Erotická poviedka

Nahodna rychlovka

Je to zvlastne ako ludia chodia okolo seba. Nevsimaju si jeden druheho.  No niekedy je to ine, zvlasne a vzrusujuce. Mlady muz si siel nakupit do obchodu nejaku veceru. Vosiel dnu a ako chcel prejst k regalu ,kde si myslel, ze nieco bude pre neho, uvidel starsiu damu. 

Sledoval ju potajomky  sam nevedel co ho ku nej pritahuje . Nevedel co ho na nej zaujalo ako prve.  Nezbadala ho ,alebo sa tak len tvarila.  Vyberala si drobny tovar a on sa dival na nu aj zabudol ,na co vlastne prisiel.  Velmi bol vzruseny,pritahovala ho cim dalej tym viac.  Podisiel ku nej blizsie aby citil jej vonu . Chcel sa  pokochat pohladom na nu .  Bola starsia, pekne vyzerajuca dama . Predstavoval si , aka by s nou  bola rychlovka  niekde vonku .

Bola velmi sexi...Biele otiahnute saty mu ukazovali aka je zvodna . Boli  trosku priesvitne, preto bolo vidiet, ze ma cipkovane pradlo. Jej zadok bol pekne tvarovany, zaobleny a rajcovny.... opalene telo bolo zvovne zaoblene .........hmm.....  Tvar jej dokreslovali pekne modre jasne oci. Mala ich mierne prifarbene . Hnede rovne dlhe vlasy jej padali na ramena...., vacsi vystrih ukazoval co skryva....,  Bujne poprsie sa je nadvyhovalo pri kazdom nadychu..

Chcel  ju jednoducho bez slov, len vyhrnut saty, odhrnut nohavicky bokom a sup vtaka  pekne do nej.  To  si  uz som nic ine nevnimal. Citil len jej vonu co sa sirila okolo nej. Vedel ,ze ak rychlo neodide von ,pretiahne ju hned tam medzi regalmi. Nevedel ci ju ma oslovit a ci pockat a urobit jej to rychlo,kym sa spameta .  Bolo to ako vo sne.  Pohybobala sa tak ladne akoby ho rajcovala.  Uz citil ako sa zacina chviet a krv mu stupa zo zil do jeho vtaka.

Nevydrzal a oslovil ju.  Opytal sa ci mu nevie poradit nieco dobre a rychle na veceru. Pozrela na neho nechapavo,ale skumavo.  Mal pocit ,ze mu vidi az do zaludka.  Jej pohlad bol prenikavo drazdivy. Velmi chcel aby s nim zacala komunikovat.  Oooj ,stalo sa, zasvietil ako lampasik ,ked mu povedala.   dobre je si zobrat hotove jedlo a netreba s nim stracat vela casu kym sa ohreje . Clovek sa osprchuje a moze sa pekne najest.

Skoro ju objal.  s velkym vypatim sil sa ovladol . Skusil nadviazat na dalsi rozhovor. Nevedel, co sa ma rychlo opytat.  Vyletelo z neho, ci pojde s nim von. cakal ,ze mu tam vylepi zaucho. nestalo sa len sa na neho  nechapavo pozrela .  Trochu sa  branila ale potom pozrela na neho, akoby si prezerala novy tovar. Skumavo sa opytala, kam by to malo byt. Sam nevedel a vykoktal , ze aj za obchod ak je tam miesto. Myslel ,ze uz teraz tu facku dostane  . Cakal ju  ale on len pokrutila  nechapavo hlavou . Bol z nej uplne uneseny .  .Pozerala na neho a robila torsku drahoty .  Akoze je  urazena,  asi  je nejaky blazon, ci este horsie.

Premerala si ho, este  ako vystavny kus v muzeu. Upenlivo ju poprosil za odpustenie. Povedal jej ako velmi ho vzrusuje. Len aby to skusila. Taku malu rychlovku. Dobre vyzeral, mal jemne crty a akoby sa malicko cervenal,ked jej to navrhoval. Nakoniec suhlasila. Zaplatili za nakup a kracali za obchod . Bola tam ticha ulicka v krovi , akoby cakala na nahodnych milencov.

