Erotická poviedka

Dazdove kvapky

Bol teply letny posvecer ako stvoreny na nieco vzrusujuce a krasne. Polonaha som si sadla na hojdacku vonku na travniku. Zacali sa stahovat mraky ,obloha temnela a bolo citit vonu pokosenej travy. Zrazu sa nebo otvorilo a z  oblohy padal husty teply dazdik.

Odlozila som posledne kusy oblecenia a nechala sa maznat kvapkami vody co padala z oblohy. Milujem tie dotyky kvapiek  ,co sa spajaju do malych potocikov a naznaju sa z mojim nahym telom. Bojovala som z túžbou po milovani v dazdi. Maznať sa priamo pred jeho očami. Necakala som dlho , prisiel ku mne moj princ .

Prisadol si ku mne,bol nahy a ked sa ho dokli prve kvapky dazda,jemnucko ho striaslo. Nevedala som ci to bol moj dotyk,ci studene kvapky dazda a ci myslel v tej chvilke na to ,na co aj ja. Pomilovat sa v dazdi .Dotkla som sa ho moje usta sa spojili s jeho. Nase jazyky kruzili okolo seba az sa zdalo,ze sa zamotaju do uzlika. Nase mokre leskle tela sa treli o seba .Jeho prekrvený penis stal ako stoziar pri ceste .

Priam sa zdalo ,ze bolestivo sa žiada o vniknutie do mna.chytila som ho do ruky,,stiahla predkozku tak daleko dolu ako isla a nechala ho dazdu na olizovanie a naznanie. Ja som nastavila som tvár dažďu, pričom som ho pomaly drazdila. Nevydržal , vrhol si sa na mna so žiadostivosťou dravca.Ustami hľadal moje kopčeky slasti..odsunula som ho a  lahla som si do travy. vydaná napospas dažďu a jeho nedočkavým dotykom. Zasypal ma nežnými bozkami. chvel  sa od vzrusenia.

Pritiahol si  ma, aby ústami dočiahol do všetkých zákutí mojho lona. Ochutnal ma ako cerstvu sladku jahodu. Olizoval zo mna kvapky akoby im nechcel dovolit aby sa ma dotykali.Hlasno som zastonala a potom znovu a znovu a som cakala, kedy sa neznesiteľná túžba naplní. Zacal  ma znovu nenasytne bozkavat ,akoby si chcel znuvu a znovu  vychutnat tu rozkos. Bol hladny tuzbou co si odriekal predtym az do teraz . Kedy  to konecne okusil a dovolil nezbednym kvapkam sa ho dotykat.

Bozkaval ma na krku, tvári a nakoniec  ma pobozkal na ústa. Jazykmi sme si vychutnávali neskutočnú slasť. Dotyky boli čoraz vzrušujúcejšie. Uz o niekoľko chvil sme  nedokazali potlacat tu velku tuzbu  Nase nezne dotyky prezradzaju ako velmi po sebe tuzime.

Jeho prst vkĺzol do malého kráľovstva, kde ho zaliala teplá vlna slastneho pozitku.. Jemne, pomaly a sám sebou si  istý ma začal nežne uspokojovať. Bolo len počuť tlmené povzdychy v prítmí zakutia  zahradky na zelenom koberci .bola som  ako v siedmom nebi. Moje hriešne myšlienky začali byť skutočnosťou.Kvapky dazda silneli ako nasa tuzba.

Sama som tomu neverila, aké to moze byt nádherné. Sklzla som dole a začala si vychutnávať jeho nedockavy ud. . Ano! Chcela som ho! dalej  som uz nedokázala som cakat ... Sadla som si nanho a pripadala si ako jeho  pani, ktorá si s ním  moze  robit co chce. Vzrušenie sa pretavilo do krásneho milovania... nastavovala som tvar dazdovym kvapkam a on zachytaval potocky na mojich brada vkach a cucal ich akoby tie kvapky vody vytekali z nich.

Plač oblohy stekal v potocikoch po nasich roztuzenych telach.  Vykĺzol zo mna tak prudko,ze vasen  pohltila všetky zmysly. Už som necítila dazd, teplo či chlad, bol tam  len on a ja . Otocil sa a uz som lezala na zemi a divala sa do jeho rozziarenej tvare plnej vzrusenia. Cítila,som akou rychlostou do mna vnikol az som pocitila jemnu slastnu bolest vo vnutri mojej jaskynky.Jeho  dive dorazanie sa stupnovalo.

Nedokázala som sa uz ovládať, lebo ma jeho  úd privádzal do extázy "este,,este,, som tisko kricala do tmy pri kazdom pritisnutí sa do tajomnej hĺbky mojej ženskosti. Hladel  na moje dažďom posiate ligotavé nahé telo, ohýbané vlnami rozkoše, jemne  sa pohraval s mojimi zdurenymi bradavkami,ktore boli pokvapkane dazdovymi kvapkami ako nektarom z kvetov a nedokázal si sa viac ovládnuť. Pevne sa ,ku mne pritisol a práve vtedy som pocítila nesmiernu ulavu orgazmu.

Spolocný výkrik do ticha noci specatil naplnenie slasti. Kvapky na nas stále padali, a my ležiac na sebe sme nevnímali nič okrem svojich rozbúšených sŕdc a pocitu krasnej rozkose ... co bude zajtra ?? ... tuzba moja je velka ... a ja sa jej neviem nasytit ...



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>