričal. Netrvalo dlho a na mňa prišiel prvý orgazmus. V poslednej chvíli som vytiahol klacek a začal striekať na jej chrbát. Prsty si rozbil po kožu semeno a potom prsty ešte labužnícky olízala. Mne nestačilo šukanie, jej prídel semena. Museli sme to rozbehnúť nanovo.



Vrznuli sme si potom ešte niekoľko čísel, ale celú tú dobu som zostal verný jej prdelce, pretože vagínu mala už tak prošukanou a rozťahané, že by som si v nej aj tak nič moc neužil! Bol to fajnový mrd, "vyhlásila po chvíľke upokojenie, posadila sa a jemne mi pohladila chvost. Dáme si to zajtra znova?" Bola to skvele prošukaná dovolenka.


autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>