Muz bol velmi nedockavy.  Poriadne  ju  schytil a otocil nestacila si stiahnut ani cipkovane gatky...  Zasunul jej svojho svojho tvrdeho vtaka  do picky takou rychlostou,ze az vykrikla.. Poplieskal ju po zadku a tak silno do nej busil od zadu ako sa patri... .Gulky pekne buchali o jej zadocek,  Bolo vidiet aj citit,ze sa jej to celkom pacilo..Bola  zrazu velmi nenasytna.  Vytiahol  ho von aby sa hned neurobil . Zopar krat ju este poplieskal po zadku a  vrazil jej ho do ritky. Necakala to a tak znovu bolo pocut jej krik.  Cyjazdil jej druhu dierocku...citil velky tlak a  vykrykol;-- Prepac toto uz neydrzim ...jooooj zachvilu striekam a vypustil jej do zadku sprsku horuceho semena...To uz pocul aj jej stonanie . Vlnila sa pod jeho rukami a jemne dorazala . Robilo mu to dobre . Ostal v nej zakliesneny kym neutichli ich orgazmi.

Zena bola velmi prekvapena ale aj spokojna , tym co sa udialo. Pozrela sa na mladeho muza a nechapala ako to mohla dovolit. Bola spokojna z vykonom , co jej predviedol. Stavicka jej stekala do nohaviciek. Jeho semeno mala rozotrete po zadku . Podal jej papierovu vreckovku a poziadal ju aby mu to prepacila. Nedokazal odolat tomu co videl.

Pozrela sa na neho, popravila si saty . Vzala tasku a kabelku ,co jej vyleteli z ruk ked ju schytil a chcela odist bez slova. Schytil ju a objal okolo pasa .  Pozrela nechapavo a uz si myslela,ze znovu jej predvedie dalsi zazrak. Nestalo sa ,len sa jej opytal, ci bola spokojna a ci to mozu znovu skusit. Pozerala na neho a vahavo mu povedala,ze ano ale skor by ocenila ine miesto. To ze sa jej to naozaj pacilo nemusela povedat. Bolo na nej vidiet,ze to zazila po prvy krat a je z toho ocarena.

Nevedel co jej ma povedat. nemyslel na to, ze by to mohlo pokracovat. Pozrela sa na neho a opytala sa ci sa mozu znovu stretnut. Pokyval hlavou a nakoniec zo seba vysypal, ze to nechaju na nahodu. Chcel aby to bolo vzrusujuce. Nebol si isty,ci to bolo zaujimave len v tu chvilu ked ju tam uvidel .  suhlasila a odisli kazdy svojou cestou .  Mali v hlave zmetok a aj krasny zazitok..

Preslo uz par dni a nestretli sa .  Mlady muz si myslel,ze uz ju neuvidi. Stale na sebe citil jej vonu .Tuzil po nej ako ked ju uvidel  po prvy krat. Nevedel preco nechodi ked predtym ju vidal kazdy den. Myslel si ,ze uz ju nikdy neuvidi. Prestal chodit tak casto do obchodu . Nahoda ich znovu dala dohromady. Videl ju kracat oproti sebe. Bola pekne upravena, saty mala priliehave ,jednoduche z jemneho materialu. Znovu bolo vidiet obrysy jej postavy. Vsimol si jej prsia , znovu po nej tak strasne zatuzil. Nevedel sa dockat kedy sa stretnu . Pozeral na nu a ano kracala oproti nemuu, akoby ho nepoznala.

Ked uz bola skoro na krok on neho uz to nevydrzal. Jemne ju schytil za ruku a bozkal jej ju. Oslovil ju a povedal jej, ze na nu stale nevie prestat mysiet. Usmiala sa a bolo vidiet,ze ju to potesilo. Pametala si ho ,ved ten zazitok bol velmi prijemny. Zila sama a mala jednotvarny zivot. Tento mlady muz jej dal malu nadej na zmenu v jej zivote.

Nevedel z nej oci spustit, citil ako ho pali vtak.  Nedbal by si ju vziat aj tu a teraz na tej ceste. Chvel sa a nedockavostou. Hladel pohladom,ktory prezradzal jeho myslienky. Ona tiez myslela na to ake by to bolo ,keby zasli kusok dalej do maleho lesika opodial . To uz sa drzali za ruky a on ju tahal tam ,kde mala na mysli....Bol velmi nadrzany,rajcovala ho . Jeho mozog prestal fungovat pri pohlade na nu. Sam nevedel ,co ho k nej tak pritahuje.

Nezasli dost daleko od hluku ulice uz ju schytil. Dal jej zopar vasnivych bozkov .Rokou presiel po jej prsiach .Cez saty pohryzol bradavky . Rukou jej vosiel do nohaviciek . Picku mala zarosenu a pripravenu na jazdu s jeho nedockavym vtakom...Otocil ju do predklonu , nadvihol saty a zistil,ze je bez nohaviciek.  Rozpalilo ho to este viac, bol ako  dive zviera, co zacitilo pach svojej koristi.

