Erotická poviedka

Najväčšia láska

Romuald, muž, zaujímavý muž, ktorý ma pobláznil už od samého začiatku. Len jeho hlas vo mne spôsoboval  pocity podobné orgazmu. Komunikatívny? Zdvorilý? Chápajúci? A to najkrajšie?  Je to muž rozdávajúci lásku. Lásku a pochopenie. Aké veľkolepé. Škoda len, že osud naše cesty zlomil.

Pálivý oheň šíriaci sa tak rýchlo, že si to ani uvedomiť nevietie uhasí voda. Vode dodá sebavedomie oheň. Dá jej neobmedzenú slobodu a pevnú pôdu pod nohami. Rak rozdáva život a žene narodenej v mužskom znamená barana nájde ženskosť, o ktorej  táto žena pochybuje. Jednoducho..Naučili sme sa vlievať jeden do druhého. Avšak jeho prelietavosť mi nikdy nedovoľovala nazrieť doňho hlbšie. Predsa sme sa po dlhej dobe stretli. Zmenili sme sa od tej doby, kedy sme sa prvýkrát spoznali. Z 13-ročného dievčaťa vyrástla dospelá žena a z 21-ročného muža sa stal muž stálejší, začal ma priťahovať omnoho viac.  V mojom živote bol tvrdý pád v jeho vysoký vzostup. 

Odlišovali sme sa a odlišujeme sa. Ale to napätie medzi nami cítime obaja stále rovnako. Narastá tak prirodzene, že spočiatku si ho ani nevšímate. Ste pohrúžená do všetkého okolo neho. Tento oheň nikdy nezhaspol. Vždy sa zapáli. Stačí máličko a cítim ho.Nastal však  súdny deň. Ďeň na ktorý sme čakali päť rokov. Keď som ho prvýkrát zazrela, mala som veľmi zvláštne pocity, o ktorých som si myslela, že vo svojom živote s mužom neprežijem. 

Zachvelo sa mi srdce a cítila som adrenalín, ktorý mnou prechádza. Toto nevie vyvolať nikto iba on. Cítila som jemné šteklenie v podbrušku a napätie, príjemný pocit, o ktorý som sa veľmi chcela
podeliť spolu s ním. Hanbila som sa hoci som vedela, že moje srdce patrilo vždy iba jemu. Cítili sme vždy voči sebe zvláštny druh lásky.  Akýsi svojský spôsob  porozumenia. Priniesol so sebou ruže, ktoré ma veľmi potešili. Vybrali sme sa do kina na romantiku. Bol taký príjemný a milý. Priznám sa, že som ho kútikom očka pozorovala. Nikdy som sa nevedela vzdať myšlienky na neho. Pripadala som si občas chorá. Priznávam sa, bola som a vždy ešte aj som do neho šialene zaľúbená. Prahnem po ňom každú sekundu môjho života.

Deň pred jeho príchodom som  zariadila objednávku skromnej hotelovej izbičky spolu s kuchyňou a kúpelňou. Bolo to síce na noc drahé, ale potrebovali sme sa niekde uchýliť, keďže každý z nás nikdy nemal
stále bydlisko. Cestou z kina sme veľmi spomínali na staré časy. Akí sme boli plní šťastia a ako medzi nami vládla harmónia a pokoj, ktorému nechápal nikto okrem nás. Prelomili
sa ľady. Vedela som, že nám slová dochádzali a naše duše potrebovali komunikovať naším telom. Čakali sme to, možno sme to aj chceli. Pomlčky sme prechádzali uličkami až kým sme neprišli do hotela. Celou cestou sme sa len usmievali. Len tak. 

