Erotická poviedka

Malé tajomstvo

             Bývali časy, keď som si rád čítal erotické poviedky. Neskutočne ma to vzrušovalo, aj keď som nevedel či sú skutočné alebo nie. V podstate mi to vôbec nevadilo. Odvtedy ubehol nejaký čas a chcel by som podeliť s mojou skúsenosťou, ktorá je verte či neverte skutočná a mala "následky" dodnes.

            Oproti nášmu bytu bývala slobodná matka, ktorá mala syna a dcéru. Syn už bol nejaký čas v zahraničí a dcéra tiež pracovala a bývala niekde inde, ale raz za čas prišla domov na pár dní. Volala sa Alena a bola to celkom milá dievčina, nijak krásna, ale ani nepekná. Taká akurát. Ani som jej nijak nevenoval pozornosť. Ak sme sa stretli na chodbe, tak sme sa len pozdravili a to bolo všetko. Ja som už mal rodinu a manželku, s ktorou som dodnes a máme super vzťah, aj keď jedno malé tajomstvo ostane nevyrieknuté...

            V jeden deň, bolo to cez týždeň, som mal voľno a bol som sám doma. Užíval som si voľný byt a chvíľu len pre seba. Sadol som za PC a hral sa nejakú hru. Po chvíli zazvonil zvonček. Kašlal som na to, pretože som myslel, že to bude zase nejaký podomový predavač alebo niekto podobný. Keď však zvonček zazvonil ešte raz, tak som vstal a išiel ku dverám. Pozrel som cez "kukátko" a zbadal som Alenu. Tak som otvoril a opýtal či sa niečo stalo. Ona ma poprosila, že kupovala niečo do bytu, že či by som jej nepomohol zobrať veci z auta, a že jej je to trápne ma takto otravovať, ale videla ma ráno, že som vchádzal do bytu a preto mi zazvonila. Ja som to nejak neriešil a rád som pomohol. Veci sme jej zložili v byte.

            Ako revanš sa ma opýtala či by som si nedal kávu, a že ak by mi nevadilo tak by sme dali pokec, že sa ani nepoznáme a tak. Ja som len ostal nervózny, pretože o dve poschodia vyššie bývala svokra a keby ma tá videla, tak koniec... Ale potom sa na to vykašlal a s Alenou sme začali klábosiť o všeličom. Dozvedel som sa, že mala priateľa a tak, keď zrazu šplechla otázku, že ako sme na tom s manželkou v posteli. Skoro som vypľul kávu na zem a ona sa začala smiať. A ja s ňou. Ostal som síce zaskočený, ale priznám sa, že ma to vzrušilo. Povedal som jej, že je to OK. Manželke som sem tam kúpil nejaké sexi handry a v posteli sa vedela dobre odviazať. Mala dokonca rada anál. Alena ostala prekvapená, pretože sa jej nezdalo, že by moja žena vyzerala na niečo takéto. Jej priateľ má vraj príliš hrubý penis a anál skúšali, ale bolelo ju to. Ja som jej zase povedal, že moja manželka nemusí orálny sex, ale penis nemám nejak veľký, takže ju to pri análi nebolí a to už bol oheň na streche.

            Alena mi navrhla, že by sme mali malé tajomstvo. Najprv som otáľal, že nech nevymýšľa, lebo som vedel kde to smeruje. Nechcel som sa do niečoho zapliesť, čo by ma neskôr mrzelo, ale v tom momente som mal penis tvrdý ako kameň a neskutočne mi v ňom pulzovalo. Navrhla mi, že ma vyfajči a potom by som jej strčil do zadku. Ostal som udivený ako mi to navrhla a nezmohol som sa ani na slovo.

            Pomaly mi vytiahla penis z gatí a chvíľu sa naň len tak dívala. Bolo to strašne vzrušujúce. Povedala, že je síce menší, ale krásny a teší sa ako si strčí do úst. Najprv mi však jemne olizovala žaluď jazykom. Mal som čo robiť aby som to udržal a nestriekal. Nejak som to predýchal a Alena už mi ho pekne sala. Bola to skutočne moja prvá skúsenosť a užíval som si to. Taký tvrdý penis som hádam ešte nemal. Keď mi ho nesala, tak mi olizovala guľky a jazykom prechádzala po celom penise. Keď už cítila, že to nevydržím, tak prestala, penis a dierku pevne stisla a chvíľu takto držala. Takto to išlo asi 15 minút a vždy keď cítila, že vrcholím, tak stlačila. Urobila to asi päť krát a potom povedala, že na ďalší raz je jej tvár len moja. Nemusela ma prehovárať. V penise mi neskutočne zacukalo a ja som cítil, že príde mohutný orgazmus. Bolo to bláznivé a ja som nikdy také niečo nezažil. Semeno mi vystreklo z penisu a ja som sa snažil mieriť na jej tvár pretože by to asi skončilo na televízore. Mal som pocit, že striekam asi pol minúty. Bol som zadýchaný a snažil som sa potlačiť výkrik. Alena mala celú tvár zalepenú od semena, usmievala sa a ja som mal na chvíľu pocit, že som v nejakom pornofilme. Zvalil som sa na sedačku a ťažko oddychoval, ešte sa mi nahla nad penis, ktorý stále stál a len pomaly padal a začala mi ho sať. Takže o chvíľu som bol zase vzrušený.       

            Alena sa ma spýtala či mám doma lubrikant, pretože je strašne vzrušená už ho chce mať v zadku. Ja som protestoval, že nemôžem predsa teraz ísť von. Ona sa mi otočila chrbtom zhodila nohavice a prehla sa a roztiahla dierku. Bol to krásny pohľad. Zadok mala skvelý a ja som anál zbožňoval. Obliekol som si tepláky a tričko. Penis mi stál a bolo to cez tepláky vidno. Rýchlo som prebehol do bytu pre lubrikačný gél a bál som sa, že ma niekto vymákne. Keď som prišiel naspäť, Alena už bola v spálni svojej mami a čakala ma s vypučeným zadkom. Lubrikant som dal na jej dierku a pomaly jej tam strkal prsty. Keď sa mi zdalo, že je dobre premazaná, tak som jej jazykom olizoval dierku. Rád som to robil svojej žene a ju to strašne vzrušovalo. Aj Alene sa to páčilo, ale povedala, že už nech jej ho tam strčím. Pomaly som jej tam vošiel a začal pomaly prirážať. Neskôr, keď už bola dobre roztiahnuté sme dali rýchlejšie tempo a ja som pohľad na to ako jej to strkám do zadku neskutočne užíval. Nič nie je krajšie ako penis v zovretí zadku. Alene sa to páčilo tiež a popritom onanovala. Pár minút sme takto prirážali a ona dostala pekný orgazmus a potom ďalší, ešte väčší. Ja som to samozrejme nemohol vydržať, ten orgazmus bol zase obrovský. Striekal som a prirážal. Cítil som sa ako nejaké zviera. Potom sme sa zvalili a oddychovali. Alena mi navrhla, že si to musíme zopakovať a ja som nemohol povedať nie. Aj keď sex s manželkou bol skvelý a dokonca anál ešte lepší, ale orálny sex ma veľmi vzrušoval.

         Odvtedy sa raz za čas stretneme a je to super. Je to moje tajomstvo a manželka sa ho nikdy nedozvie.

           



autor: Hazard



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>