Jeho tvrdy vtak vletel do jej picky ako do studnicky. Stavicky z nej vyleteli a jeho vtak sa klzal v nej . Divoko do nej dorazal . Jednou rukou jej hladil bradavky a druhu mal na kraji jej picky. Kazdym dorazenim jej presiel po klitorise. Vzrusovalo ju to velmi Bolo pocut jej vzdychy a tlmene vykriky....Citil ako sa jej picka stahuje a pripravuje na prichadzajuci orgazmos,....Jemu tiez moc nechybalo k vystreknutiu semena...Nemyslel na nic ,len ju chcel tak velmi ...Citil ako sa uz uvolnuje a aka je pri tom sladka.

To uz citil ,ze vystrekne a ona bude cela od jeho semena. Uvolnil ju od seba a otocil, nemyslel na to ci sa bude branit alebo protestovat.  Jemne jej naznacil, co od nej chce a uz bola otocena tvarou pred nim v predklone. Jeho vtak vletel do jej ust a nestacil ani skryknut aby dala pozor na semeno. To sa nezadrzatelne rutilo do jej ust. Uz videl iba iskricky tancovat okolo jeho oci. Mala jeho vtaka hlboko v ustach a jemne ho vycuckavala. Podlamovali sa mu kolena a prosil aby neprestavala.  Ked si myslela,ze je uplne prazdny tak skoncila. Utrela si usta a dala mu vasnivy bozk .

Srdce mu bilo ako na poplach. Klakol si pred nu a hlavu si dal medzi jej hohy.  Uvidel slzicku, co stekala z jej picky dolu a robila malicky potocik. Zacal olizovat stekajuci medik . Jazykom zasiel hlbsie  do jej teplej picky . Slastne jej ju zacal vylizovat... Stonala a jej picka pustala stavicku . Bola stale mokrucka a sladka...Prechadzal jej rukou po picke ,hladil jej ju a znova vylizoval. Rajcovalo ju to. Nedalo sa dlhsie odolavat a na jeho jazyk sa spustala stavicka .Bol to najsladsi medik aky ochutnal. to co zazil s nou sa nedalo opisat slovami. bolo to hriesne sladke a krasne. upravila sa ,nechala by jej stavicka stekala po stehnach . ako si stahovala saty. Vychutnaval si kazdu kvapocku co mu vytekala na jazyk.

 To co zazil s nou sa nedalo opisat slovami. Bolo to hriesne sladke a krasne. Upravila sa , stahovala si saty. Nevedel z nej oci odtrhnut. Nechcel aby odisla. chcel ju znovu .Nevedel dosyta nabazit....Prstami presiel k ritke a zavadil o jej dalsiu dierku. To ju akoby nastartovalo, zjojkla a hlasnejsie zastonala. On citil ako vtak mocnie a pyta si dalsie kolo. Prtom jej vosiel do nutra a jazykom do picky. Vedel ,ze ju spravi a hral sa rychlejsie .z vytiekla a pustila mu na jazyk ten zazracny nektar co z nej vytekal. Hral sa a citil aka je vzrusena.  jej dalsi orgazmus nedal na seba dlho cakat. Bolo pocut tlmeny vykrik a ston .Tvar mal celu mokru od jej vonaveho moku.... Ked ju pekne vylizal postavil sa a jeho vtak si pytal  tiez dalsie kolo. Oprel ju o kmen stromu kde stali .  Podvihol jej nohu a vosiel divo do nej. Chvilku si ju vychutnaval . Bral si jej sladke bozky Niekolko krat  vysiel a vklzol do jej picky .

Po chvilke si ju otocil a od zadu jej vosiel do ritky. Trosku vykrikla ale sa uvolnila . Citil ten tesny tlak na jeho vtaka. Trychloval tempo a vchadzal do nej az po samy koren...tuzil po tom aby to neskoncilo. Chcel ju mat stale na svojom vtakovi....To uz citil jeho prichadzajuci orgazmus. Semeno sa rutilo von ani nestihol vtaka vytiahnut von. Lepsie do nej dorazil a semeno zaplnalo jej ritku. Ten pocit bol nadherny. Klzal v nej a vysplechoval vsetko semeno do poslednej kvapky. Ostal  este v nej a rukou jej vchadzal do jej picky .  Naplnala mu ju vytekajucou stavickou, co z nej tiekla po dalsom orgazme....Ked  dozneli krasne neopisatelne pocity upravili sa trosku.

