Erotická poviedka

Dokonalé milovanie

Začalo sa to všetko minulý rok v Marci. S mamou sme sa vybrali navštíviť našu vzdialenú rodinu vo Viedni. To bol zároveň môj najlepší deň života. Najprv sme prišli k mojej tete Viere a mama ma samozrejme upozornila že sa mám tam chovať slušne (Moja teta žila na Slovensku asi 27 rokov a presťahovala sa tam kvôli práci a samozrejme si založila rodinu). Ako utekal čas, tak som sa tam strašne nudila. Však poznáte tie dospelácke debaty. Tak som mame navrhla, či sa môžem ísť poprechádzať po Viedni (:-D:-D) samozrejme že ma nepustila ale nakoniec som ju obmäkčila pretože teta Viera si ma zastala. Tak som sa obula a išla som do ulíc Viedne. Viedeň som akotak poznala lebo som tam bola asi 8-krát...

Zastavila som sa v jednej kaviarni na rohu ulice Türkenschanzstraße s názvom 12 munchies. Objednala som si limonádu Fritz-Limo a nevšimla som si že oproti mne sedí fest mega sexoš chalan. Stále som sa upútavala na neho mojim pohľadom, až nakoniec sa na mňa pozrel a uhol hneď pohľad. Dobre. Vedela som že to je márne. Tak som pila svoju limonádku a zrazu sa ešte raz obzrem k tomu stolu a zase nič.

Išiel si niečo objednať a vzápätí som si spočítala koľko mám peňazí. Tak som si išla aj ja dačo objednať aj keď som nebola vôbec hladná ale chcela som aby mal tiež pohľad na mne. Drístal tam dačo po nemecky čo chce a prišiel rad na mňa ,,Please. One Makava." Otočila som sa do ľava a on stál tesne vedľa mňa! Zrazu jeho pohľad zaostril na tej môj a začali sme sa na seba usmievať. Vypila som si Makavu a išla som preč.

Pomyslela som si aký bol fešný. Ale vedela som že na neho nemám. Išla som do takého obchodného centra (ani neviem ako sa volá) do obchodu Forever 21. Keď som vychádzala stretla som ho zas a srdce sa mi rozbušilo lebo išiel ku mne. Oslovil ma ,,Hey Fräulein" a nevedela som čo to je najprv ale potom mi došlo a odpovedala som mu ,,Hello. Sorry, I dont undestand. Please English." VEDEL ANGLICKY! JO! VÝHRA! Začali sme sa rozprávať.

Bol totálne milý. Myslela som si že bude namyslený za to, že je pekný. Dohodla som sa s ním že pôjdem zajtra k nemu lebo mal nachvíľu volný byt. Rozlúčili sme sa a išla som k tete Viere celá šťastná. Každý na mňa kukal že čo mi je lebo som bola celá červenučká ako jablko..

Prišla som k nemu. Žije v dome a mali to tam úplne nádherné. Zrazu sa ma spýtal či fajčím (Samozrejme po Anglicky). A ja ,,Sometimes." On ,,And you going to smoke with me?" Ja ,,I can." Fajčili sme a zrazu som pocítila jeho ruku na mojom bruchu a jeho dych na mojom krku. Bolo to nádherné. Odhrnul mi vlasy a začal ma bozkávať na krku. Pýtala som sa ho ,,What are you doing?" On ,,I dont know. Its the desire. I cant help."

Chcela som povedať STOP! Ale v tej chvíli som nemohla nič spraviť lebo tam dole som bola akokeby vlhká, bolo mi to príjemné. Zašepkal mi že nech ideme k nemu do izby. Súhlasila som. Tam si ma položil na posteľ a začali sme sa frantovať. Jeho ľavá ruka ma držala okolo krku a tá pravá išla k mojemu rozkroku a začal ma robiť! Bolo to niečo neuveriteľné. Cítila som sa úplne úžasne a chcela som aby to nikdy neskončilo. Šepkal mi do uška krásne veci a to som už úplne nemohla odolať.

Začal ma vzliekať a povedal mi že som krásne opálená. Začala som sa smiať a aj on sa pousmial a začal ma zase bozkávať všade. Dal mi dole gaťky a nevedela som či to naozaj chcem. Spýtal sa ma predom že či to naozaj chcem robiť a ja som neodmietala aj keď som chcela. Lebo som bola dosť vzrušená. Pobozkal ma na pery a povedal mi že ,,Najprv idem na to jemne (Po anglicky)". To bolo úplne zlaté. Vsunul ho do mňa a bol to mega pocit. Asi hodinu som to robila s ním, až som dosiahla orgazmus.

Spýtal sa ma či sa mi to páčilo a ja že ani si nevie predstaviť ako a on že musíme zopakovať alebo v tom zmysle dačo. Asi pol hodinu sme sa maznali a potom som už musela ísť domov. Na druhý deň sa ma spýtal či nechceme spolu chodiť. Povedala som áno aj keď láska na ďiaľku je ťažká. Prešiel týždeň a už sme museli ísť späť na Slovensko. Viete čo je na tom najkrajšie? Že verím v láske na diaľku lebo keď miluješ tak sa to dá. Doteraz spolu chodíme aj keď sa nevidíme dosť často ale milujeme sa...

Nedovoľte ničomu a nikomu zabrániť v láske a už vôbec nie diaľke.

autor: Rebečka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>