Otvorili sme zamknuté dvere našej izby a ja som vošla ako prvá. Kým som si vyzliekala kabát, potichúčky sa ku mne priblížil a  zozadu ma chytil okolo pása. Ticho šepol, že ma má veľmi rád.  Myslela som, že asi umriem. Toto naberalo veľké obrátky.
Nechceli sme rozosvietiť. Otočila som sa a naše pohľady sa v pološere stretli.  Jeden druhého pohládzal. Sklonil sa ku mne a jemne ma pobozkal na pery. To vo mne vyvolalo veľkú reakciu a začala som bozkávať vášnivejšie. Pridal sa.
Nemohla som prestať..milujem na ňom úplne všetko.
Jeho vôňu. Jeho ruky. Jeho charizmu a životnú silu, s ktorou sa naučil prechádzať všetkými ťažkými životnými prekážkami, ktoré ho stretli.  Chcela som ho zahrnúť všetkou svojou láskou. Vždy.
Otočil si ma chrbátom k sebe a nežne mi začal vyzliekať tričko.

Celá som sa zachvela a cítila som ako sa usmial. To teplo, ktoré mnou prúdilo by som dopriala zažiť každému.
Bozkával ma po celom krku aj chrbáte a nežne ma rúčkami láskal. V tom som sa náhle otočila a vyzliekla tričko i ja jemu. Cítila som aká som mokrá a hanbila som sa. Poznala som svoje telo a vedela som, že sa to stane. Nedokážem to kontrolovať.
Spaľujúca túžba v našich očiach narastala. Zdvihol ma a preniesol až na posteľ. Vždy keď som počula jeho hlas alebo cítila jeho prítomnosť, bola som zmätená. Kolísala som sa medzi dvoma nebezpečnými stranami labilného mosta. Bála som sa, že spadnem a ublížim si.

Vôbec sme sa neprestávali bozkávať. Zdvihla som sa mierne z postele a začala som mu jemne balancovať mojím jazykom po jeho hrudi. Páčilo sa mi ako dýchal, ako sa mi prispôsoboval. Prechádzala som od krku až po bruško,..stále sa mi dvíhalo.  Odbehla som od neho a 
z tašky som si vytiahla kus látky a lanko. Keď som sa vrátila k nemu, zdvohol obočie ako symbol prekvapenia. Nič som nepovedala. Pobozkala som ho a tlačila som bližšie k čelu postele. Chytila kus látky, previazala okolo očí a to isté som urobila s lankom okolo rúk, ktoré som pripevnila k posteli. Pozorovala som jeho pery. Ako s prekvapením čaká, kedy si ho vezmem. Zobrala som ruže, ktoré so sebou priniesol a rozhádzala ich lupene okolo neho a na celú posteľ. Prekrásne rozvonievali. Rázna vôňa, ktorá nás spájala. Zdvihla som ruku a jemne ho šteklila po celom tele. Nemohol nič urobiť a to ma fascinovalo. Páčila sa mi naša hra.  

Jemne som mu cez nohavice začala dráždiť penis. Rozopla gombík na nohaviciach a stiahla mu ich dole. Nasledoval aj  posledný kúsok oblečenia, ktorý zahaľoval jeho prirodzenie. Zatajila som dych.  Nachvíľočku som mala pocit, že sa trošku hanbí, ale ten pocit ma prešiel vo chvíli ako som si vzala jeho prirodzenie do rúk, mierne
stiahla predkožku, jazýčkom prebehla celý žaluď. Vzdychol.  Striaslo mnou. Chytila som ho za ruku. Väčší pôžitok ako počuť muža vzdychať nepoznám. Bozkávala som ho aj po vnútrornej strane stehien..Chcela som viac. Ruku som mu nepustila. Chcela som, aby sa unášal, aby sa cítil tak, ako sa necítil pri žiadnej.
Chcela som byť iba jeho. Mojím cieľom bolo, aby si ma naždy zapamätal. Toto bola naša prvá a možno aj posledná noc, hoc som dúfala v pravý opak. Kedysi by som niečo také neurobila..No keď milujete, nechávate sa unášať prúdom..a on je voda, vedel kedy ma stiahnuť. Pár minút som pokračovala, 

ale dlho ma nenechal. Celú ma schytil, znovu položil na posteľ a začal vyzliekať silónky. Mala som už na sebe iba voľnú jednoduchú letnú sukňu. Bozkával mi vrúcne nohy a dotýkal sa mi pŕs. Moje bradavky boli vztýčené a prechádzala mnou jeho túžba, s ktorou som zdvíhala svoju hruď vyššie. Užívala som si.
Vzal si moje bradavky do úst a začal po nich krúžiť jazykom. Zahral na správnu strunu. Vzdychla som hlasitejšie. Rukami mi pevne odtiahol stehná a naklonil sa, aby ma pobozkal. V tom som ucítila, ako ma otvoril a prstami prenikol dnu. Ťahala som sa hore, ale druhou rúčkou ma pohladil na znak upokojenia. Nevedela som čo mám robiť..vedel ako na mňa ísť.

