Erotická poviedka

Pomocník

Som vo svojom okolí veľmi známy (na 21 rokov), neznamená to však že som bol tak obľúbený, skôr som niekedy pripadal až smiešny alebo hlúpy. mám totiž malú nevýhodu - držím sľuby, hovorím pravdu, proste vzorový, dobrý človek'. Navyše nie som nejspolečenštější človek, spoločnosťou myslím viac ako dva alebo tri ľudí. Napriek tomu myslím, že nie som braný nijako záporne, skôr ako akosi kuriozita, teraz vám porozprávam, čo mi moja povesť taky raz priniesla.
< br />
Rád sa vydávam pešo do okolitých dedín, zastaviť a pozdraviť známych a potom zase ísť ďalej. Raz (čo to kecá raz, toto sparný leto) som bol zase na prechádzke a vracal som sa lesom okolo kúpalisko (geniálne postaveného asi 500m cestou v lese), bolo už skoro osem večer a napriek tomu bolo celkom teplo, nanešťastie kúpalisko sa zatvára už o šiestej, to však neznamená že sa človek nemôže ísť vykúpať, žiadny strážca v areáli nikdy nebol. Keď som sa blížil už z pomerne veľké vzdialenosti som videl mladý pár sediaci na jednej z lavičiek ako sa vášnivo bozkáva, zrýchlil som teda krok a robil som že je nevidím.



Problém bol že oni ma videli tiež - a okamžite som počul "Nazdáár Lukášovi! Poď sem, Ted som taky už nevidela!" bola to Petra, teda vlastne Jana (18), neboli sme nikdy nejakí extra kamaráti, ale budiž, predsa len to bla pekná holka. Tomáš ( 19), jej priateľ z toho až tak šťastný nebol ale čo mohol robiť. Než som k nim došiel ešte si vymenili niekoľko viet ktoré sa som nepočul, ale ako som sa priblížil začala takzvaná neviazaná konverzácia, ako žijem, čo robím, s kým to robím, kam idem, ako ide škola. poznáte to. Všimol som si pekného digitálny foťáku, asi Tomášova, a keďže Tom moc nehovoril spýtal som sa ho koľko že stál, aký že robí fotky atď Tomáš sa pomaly zapájal do rozhovoru keď opäť začala hovoriť Jana "Vlastne sme si chceli urobiť pár fotiek z prírody, ale tak ma napadlo." pozrela sa na Tomáša ". či by si nám nepomohol. A keď už by si bol pri tom. ale nesmel by si to nikomu povedať!" bolo vidieť že Tomovi sa to zrovna moc nepáči, teda tá druhá časť. K prvej ho Jana evidentne prehovorila keď som prichádzal a toto jej asi napadlo až teraz. Docela ma to pobavilo, prečo nie, len prehovoriť Tomáša? "Jano hovorila si že len fotiť a tých chceš aby ťa šukal so mnou? "" Ale Tomík, ja ti to vynahradím. "usmiala sa nevine Jána. Vyzeralo to nerozhodne, ale ja som mal na mladý mäsko chuť tak som sa do toho vložil ja:" No, to vyzerá že trojka bude mať u vás premiéru, či k tomu môžem niečo povedať. "



Chvíľu som tak hovoril o tom čo a ako by šlo, že ide hlavne o Jánovi, že som vlastne len taký pomocník, že by som ich hlavne fotil, ako to býva, čo sa robí. no skončili sme tak že Jana bola celá natešená, Tom súhlasil a ja mal schválený scenár.
Vzal som foťák, trošku skrátil závierku (kvôli budúcim rýchlym pohybom) a začal fotiť. Stále bolo svetlo a aj keby nie, kúsok bola lampa ktorá svietila celú noc. Bolo vidieť že tom moc na maznanie nevie, naprostá väčšina jeho pohybov bola len za účelom svlíknout Janovi. Zatiaľ nebolo moc čo fotiť, tak som urobil niekoľko celkov a jeden detail Janinýho tváre. Po chvíli tam boli obaja nahí, Jana bola trošku pri tele, ale nie moc, len tak že nebola moc chudá, prsia mala pekne oblý a pevný, tak trojky, kundičku pekne vyholenú a trošku väčší zadok, starostlivo som kazdy tento kúsok toho fešnýho tela vyfotil, buď s hlavou Toma ako jej bozkáva a olizuje alebo s jeho šrátrající rúk. Tom bol evidentne nervózny, jeho menšie ale zase pekne tučný vták sa stále silno poddávala gravitáciu, čo sa evidentne nepáčilo ani jemu, ani Jane. Posadila si ho na lavičku, kľakla si mu medzi nohy a začala zručne fajčiť. Opäť som vyfotil pár celkov, ako zboku tak i spoza Jany tak, aby fotke dominoval jej zadoček a samozrejme veľa detailov. Tie sa Jane páčili najviac, bozkávala Tomov klacek, robila že sa do neho zakusuje a pomaly, aby som všetko stihol vyfotiť mu do olizovala po celý jeho dĺžke. Po chvíli ju to prestalo baviť a dala najavo že sa bude mrdat.



