Erotická poviedka

Návod ako na to

Aj ked som normalne veľmi otvorené, mam nejake zábrany len tak sem zacat smažiť svoje skúsenosť s týmto témou. Asi je to preto, ze análny sex Považujte za nieco este intímnejšieho a duvernejsiho, nez normalni súlože. A rozhodne by som to nepraktizoval s kazdym, s niekým koho dobre nepoznám a tak.



Kazdopadne Dôležitý je neponáhľať. Jednak neponáhľať ked partnerka to nechce skúšať (eventuálne uz to skúsila a ma s tym negatívnych skúseností, o to je to horšie a rada dievčat ju ma, pretoze to skúsili s niekým, kto to proste nevedela). vysvetliť, že to moze byt moc pekne, ze je to vrchol dôvery a intimity atď To je individuálne. Ale neponáhľa ani ked to skúsiť chce. Niekedy to vyjde na prvýkrát, niekedy na ponekolikaty. Dobry je zacat láskať zadoček akosi mimochodom. Teda nie si rict "dnes ideme anal" a na nič jinýho nemyslieť. Spis počas predohry a láskanie ten zadoček nevynechať a zapojiť ho do toho. poláska ho jazykom pri predohre, to je dobry zacatek. Len na chvíľku a potom ho chvíľku nechať a potom zase. Zo zacatku len akoby mimochodom. Potom sa na naj zamerat vic. Potom pridat prst (y). Najskôr ho láskať zvonku. Dobre navlhčený prst (ideálne je samozrejme gél, ale ide to aj bez neho) položiť zvonku na ten krúzok okolo zadecku a krúživými pohybmi hladkať. Ani nie tak s nim jazdit okolo , ako spis ho položiť na dierky, lehoulilince pritlačiť a zľahka krúžiť. Dobrej je na to palec, ale aj inym prstom to ide dobre. Po chvíľke ucítite, že zadoček vláčny a povoľuje a prst sam od seba preniká dovnútra.
< br />

Samozrejme, ze pocas toho všetkého je treba sa partnerke venovat aj inak, tj skvele to ide ako doprovod orálne predohru a tak. (Ty jo, čo ja to tu pisu). No a ked zadoček povolí a zvláčni, tak zasunieme prst dovnútra. U anál nezalezi toľko na hĺbke. zadoček je totiž tesnej len kúsok do hĺbky, potom uz je sirokej. Ľahko a pooooomalu tak strčíte prst, chvíľku počkáme, až si na naj zadoček zvykne a potom ho láskam a krúživými pohybmi maznáte. Pochopiteľne poznate, či sa ju to libi. No a láskam zadoček rôznymi spôsobmi az sa uvolni. Samozrejme zadny unierzalni navod neexistuje, ako na nič v sexe. Bez fantázie a vlastni schopnosti vycítiť, čo partnerka chce to asi nepôjde. keď zistíte, že zadoček je dosť uvoľnene, pomaznania a šmykľavé, tak to môžeme skúsiť. Nesmie to bejt rýchlo a naraz. Spis to chce nasadiť špičky k dierke a stálymi, jemným a poooooomalym tlakom pomaličky zasunúť. napred to moc nejde, potom zadoček povolí a spicka vojde dovnútra. V tú chvíľu je treba prestat tlačiť, okamzite. Vôbec sa nehýbe a dát zadecku cas, aby si na tú vec v sebe zvykol a prispôsobil sa. Keď v túto chvíľu partnerka protestuje, ale len málinko a vlažný. tak ju skúsime nejak prinútiť, aby chvíľku počkal, pretoze zadoček si zvykne a potom to čiže. Samozrejme, ze ked protestuje dôrazne zo ju to bolí, tak ju treba vyhovieť, inak ju to zosklivime.

< br />
Ked si zadoček zvykne a uz to čiže, môžeme ho strčiť hlbšie. Ale u análneho sexu neni hĺbka to o čom to je. Opet všetko pomaly a dát zadecku cas, aby si zvykol. No a ked si zvykne a čiže to, je to v pohode. Potom sa mozeme zacat pohybovať a je to moc a moc a moc a moc mnam. Ako uz som písal, nič nefunguje univerzálne. Avšak jedna moja bývalá priateľka análny sex odmietali, lebo ju to kedysi nejakej rúra bez akykolvek predohra a pripravy napchal do zadecku a ju to samozrejme bolelo.



Nakoniec pri tom sama vyvádzal, ze som mal ja strach, ze si ublíži, predsa len to na to nie je prispôsobené, a mala z toho orgazmy. Ale Každému sa to samozrejme nepáči. A ak je niekomu nepríjemná uz len predstava toho, čo som tu napísal, tak by som to snáď ani neskúšal.



autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>