Erotická poviedka

Ako na análik

Určite veľa dievčat už zažilo situáciu kedy ich priateľ vyžadoval análny styk. Mňa sa to stalo mnohokrát. Zo začiatku som to absolútne odmietala ale potom som to s jedným priateľom skúsila. Prvý pokus nebol moc príjemný, skôr naopak a taky to dosť bolelo tak sme toho nechali a asi o mesiac neskôr sme to skúsili znova istým spôsobom, o kterej sa s vami chcem podeliť. Asi najdôležitejšou vecou je mať veľa lubrikačného gélu.

Zo začiatku je dobrý aby vy alebo váš priateľ pomaly roztiahol vašej riťku bud prstom alebo nejakým menším předmětem.Postupně môžete predmet zväčšovať, ale akonáhle ucejtíte bolesť, tak prestaňte. Môžete toto niekoľkokrát opakovať. Potom prejdite k samotnému styku.Nejlepší poloha zo začiatku je že si pokľaknúť na kolená, předloníte sa a vystčítě riťku na priateľa. uistíte sa že vy aj váš partner máte poriadne "namazané". V análu sú dva svaly ktoré ho svýraj a je potrebné na oba ísť pomalu.Přítel by mal začať do vás veľmi pomaly zasúvať penis.Po malí kúsku zasunutí narazí na odpor a ten by mal pomaly prekonať. V tú chvíľu je veľa prevděpodobný že vás análik začne bolieť a to musí priateľ hneď prestať.

Ted prichádza asi najdôležitejšie část.Jakmile vás to prestane bolieť tak sa nesmiete báť a skúsiť to hneď znova a uvidíte, že už vás to bolieť nebude.Když už do vás priateľ pomaly zajazdil skoro celým penisom, tak môže začať pomaly prirážať. Zo začiatku to nie je moc príjemný ale musíte sa snažiť čo najviac uvolnit.Čím viac budete uvoľnená tak to bude príjemnejšie. Je dobré pred tým niečo trochu popít.Dost to pomáha uvoľniť sa a taky od bolesti. Veľmi dobrá vec je taky urobiť si taký malý klistýrek.To pomôže tým svalom trochu sa roztiahnu a trochu vám to spríjemní. Tak je to dobrý z hygienických dôvodov. Jednoduchý spôsob je odskrutkovať nástavec na sprchovanie a tú hadicu si strčiť do prdelky a nechať si tam chvíľu prúdiť vodu.Je dobrý si nastaviť vhodnú teplotu vody.Potom jej vypustíte.

Čím viackrát to zopakujete, tým to bude mať lepší účinok. análik nie je práve príjemná metóda ale môžete si to spríjemniť a uvidíte, že to budete znášať veľmi dobře.Hodně šťastie. Пошли все нахуй

autor: nikitka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>