Erotická poviedka

Dostal som ju

Bol November, všade vonku hrozné upršané počasie a ja som sedel na nudnej hodine. V tom sa otvorili dvere a jedna profesorka s kabinetom oproti našej triede si ma zavolala na pomoc, vraj to bude na dlho. Aj to na dlho vyzeralo keďže jej prišla nová dodávka kníh. Bolo ich treba nanosiť do skladu. Tam už bola ona, Katka, o rok staršia, nízka, tmavé kučeravé vlasy, prdelka za ktorou sa otočil každý chalan a tie prsia ktoré sa tlačili von z výstrihu tesného bieleho tielka. Bol som do nej zahľadený už dlho a toto bola skvelá príležitosť.

Pozdravili sme sa a začali ukladať knihy. Nemohol som sa na to poriadne sústrediť pretože som sa stále musel pozerať na ňu ako sa ohýba pre knihy. Profesorka nám povedala že sme uvoľnení z posledných dvoch hodín ale ak skončíme skôr máme sa vrátiť, takže sme sa obaja potešili. Bola tam strašná nuda tak sme začali pomaly prehadzovať nejaké slovíčka, klasika - škola, záväzky.. Pomaly sme sa dostali k tomu že obaja sme nezadaní a že si vo veľa veciach rozumieme aj keď sme tam boli len pol hodinu.

Čas ubiehal a knihy ubúdali, keď sme uložili posledné zostávalo nám ešte asi 40 minút a na hodinu sa nám isť nechcelo. Tak sme sa zašili za roh, bolo tam málo priestoru tak sme sa na seba dosť tlačili a to už musela cítiť akú mám radosť že som tam s ňou. Zahľadeli sme sa jeden druhému do očí a zrazu sme sa začali bozkávať. Najprv len tak pomaly ale čím ďalej tým vášnivejšie. Jej prdelka bola ešte úžasnejšia ako som si myslel, pomaly som jej bozkami prechádzal z úst na krk a prsia. Začala jemne vzdychať a pritom ma hladila po rozkroku, bolo vidieť že si to skvele užíva. Ten pocit že hocikedy môže niekto vojsť bol skvelý. Vyzliekol som jej tielko a začal sa hrať s jej prsami, ona si kľakla a pomaly mi rozopla nohavice z ktorých na ňu vykukla moja pýcha. Bolo vidieť že to nerobí prvý krát ale za ku*vu by som ju nepovažoval.

Najprv mi ho len jemne honila a olizovala žaluď. Vložila si ho do úst a začala sať ako o život. Po pár minútach sa zdvihla hore ale poviem vám takú fajku som už dlho nemal. Posadil som ju na parapetu, trochu povyzliekol legíny a čierno - červené čipkované T-čka. Najprv som sa chvíľku hral s jej klitorisom, potom som ju začal lízať. Musel som jej pridŕžať ústa aby nás nikto nepočul, popri tom som sa hral s jej prsami a dráždil jej bradavky. Keď sa blížila k orgazmu pridal som aj prsty, jej telom prešiel silný kŕč a musela sa veľmi premáhať aby nezačala kričať. Miesta tam bolo veľmi málo ale keď bola posadená na okne dalo sa tam hýbať, pomaly som prestal lízať jej krásnu vlhkú dierku a začal som do nej zasúvať môj nástroj.

Bola dosť úzka ale nie moc takže to bolo super. Pomaly som zrýchľoval, videl som na nej že sa už blíži k ďalšiemu orgazmu no ani ja som od neho nebol veľmi ďaleko, spravila sa o niečo skôr takže si ešte stihla kľaknúť aby som jej pekne nastriekal moju dávku do úst. Bola poslušná a všetko prehltla. Ešte sme sa chvíľku bozkávali ale bol už skoro koniec takže bol najvyšší čas obliecť sa a skontrolovať či sme urobili všetko čo bolo treba.

Ešte v ten deň sme boli spolu večer vonku, dali sme si dlhú prechádzku a dohodli si ďalšie rande. Odvtedy už ubehol skoro rok a my sme stále spolu, v posteli nám to ide skvele ale na náš "prvý krát" sa zabudnúť nedá.

autor: peep



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>