Trošku ma voči Jane vadilo že Tom nejako zabúda vylížte ju kundičku, ale povedal som si, že jej to vynahradím. Už na začiatku som povedal Jane nech Toma nešetrí, len nech sa pekne vystrieka, bude mať príležitosť si oddýchnuť.? Jana na Toma najskôr nasadla obrátene, chrbtom k nemu. Tomáš ju jednou rukou hladil bradavky a druhou rukou ju masíroval klitoris. Jána sa stehnama široko roztiahnutými, aby som mohol robiť pekný fotky, pomaly krútila svojou panvou. Z toho ako rýchlo do nej Tom zašiel bolo vidieť že je na jeho hrúbku zvyknutá a roztiahnutá. Spočiatku som fotil čo to šlo, najskôr zase celky tak aby bola vidieť ako Jana tak Tom, potom len Janu ako si to na Tomovi kladá užíva, potom len jej tváričku a do široka Roztáčanie kundičku s Tomovou rúk n apoštěváčku a kladou v kunde. Po chvíli, keď Jana začala zrýchľovať dala Tomovi povel nech jej drží nohy od seba a taky konečne začne prirážať. Tom poslúchol a Jana vzdychajúci z tvrdých prírazov do jej už mokré kanvičky si divoko dráždila kozičky a klitoris sa nádherne urobila, ohla sa ako luk až ju z mušličky vykloukl krátky Tomov macek, vtedy som mohol prvýkrát povedať, že čo do šírky je ešte širšia než môj. Jána sa pomerne rýchlo spamätala, hlavne asi preto že Tom už spýtal na ďalšie Bzykanie. Otočil si Janu čelom k sebe, tá provlékla lavičkou svoje nohy a začala na Tomovi pekne hopsať a krútiť sa. Tom Jane sála a lízal stvrdnutej bradavky a oboma rukami šúchal jej pekne urastený zadok. Práve ten sa stal mojím terajším objektom záujmu. Fotil som Tomovy ako ruky jako ho hladí a stláčajú tak zospodu v uhle tak aby bolo vidieť ako do nej Tom vniká. Potom som sa presunul za Toma a fotil zhora tak, aby bola vidieť Janine tvárička. Z toho ako sa na mňa nadržaný pozerala bolo vidieť že už chce aj mňa, ale bolo dohodnuté Become iného. Jána sa teda rozhodla urobiť Toma čo najskôr. zrýchlila do diabolského tempa a musím uznať že ani tom nezostal pozadu, ako sa Jana len trochu nadvihla divoko do nej prirážal a jednu ruku presunul opäť tak, že jej pekne masíroval klitoris, nejakú dobu to trvalo, ale to už začali pekne vzdychať, hlavne Jana na ktorú už to zase šlo, hold tučný cukrov. Tentoraz sa pustila lavice as nohami stále zakleslýma prepadla dozadu až mala hlavu na zemi.



Tak krásny výhľad na jej spotené telo a vyholenú kundičku a navyše to ako sebou ešte trošku triasla v kŕčoch rozkoše Toma dostalo a ten sa do nej konečne urobil. Odložil som foťák (ktorým som tu pozíciu fotil ako divý) a pomohol Jane dostať sa z lavičky. Tom sa ľahol obďaleč na pripravenú deku so zvesenými vtákom a výrazom, tak som na neho zvedavý.


Niekomu (asi väčšine ľudí) nie je asi po chuti lízať dievča po tom čo sa do nej niekto vycákal, ma to teda taky moc nevzrušuje, ale ako som povedal, robíme to pre dievčatá nie? Bolo vidieť že Janovi taky zaskočilo že sa semená jeho priateľa neštítím ale s radosťou si na lavičku sedla a roztiahla nohy, bozkávať na jej na pusu som mal zakázané, ale o to vie som sa jej vybláznil na krčku aj oboch plných prsiach. Starostlivo som jej hladil, bozkával a sála každý kúsok jej dychtivého tela, plných pŕs a podbruška. Konečne som bol u jej už mokré a prejdené svatyňky, bola starostlivo vyholená a malo naozaj nádherné Macau pysky. Toma som naozaj nechápal. Lízal som ju pomaly po celej kundičke a jazykom občas opatrne prešiel prel klitoris, už značne naliaty. Zrazil som jazykom po celej jej kundičke od zadočku až ku klitorisu a tam sa jazykom aj zabýval. Dva prstíky som ju medzitým pomaly vkĺzol aj do kundičky, keď som ale zacítil ako je roztiahnutá bez okolkov som pridal aj prst tretí. Jána si to jasne užívala, hlavu mala zaklonenou, raz rukou si dráždila bradavku a druhou mi pridržovala hlavu u svojej kundičky. zrýchľoval som dráždenie klitoris aj vnikaniu do kundičky a Jana začala opäť vzdychať. Prúd jej štiav sa zvýšil a konečne přebyl nepríjemnú chuť Tomova semena.

