Erotická poviedka

Cesta domov

Bola to krásna noc, mesiac svietil a oni si sadali do auta, rozlúčili sa s priateľmi, u ktorých boli na návšteve a vyrazili domov. Cesta domov bola dlhá a ubiehala pomaly, obaja boli unavený ale zároveň sa tešili domov, keďže už dlhšie neboli spolu, mali neskonalú chuť sa milovať.

U spoločných priateľoch sa ovládali a nedali na sebe nič poznať aj keď to miestami bolo veľmi náročné. Počas jazdy sa rozprávali a sústredili na cestu. Prechádzali hustým lesom, keď zrazu na jeho konci nečakane zastavili auto. Obaja sa na seba pozreli a presne vedeli po čom túžia keď sa im stretli pohlady. Bolo teplo a obaja boli ľahšie oblečený, začali sa nežne bozkávať a túžba po milovaní v nich rástla každým horúcim bozkom. Ich jazyky sa vzájomne prepletali, rukami sa hladili vo vlasoch. Jeho ruka začala pomaličky po krku zchádzať nižšie a ona slastne čakala kam až zájde. Zdalo sa jej že to trvá nekonečne dlho kým jeho prsty nerozopli podprsenku a nestiahli tričko. Bola pred ním do pol pása nahá a jej kráasne prsia veľkosti č. 3 len čakali, kým sa im začne venovať. Končekmi prstov začal hladiť prsia a jemne ich masírovať, až prišiel k bradavke , ktorá okamžite ztvrdla a bola pripravená, sklonil sa začal po nej krúžiť jazykom, prisal sa perami a jemne zahrizol tak aby ju to nebolelo. Vedel že to má rada. Striedal sa pri jej prsiach a nechal ju nech si krásne vychutná. Obaja už horeli nedočkavosťou a v jeho nohaviciah začínalo byť tesno.

Zbadala to a odstrčilaho bokom so slovami ,,teraz sa idem hrať ja" mu rozopla nohavice, stiahla ich aj spolu s trenkami, a stál pred ňou úplne nahý, no to už obaja boli vonku z auta a ona si klakla v nádeji že sa ide venovať tvrdému penisu svojho partnera. On ju však strhol a otočil zozadu. Krátku sukňu ktoú tak rada nosila jej vyhrnul a nedočkavo odtiahol nohavičky na stranu. Bola krásne vlhká, nečakal a vzal si ju až po koreň odzadu. Vykríkla a slastne zastonala od rozkoše. cytil ju za prsia azačal pomaličky prirážať, nie rýchlo ale tak aby ho celého cítila pri každom doraze dnu. Nebol veľký, mal 17cm ale jej úplne vyhovoval a vedela si to neskutočne užiť. Po chvíľke ju otočil a uložil na kapotu auta, roztiahla nohy a on sa sklonil k jej jaskynke, začal bozkávať stehná z vnútornej strany a približoval sa vyžšie. Končekom jazyka zčal dráždiť klitoris a vychutnával si jej vzdychanie, keď sa prisal svojimi perami na jej musličku. Sal a lizal je jej krásku tak dobre ako to vedel len on, vychutnával si jej sladkú šťavičku, nevedel sa jej nabažiť a stále ju tým vedel priviest na samý okraj šialenstva.

Tešilo ho ako si to užíva a neskutočne ho to vzrušovalo, keď sa zrazu odtiahol, a priložil svojho tvrdého vtáka na okraj jaskynky a žaľudom po ňej prešiel a po milimetri vsunul dnu. Začal prirážať a vchadzať, stiredal rytmus, vyložila si nohu na jeho plece a on jej jednou rukou dráždil klitoris popri tom ako stále dorážal. Videl ako sa začína vlniť a hlasno vzdychať, vedel že za chvíľku prijde jej vrchol a on ešte zrýchlil, jej muslička začala pevnejšie obopínať jeho vtáka ked ju zrazu zalialo teplo krásneho orgazmu. Kŕče prechádzali celým jej telom a on pomaličky spomaloval tempo a hľadel na ňu ako si vychutnáva ten krásny okamih. Chvíľku ostal dnu a potom ho pomaličky vytihol, jej mokrá mušlička krásne svietila v svetle mesiaca, keď sa mi pozrela do očí a klakla si pred ním na kolená, pobozkala ho na stehná a jazkykom mu prešla po žaľudi, cítila svoju šťavičku. Otvorila ústa a prisala sa na žaľuď a pomaličky si ho dala celého do úst, až sa mu podlomili kolená. Venovala sa aj vajkám ktoré dôkladne vyumývala jazykom a vrátila sa ale k jeho stoporenej pýche, zažala ho jemne honiť a pritom ho sala perami a jazykom dráťdila žaľuď, vedel čo prijde a chcela aby si to dokladne vychutnal.

Začalo mu v ňom šklbať a ona spomalila tempo honenia a perami jazdila hore dole. Horúce semeno jej zaplnilo pusinku do posledného miestečka a ako to mala rad tak to všetko prehltla. Usmiala sa, zlízala aj posledné zbytky semena ktoré na ňom zostali. Zadýchaný a príjemne unavený sa obliekli a pokračovali v ceste domov, kde nasledovalo.......ale o tom až nabudúce :)

autor: Michal



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>