 Usmev, ktory naznacoval,ze si obaja dobre uzili odchadzali z lesika . Ulica bola plna ludi a oni sa stracali v tom dave ako by sa nic nebolo stalo....Odchadzala zase od neho a on nevedel, kedy a kde ju znova stretne.. Ona na neho pozerala akoby cakala,ze jej navrhne dalsie stretnutie......Pacili ja jej tie ich rychlovky v prirode a aj  to co s nou dokazal urobit.....Pozrel na nu a v pohlade citala,ze by chcel pokracovat...... nevedel ci pocul alebo chcel pocut slovko pod. Schytila ho za ruku  a on ako  zhypnotizovany siel za  jej hlasom
Viedla ho ulicou,ktoru dobre poznal. Chodil tadial ,kazdy den.  Byvala hned vedla neho v druhej ulicke. zastali a vkrocili dnu do jej domu. Odlozila si veci a isla smerod do kupelne. Ani nedychal ked pozrela na neho a kyvla aby isiel za nou. Vyzliekli sa a voda im dodavala silu na dalsie dobrodruzsto.svojimi prstami sa jej dotykal. Stale nemohol uverit ,ze to neni sen. 
Citil ako sa chveje pri jeho dotykoch. Zatvorila oci a vnimala jeho dotyky. Ruky mu zacali skumavo bludit po jej nahom opalenom tele . Tuzil po nej este viac ako pred tym.Jej horuce usta sa prisali na jeho. vasnive bozky ho spalovali. Dych sa mu zrychloval a Ustamii sa dotykal kazdeho miestocka na nej. Vtak mu tvrdol a pytal sa ochutnat jej teplo. Ona tiez bola nedockava a plna tuzby. Chytila mu vtaka a a maznala sa mu s nim. On rukou vklzol medzi jej stehna . nechcel vojst prstami do jej picky ale nedala sa ju vymechat. Nevedela uz vydrzat, hlasny ston mu daval najavo,ze je pripravena na dalsie kolo vasne a extazy.

Otocil si ju chytila sa steny a on vosiel do nej. Citila,ze uz ,uz pojde ale on sa s nou zacal hrat. Ubral na intenzite . Hladil ju po chrbate .po vlasoch a stlacal jej rukou bradavky. Znovu pridal a povytiahol  niekolko krat.  Nevedela od rozkose co sa s nou deje. To uz sa z nej rutila stavicka a ona vykrikla a zastonala az sa v kupelni urobola mala ozvena. Chcela sa otocit a pohrat sa s nim a urobit aj jemu potesenie. Nedovolil jej to. Naznacil jej aby sa presunuli na postel . Neprotestovala a tyki mokri ako boli si lahli na postel.

Usmievali sa a bozkavali. Jeho bozky jej rozsieval po celom tele. Zacal na krku ,pokracoval na prsiach a bradavkach. Pomaly schadzal k brusku a nizsie sa uz venoval jazykom klitorisu. Prechadzal po nom zo strany na stanu a privadzal ju do sialenstva. Pohral sa a bozkami sa presuval k jej ustam aby si ukradol par vasnivych bozkov. Lahol si vedla nej a naznacil, ze ma si klaknut a picku dat na jeho usta. Kym sa on pohraval jazykom v jej picke vzala si do ust jeho vtaka. Spickou jazyka dzdila jeho zalud.  Cuckala  mu ho a masirovala mu ho. Citila ako tvrdne a hrubne.  Naplna  sa a uz kazdu chvilku vystrekne.

Odtiahla sa aby na chvilku prestal a sadla si mu na vtaka . jazdila na nom ako na cvalajucom konokovi. On jej masiroval prsia a hral sa z bradavkami. Privadzala ho do sialenstva. Citila velky pryliv tepla  a prichadzajuci orgazmus.  To uz aj on  mal vtaka na prasknutie v nej. Niekolko krat urobili zopar divokych prirazeni. V spolocnom vykriku  plnom velkeho vzrusenia obaja citili ako sa uvolnuju ich tekutiny . Miesaju sa a vytekaju ako dva horuce vodopady. Kazdym dorazenim vysplechla stavicka z jej picky ,Citil jej teplo na svojom bruchu. 
Ich orgazmi dozneli a oni lezali spoteni ale spokojni vedla seba. Obaja mysleli na to iste. Nechceli aby to nikdy neskoncilo.


autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>