Potom sebou začala Jana šklbať a hlasno vzdychať, cítil som ako Janina kunda obklopujúcich mojej prstíky pulzuje a prudko sťahuje. Starostlivo som Janine kundičku vylízal a začal mrdat, tu ma zas prekvapila Jána keď mi povedala nech pozície vymeníme, že ma chce taky pokouřit. uvelebil som sa tu na lavičke a odovzdal Jane, do rúk' svýho čuráka. Ako som povedal, nebol tak tučný ako Tomov, ale jeho diaľka takmer 19 cm a výdrž to, myslím, úplne vynahrazovala. Očkom som pozrel po Tomovi ktorý nás sledoval a naháňal si hrubého vtáka, ktorý mu pomaly vstával, trošku znervóznilo keď zistil že na neho pozerám a zameral svoju pozornosť na Janin vrtiace sa zadoček. Mal som pravdu, páči sa mu to?. To už ale moju pozornosť upútala, a priznám sa že veľmi, Jana. Ktorá si, hrala' s mojím nástrojom. Bol dlhšia ako Tomov na ktorý bola zvyknutá a tak sa jej ani nevošiel celý do pusinky, to však nahrádzalo usilovným honením. Striedavo si ma brala do pusy a sála a potom ma zas lízal od koreňa až po žaluď až som bol neskutočne tvrdý a nadržaný. Odtrhol som Janovi od svýho vtáka a posadil ju na kraj lavičky tak, aby som mal čo najlepší prístup do jej mušličky, Jana bola ľahko zaklonená s voľnými rukami, nohami obtočili môj pas na doslova si ma do seba vrazila, keď som sa ale ho nej ponoril celý prekvapene vyhekla. Potom už stisk jej stehien nepovolil a ja mohol len prirážať. Hoci som už na prví prírazov vnikol hlbšie ako kedykoľvek Tom bol, stále som mal tak dva tri centimetre v zálohe . Jána najskôr pozerala na mňa ako do nej vnikajú, ale potom si spomenula že tam má vlastne priateľa a začala pozorovať jeho, snáď aby si nemyslel že sme na neho zabudli. Ja zatiaľ jednou rukou hladil prsia a druhou usilovne masíroval jej klitoris, Jana sa vzrušovali stále viac a viac ako som šiel do nej hloubš a hloubš. Zároveň som zrýchľoval tak, že keď som do nej vnikal celý mrdal som ju tak rýchlo ako som len mohol. Janine vzdychy nabrali poriadne na hlasitosti a po chvíli už to boli len výkriky rozkoše. Orgazmus bol nádherný, Jana sa podo mnou krútila a zvíjala, a rukami mačkala môj stále přirážející zadok. Tomov vták bol tou dobou už skoro tuhý, ale stále sa ešte len pozeral. Ja sám som už bol pekne nadržaný, a na striekanie som nemal ďaleko, vytiahol som teda klát z Jany, a chvíľu ho tlačil do strán aby sa upokojil (neviem či to poznáte, keď ste pred vystreknutím tlačte svoj chvost, dole doprava a dole doľava' ak ho do nej zas hneď závidíte na nejakú dobu to pomôže) a chvíľu sa venoval vylizování Janiných štiav z jej mušličky i stehien. Keď si Janinka užila svýho orgazmu a bola zas pripravená k akcii zavelil som nech si kľakne pred lavičku a predkloní sa. Jána pochopila úmysel, zaujala s radosťou pozíciu v vysunula nie ma zadoček.

