Erotická poviedka

Nevera za dverami

Mám priateľku ktorá je ideálna asi vo všetkých smeroch. Super postava s výraznými krivkami a z guľatou ritkou. Mila tvárička s modrímy očami a dlhé hnedé vlasy padajúce až na prsia. Prsia, tak akurát do ruky. Super si rozumieme a vyzerá to že nič nám ku šťastiu nechýba. Ale osud vie riadne zamiešať karty a aj v tomto vzťahu je mali háčik.

Jej o dva roky mladšia sestra. Má zafarbene vlasy na čierno a tmavšiu pleť. Takmer sú na chlp rovnaké, až na to že je drzá a všetko musí byť podľa nej. Jaj tak rád by som ju prevychoval a ukázal kto je tu pánom, no zatiaľ na nič také som nemal ani odvahu. Ale aj to sa raz zmenilo.

Bol som na návšteve u priateľky a užialil sme si spoločné chvíle vyvalený pred telkou. Keď na večer prišla domov jej sestra, mala na sebe obtiahnuté leginy a úzke tričko. Vlasy v cope si až priam pýtali ju za ne vyťahať. Zahnal som pokušenie z predstav.

 Odbehla do sprchy, po nejakom čase sa vrátila pre veci do izby a keď že som spal u nich ustlala si v obývačke hneď vedľa. Ešte par krát ma zhypnotizovala svojím telom., pobehovaním do izby pre veci. Tým že bolo leto chodila spávať len v spodnej bielizni. Nikdy nepôsobila že sa  hanbi a tak sa tam naďalej premávala predo mnou v čipkovanej čiernej podprsenke a tangách. Moja predstavivosť sa opätovne prebrala k životu. To pokušenie prísť za ňou v noci tajne, natrieskal jej pár po zadku a pretiahnuť ju kým ostatný spia. No račej som si pritisol bližšie k priateľke a ďalej sme pozerali film, popíjali fernet na uvoľnenie mysle. Asi v polke filmu sme podľahli pokušeniu. Vášnivo som sa bozkával s priateľkou. Postupne po jej tele som prešiel k jej jaskynke a pomalí ju láskal s jazykom. Ticho stonala ako som  prechádzal po klitorise. Trhane kŕče čo jej spôsoboval príjemný pocit my odkázali že je maximálne pripravená. Môj postavený penis pohltila jej dieročka a tlmene vzdych. Každý hlások držala pod zámkom za zubami so zaklonenou hlavou takmer medzi lakťami podopierajúcich sa rúk. Brázdil som ďalej jazykom po jej krku až na prsia, ťahal ju za bradavky a vnímal ako je v mojej moci. No stále mi behala po rozume jej sestra. Takto som priateľku priviedol k orgazmu a potom ešte ďalším dvom. Zničená a zadýchaná sa uložila do postele a vypla televíziu keď že film skončil. Ľahol som si k nej ale šteklivé myšlienky na jej sestru mi spať nedali. Po asi dvoch hodinách utápajúci sa v predstavách a prevaľujúci sa na posteli som skúšal budiť priateľku. Spala tvrdo, moja snaha skončila neúspešné.

Vybral som sa na toaletu a cestou tam som zbadal pootvorené dvere na obývačke. Nedalo mi to a vkĺzol som dnu. Z otvoreného okna prenikal oslňujúci lúč svetla rovno na ustlatí gauč. Na ňom ležala osoba ktorá my spať nedá. Mala vyloženú nohu na paplóne, ležala na boku a cela jej guľatá prdelka pozerala na mňa. Pristúpil som bližšie, opatrne som sa dotkol jej ramena. Nereagovala. Jemne skoro necítiac som je pešie rukou po chrbte až čiernym nohavičkám. Nervozita vo mne sa dala krájať a vzrušenie bolo na pohľad jasne. Obzrel som sa k dverám, či ma nik nevidí pritom som vedel že okrem mňa, priateľky a jej sestier nik doma nie je. Dotkol som sa pevne jej zadku, no neprebrala sa. Za to môj penis stal v pozore a vôbec sa netváril že by sa mu chcelo spať. Odobril som jej paplón z hrudníka a spoza neho vykukli zahalené prsia. Chvel som sa zrušením a adrenalínom že čo ak sa stane niečo zle že na to niekto príde že sa zobudí. No chuť skúmať a dotikať sa niečoho zakázaného bola privysoká. Rozopol som podprsenku, stiahol opatrne nižšie aby som videl tie malé štíty pod ňou. Vtom sa pootočila na chrbát ale neprebrala. Trochu som sa zľakol ale na moje šťastie som teraz mal lepší výhľad na vrcholy a o čo viac my umožnila lepši prístup k nohavičkám. Pod čipkami presvital jemné strnisko upravené do pôvabnej cestičky. Vzrušenie bolo natoľko silne že som nedbal na strach, kolenami som sa postavil na gauč rovno pred jej jaskynku. Poodhrnul som nohavičky a pohladil klitoris. V behom chvíli sa podala rozkoše. Vyskúšal som ju s prstom a ucítil jej šťavičku. Moje vzrušenie bolo extrémne. V okamihu so jej vrazil penis dnu a chytil ju za ústa aby pri tom rodeu nevrieskala. Prebrala sa, pozrela na mňa ale hneď keď zistila čo jej rohým a že jej držím ústa, pochopila že sa tak ľahko nevzdám.

No na podiv sa moc nebránila, priam naopak začala prirážať a spod dlane som cítil je dych ako sa tlači von. Pritisol som sa na ňu a chytil ju za cop a silno  zaň trhol. Zaklonila sa ako som jej prikázal , ovinula ma nohami kolom pasu a ja som silnejšie vnikal dnu. Na stene sa premietali spletené tiene od narážajúcich tiel sa rozlievalo mľaskanie, plieskanie. Prirážal som tvrdo a bez rozmýšľania. Od prudkých nárazoch jej na hrudi poskakovali dve kozičky, príležitostné zadržane mojím zovretím v zuboch. Začala pritláčať a zvyšovať tempo, nedbal som na to aj keď bolo jasne že už bude. Jej orgazmus prešiel celím jej telom, rukami sa mi zadrapla do holého chrbta. Dlaň som mal  dohrozenú ako som jej zakrýval ústa  aby nebolo počuť jej žalostné vzdych. Jej orgazmus doznieval tak a môj sa blížil. Postavil som sa vedľa nej a vďačil som jej penis až do krku. Držal jej hlavu a rýchlo dorážal. Bolo počuť ako sa občasne drhne slinami. Môj vystrek som ponechal v jej ústach, odtláčala ma rukami keď nevládala prehĺtať semeno. Ako náhle doznel môj orgazmus a ona sa poutierala, priblížil som sa k jej uchu a rázne s príkazom ale nie na hlas jej povedal. Odteraz budeš počúvať mňa a už viac si nebudeš určovať pravidla ty. Potom som odišiel z izby a vrátil sa za priateľkov. Spokojne som zaspal pri nej a to hlavne aj preto že vyzerá že na nič neprišla.

Ráno sa všetko potvrdilo sestra ani nepípla a pokojne si pripravovala raňajky. S priateľkov sme sa naraňajkovali a plánovali čo z načatým voľným víkendom. Jej sestra občas na mňa pozrela zvláštnym až prosebným pohľadom. Len som na ňu žmurkol a ona s úsmevom si išla po svojom. No veď ja ju nabudúce ukážem.



autor: Bobo



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>