Zrýchľoval ..začala som kričať už stačí. Prišiel orgazmus číslo jedna. A spolu s ním aj moja "hanba".  Našťastie, vôbec si to nevšimol..nereagoval, túžil po ňom. Pozrela som sa mu do očí..mal ich čisté a prenikavé..premohol ma trošku strach..nechcela som byť jedna z mnoha..milovala som ho a žiarlila som. Chcela som byť jediná. Dať mu moju nehu, moju nežnosť. Moju slabosť aj silu..
 Odtiahol sa a prešiel ku stolíku vedľa postele. V izbe bola tma. Zastavila som ho a povedala som mu, že nechcem. Pochopil, čo tým myslím. 
Váhal, ale súhlasil. Nemal silu prehovárať ma. Chcel to rovnako ako ja. Nahá som ležala a čakala čo sa bude diať ďalej. Opätovne mi prudkým pohybom otvoril stehná, chytil ma a pritiahol k sebe bližšie. Znova som sa zachvela. Čakala som, čo príde..tak veľmi som to chcela. No bála som sa.
 Vnikol do mňa.

Obaja sme potíšku zavzlykali .. Nahlas povedal, že ma miluje.. neodpovedala som.. Začal sa pohybovať rýchlejšie a moje vzrušenie narastalo. Vôbec som sa netíšila. Cítila som veľké teplo, adrenalín mnou prechádzajúci a dokonca i to, ako v ňom prúdi krv. 
Jeho vôňa a jemné ruky..nemôžem na to zabudnúť. Bolo to príliš krásne. Prevrátila som sa, pretože som chcela určovať tempo ja. Chcela som na ňom krúžiť sama. Láskať ho. Ukázať mu čo sa páči mne. Moja hanba sa stratila. Plesol mi rukou po zadku a všimol si ako sa mi to páčilo. Urobil tak ešte raz a kričala som, že chcem viac. Chcem rýchlejšie. Prestala som premýšľať. Veď prečo? Nechám sa uniesť spolu s prúdom.

 Zostal veľmi prekvapený. Vôbec to nečal. Krútila som sa asi ako nikdy. Nekontrolovateľne a bez zábran. Chytila som mu ruku a priložila na prsia. Vzápetí druhú. Nechcela 
som prestať a on čoraz častejšie a hlasnejšie vzdychal a prosil. Zrazu ma zastavil, nadvihol a prikázal mi lahnúť si štvornožky.. Chytil ma za boky a prirážal 
čo to najviac išlo. Veĺmi som vzdychala.. Na túto chvíľu som čakala tak veľmi dlho..Rukou mi mierne pozdvihol hruď a rúčku obkolesil okolo mňa, aby si ma tak pridržal. Druhou skĺzol a začal mi držáždiť klitoris. Zrazu veľmi zrýchlil , zastonal a ja som cítila ako do mňa vstrekol horúce semeno. I keď zastal ja som sa stále pohybovala. Schytil ma veľmi pevne, aby som zastala, no pokračovala som i keď  ma pevne držal. Mne sa to páčilo. Spaľujúce teplo vovnútri mňa. Cítila som ako sa mi vovnútri všetko sťahuje a vedela som, že som dostala druhý orgazmus. Za pochodu tichých vzlykov som si to vychutnávala, vôbec sme sa od seba neoddelili. Šepol: ,,Milujem ťa."
A vždy budem... 

Po pár minútach sme vstali a šli  si spoločne do sprchy vychutnať doznievajúce vibrácie našej rozkoše.
Od tejto chvíle začal život. Moje miesto je vedľa neho.
  

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>