Erotická poviedka

Nutná onánia

Bol som v nemocnici. Po týždennom vyšetrenie mne držali ešte na pozorovanie, ale cítil som sa dobre. Na poslednom izbe kam mne dali bolo 5 posteľou a všetky obsadené. Po tom týždennom pôste už sa mi staval na každú sestričku. Doma sa naháňam každý deň a tu som to držal už týždeň. Zakaždým keď boli návštevy pozeral som sa po ženských a myslel len na jedno. Ale na izbe to nešlo ani v noci, stále bol niekto hore alebo behali sestry.

Na záchode nebolo súkromí a v sprche to tiež nešlo. Pokúsil som sa pri odchode z jedného vyšetrenia zísť až do pivničných priestorov. Našiel sem nejakú převlíkací miestnosť a sadol na stoličku a už som ho mal v ruke. naháňal sem rýchlo a naraz počujem kroky, prichádzala staršia sestra, keď mne zarobiť ako sem vystrelil, spýtala sa či niečo nepotrebujem. Potreboval sa so dorobiť, musela zahliadnuť v pižamu môjho stojaceho vtáka. Podarilo sa mi skočiť do výťahu a odísť. Kto to zažil, vie čo to je zastaviť naháňania tesne pred výstrekom, začínalo mne pekne tlačiť až bolieť v podbrušku. Ľahol som si do postele a už som sa rozhodol že sa nejako dokončím k výstreku. Ale mohli by sa všimnúť dědkove čo boli so mnou na izbe a taky kam to nastriekať a taky sem mal strach že budem kričať až budem striekať. Zrazu sa otvorili dvere av nich blonďavá palice.

Moja nevlastná sestra prišla na návštevu . Spustila rozprávanie a že mi toho musí veľa dovyprávět a nakoniec keď videla ako ju dědkove pozorujte spýtala sa či nemôžeme ísť niekam von. Vyšli sme na chodbu kde bol výklenok alebo čakáreň pre vyšetrovne. Posadili sme a ona mlela a mlela. Už sem ju nepočúval a strčil ruku do nohavíc. Zrazu sa zarazila a hovorí. Čo to robíš? A tak sem len šepol. Musím si to urobiť už to nejde vydržať. Tu? Rozhliadla sa vystrašene. Ale to už som ho mal vonku z nohavíc a naháňal pred ňou . Postavila sa a začala hrabať v kabelke. Zrazu sem začal cakat semeno. lietali to zo mňa na všetky strany. Ona si len v údive bez slova zakryla ústa a pozerala. Držala v ruke papierové vreckovky a ja na zakričal, tak to utierajte. prisunul sa ku mne a utierala mi vtáka. Brácha neviem či nie si prasa ale bolo to pekný.

A potom pričuchla k tomu vreckovky a rozprávala, a teraz ja. zareval na mne nepozeraj a postavte si keby niekto išiel nech na mne nie je vidieť. Ale to už mala rozopnuté džínsy a ruka v kunde. Celá očervenela rozdýchala sa a zrazu zavrela oči, vykríkla a skoro sa na stoličke zrútila. Ale mne zase stál a tak sem znova naháňal. Aj ona vrátila prsty na klitoris a zachvilku sme boli znovu. Potom sme sa v kúpeľni spôsobne umyli a dohodli sme sa že za tri dni príde znovu.A le to až inokedy.

autor: Jára



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>