Erotická poviedka

Karty a sex

Sexuálna hra. Potrebujeme žolíkové karty, z ktorých si vyberieme Q, K a A. Karta Q  je oral, karta K je  pohlavný orgán a karta A je análny otvor. Hra spočíva s tom že každý má svoje karty otočené na rub a v dohodnutú chvíľu otočí jednu kartu a použije ten orgán, ktorý mu karta určila. Po každom kole ja dobré karty na stole premiešať. :) Aby hra neskončila pri prvom kole, je vhodné dohodnúť si nejaký čas trvania, napr. 2 minúty. V hre nastanú situácie že anatómia našich tiel neumožňuje splniť a vtedy použijeme prsty alebo dlane. Ak otočíte už použitú kombináciu, jednoducho pokračujte ďalej.

Ja a Majka sexujeme spolu už niekoľko rokov. Stretávame sa v malom penzióne, na neutrálnom území. Tak to bolo aj teraz.

Ako vždy najskôr sme išli do sprchy. Pod sprchou som jej dôkladne poumýval ritku aj kundičku. Ona mne umyla penis, ktorý úž medzičasom stál ako stožiar a nevynechala ani môj zadok. Presunuli sme sa na posteľ a začali našu nový hru.

Majka otočila A a ja Q. Hneď tak zostra. Uff. Teraz sa mi dôkladne umytie jej ritky oplatilo :). Majka sa natiahla na posteľ a štyri, vyšpúlila zadoček a čakala čo bude. Ja som zakľakol k nej a jazykom začal obchádzať okolo jej análiku. Najskôr pomaly dookola. Majkou trochu zamykalo, keď som sa  priblíž k dierke. Ritka sa chvíľami zvierala a uvoľňovala akoby čakala kedy ju už môj jazyk navštívi. Prešiel som teda špičkou jazyka na dierku. Cítil som jej jemné zvrásnenie. V tom som špičku jazyka zatlačil dovnútra. Ritka reagovala reflexným zovretím. Po chvíľke sa znova uvoľnila a ja som vnikol hlbšie. Majka zastonala a zašepkala "ešte". Chvíľu som jej teda v ritke jazdil jazykom. Bolo to veľmi vzrušujúce. Ale už je tu signál môjho mobilu, koniec hry.

Druhá hra. Ja som otočil K a ona Q. Fajn, klasika. Majka sa potešila, jej obľúbená aktivita je tu. Zatlačila ma k posteli, zvalila a roztiahla mi nohy. Vtom som cítil jej horúci dych na svojom stvrdnutom penise. Najskôr ho zasypala bozkami, potom pretiahla predkožku a jazykom obchádzala žaluď dookola, pričom mi rukou hladila miešok. Môj penis sa týčil ako kôl. Majka jazykom hľadala ústie do ktorého zatláčala konček svojho jazyka. Moje vzrušenie bolo obrovské. Pomyslel som si, že ak hneď nezaznie signál určite čoskoro vyvrcholím a pokazím ďalšie kolá tejto novej hry. Nezazvonil. Všetok môj ejakulát skončil v jej ústach. A je koniec, pomyslel som si. Majka ešte raz pozrela na môj penis na ktorého konci sa blýskala veľká kvapka semena. Zlízla ju svojím jazýčkom a krásne sa usmiala.

Tretia hra. Po chvíľke sme zmova otočili karty, obaja Q. Bozkávanie. Najklasickejšia aktivita v tejto hre, pomyslel som si. Ale Majka vie vždy prekvapiť. Aj teraz. Po dotyku našich pier a potom jazykov som pochopil prečo doteraz mlčala. Jej jazyk chutil akosi inak. To čo som ucítil bola chuť môjho semena, ktoré držala v ústach od predošlej hry. Prvý krát v živote som ucítil chuť vlastného spermatu. Bolo to zvláštne. Ale po chvíľke mám to obom zachutilo a tak sme sa olizovali až do ďalšieho signálu.

Štvrtá hra. Tento krát Majka otočila Q a ja A. Zaliala ma horúčava. Bola tu situácia , ktorú som doteraz nezažil. Pozrel som na Majku, ako sa bude tváriť. Ona sa iba usmiala a zvalila ma na posteľ. Na chrbát. Rukami mi roztiahla nohy a začala jazykom olizovať koreň môjho penisu a pomaly schádzala smerom k análu. Pár krát sa vrátila a lízala mi trieslá, čo som nikdy netušil, aké to môže byt vzrušujúce. Po chvíľke jej jazyk zamieril na môj anál. Zažil som obrovské vzrušenie. Nová, nepoznaná slasť. Úžasné. Majka zvyšovala intenzitu lízania až som mal pocit že musím každú chvíľu vystreknúť, ale v tom zaznel signál.

Piata hra. Ja som otočil K ona A. Majka sa zatvárila tajomne. Vedel som že análny sex viackrát chcela ale nenašla odvahu si on povedať. Teraz sa jej to má splniť. Vytiahla z kabelky lubrikačný gél, dala mi z neho trochu na žaluď, prstami ho rozotrela a priložila ho k svojej ritke. Potlač, zašepkala. Zasunul som zľahka svoj žaluď do jej dierky, išlo to celkom ľahko. Zastenala a ešte viac roztiahla svoj zadoček. Zatlačil som hlbšie, to už išlo ťažšie ale bolo to veľmi príjemné. Zovretie penisu v jej zadočku bolo podstatne silnejšie ako v kundičke. Začal som v nej jazdiť, čo sa jej páčilo až začala hlasne vzdychať.  Pretože ležala na chrbte videl som ako sa pri každom mojom zasunutí otvára a zatvára jej kundička. Bol to krásny pohľad. A už je tu znova signál.

Šiesta hra. Po malom osviežení sme pokračovali. Obaja sme otočili A. Nastala chvíľa keď nám anatómia nedovolila pokračovať a tak sme po dohode použili obaja na doplnenie tejto hry svoje prsty. Majka natrela svoj aj môj ukazovák lubrikačným gélom. Ľahli sme si ako pri 69-ke a obaja takmer naraz sunuli svoje ukazováky do análu. Majkina ritka je o predchádzajúcich hier dobre pripravená. Pomyslel som si že pre ňu je táto aktivita menej vzrušujúca. Ale nie. Majka sa krútila slasťou spôsobenou mojím ukazovákom. Ona hladala vo mojom anále prostatu a tú začala dráždit krúživými pohybmi. Bola to veľmi zvláštna aktivita, nikdy by som nepomyslel, že také čosi budem niekedy robiť. Signál.

Siedma hra. Teraz sme obaja otočili K. Teda klasika. Sexík. Ten ktorí sme robili už nespočet krát. Rýchlo som začal dumať čo urobiť inak aby sme si ho trocha spestrili. Majka sa zatiaľ chytila aktivity a zvalila ma na posteľ. Nasadla na mňa a zasunula si môj penis do svojej kundičky. Uvítal som jej aktivitu a užíval si jej jazdu. Vystretými rukami som pritom hladil jej krásne prsia. Po chvíli som ucítil, že budem striekať, tak som jej naznačil že by sme mali skončiť. Ona sa iba usmiala ešte viac prirazila. Vystrekol som. Do nej. Ešte chvíľku jazdila a mojom vädnúcom kolíku a bol tu signál.

Ôsma hra. Ja som otočil Q a ona K. Lízanie kundičky mám rád. Ideme na to. Položil som ju do kresla, vyložil jej roztiahnuté nohy na lakťové opierky a pomaly začal ovoniavať jej jaskyňku. Voňala nádherne aj keď inak ako obvykle. Vytekalo z nej ešte moje semeno. Toto bola pre mňa opäť niečo nové. Všetko je raz prvýkrát. Obišiel jej veľké pysky jazykom dookola až som sa zastavil na jej klitorise. Začal som ho dráždiť koncom jazyka. Po chvíľke začala Majka stonať a nádherne sa krútiť. Vošiel som jazykom medzi malé pysky a ucítil tú úžasnú chuť ženského lona zmiešanú s vôňou spermií. Prenikol som jazykom hlbšie a hlbšie do jaskyňky a tá sa mi odmenila príval jej úžasnej šťavičky. V tom zaznel signál na mojom telefóne, ktorý oznámil koniec tejto hry. Ale uvedomil som si že Majka ešte nemala svoj orgazmus. Ja som si svoj užil a tak som ho musel dopriať aj jej. Lízal som ju ďalej. O chvíľu Majka vyvrcholila v dlhom , hlučnom a krásnom orgazme.

Deviata hra. Prišla na rad posledná možnosť. Ja A ona K. čo s tým. Ale to by nebola Majka aby niečo nevymyslela. Vytiahla z kabelky banán, navlhčila ho a bez otálania mi ho vrazila do zadku. Jazdila mi tam tak intenzívne že môj penis po chvíli znova striekal novú dávku semena. Zachytila ho do svoje ruky, odkiaľ ho vzápätí zlízala svojím jazýčkom.

A tak odporúčam túto hru všetkým...



autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>