Ja najskôr opäť pozrel na Toma, ktorý hltal každý náš pohyb čoraz rýchlejšie si naháňal svýho už stojaceho čurák. Dlho už nevydrží a bude chcieť zas mrdat pomyslel som si. Musím pridať. plesla som Janovi po zadku a začal do nej vnikať, najprv som ale zvolil jej kundičku, Jana bola trošku sklamaná, ale moja prírazov a to ako som poctivo menil rýchlosť i uhol vniku jej presvedčili. prirážal som chvíľu len na okraj a potom zas čo najhlbšie, občas som ho takmer vytiahol a bavil sa tým ako Jana proti ma tlačila zadočkom, raz, keď som jej ho zase vytiahol som jej ho potom zarazil do zadočku spoločne s tým ako proti mne vyrazila Jana. Jána vykríkla bolesťou, slasťou a prekvapením. Zadoček mala pomerne úzky , Tomáš jej ho asi zanedbáva. Alebo jej to bolí až moc, pomyslel som si. Ja som sa ale vošiel a Janovi som rozhodne nešetril, chcel som ju ešte raz urobiť než sa pridá Tom. Jána začala kričať "Rob, Pridať, mrdej. Tomééé! Chcem ťa do kundýýý! "Orgazmus ktorý dosiahla bol búrlivý a divoký, Prúdy štiav tiekli po jej stehnách, Jana sa klepala po celým tele rozkošou a kŕčovito sa hrčela lavičky. Tom vypočul jej volanie a vstal, uvoľnil som mu miesto riekol:" Chcela ťa do kundičky, tak si ju na seba posaď, ľahne si na deku, lavička už je moc klzká. "Preniesli sme Janovi na deku a položili ju. To do nej prudko vnikol a začal prirážať. V Jane ešte doznieval Orgazmus a už zas mrdala. "Ale miláčik, ja chcela teba v kunde a Lukáša v zadočku." Vyhlásila nevine. "Hmfmf" povedal Tom a zaujal pozíciu na chrbte. Jána mu ešte chvíľu fajčila, Tom ju ale prerušil: "tela si šukať, tak šukej a nefajčite. "Je trošku nervózny. Jána si teda nasadla na Toma ako na koníčka, chvíľu trvalo než sa zase prispôsobila jeho tlustýmu klacku, ale už po pár minútach sa na ňom vrtela, krútila a nadskakoval.

Na chvíľu som vzal foťák a nafotil pár fotiek. "Nechaj toho poď do mňa." S radosti som poslúchol a kľakol si za Janu Tomovi medzi nohy a tentokrát pomaly sa predieral Jane do zadočku, cítil som Tomovýho hrubého čurák naliateho krvou ako v nej pulzuje a prírazov hore, Jana sa predklonila dopredu, Tom jej lízal kozičky a ja zas jednou rukou vykonával svoju obľúbenú manuálnou prácou - hladenie, stláčanie a masáž klitorisu, kterej už mala Jana pekne naliati. Začali sme obaja divoko prirážať, najprv každom inak a potom rovnako. Jana už zase začala kričať, asi jej to dela dobre. Snáď dvadsať minút sa po kúpalisku ozývali jej výkriky "mrdej te ma, Odovzdajte, Ešte, jooo" ktorá prerušili len dva jej orgazmy, ktoré sme popravde ani jeden nerešpektovali a divoko prirážal ďalej. Mrdali som ako diví, Jana už bola tak rozšoustaná že skoro nemohla, ale aj po treťom orgazme sa vzchopila a začala sa medzi nami vlniť a trieť v rytme nášho prirážanie, to už som nevydržal a za svýho hekání a Janinýho kriku som sa jej vystriekal všetku hustú bielu mrdkou na zadoček. Potom pľušťou stiekla až ku kundičke a čľapkanie nášho Bzykanie ešte zosilnelo. Jána, vzchopivše sa z orgazmu sa na Tomovi pomaly otočila: "Ja to chcela do pusinky. Môžeš ešte?" usmial som sa a pozrel na môjho už zase vstávajícího čurák. Jána si ho s chuťou vzala a slízávala z nej zvyšok mojej mrdkou aj svojich štiav, za chvíľku už som stál a pozrel na stále mrdajícího Toma "nevymeníte si to?" Jana sa trošku zľakla "Jasne" povedal Tom "nehovorila si že mi to vynahradíš? "usmial sme sa obaja, hlavne Tomáš. chytil som ich Jany a narvala som ho do Janine kundy, Jana stále trošku protestovala, ale mala smolu. Teraz si za Janu pre zmenu kľakol Tom, ja ju pre istotu ešte roztiahol polovičky a Tom do nej začal vnikať, Janin krik bol najskôr výrazom bolesti, ale prispôsobila sa, čo jej taky zostávalo. Navyše som ju zadok už pekne prošukal ja.

Ďalšie orgazmus bol rýchly a intenzívny, Tom hekal a Jana kričala ako o život, stonala že už nemôže, ale umyjem mrdali stále ďalej a ďalej. Janu už len ležala na mňa a my s Tomom sme do nej trieskali svojimi čůrákama, už ani nekričala. zadržiavala som striekanie a čakal na Toma, ten oznámil striekanie chvíľu po Jankinej orgazmu, vytiahli ste teda z Jany čurák a odvalil ju mimo deku. Tá trošku ožila keď si uvedomila príval našej mrdkou na svoju tvár, a pretože som striekali ďalej pocákali sme celý jej spotený telo aj kundičku medzi široko roztáhnutejma stehnama. Jana si pomaly slízávala mrdkou z tváre a pŕs a Tom jej fotil. "Môžem poprosiť jednu fotku Tom?" "Jasne! Akú?" usmial som sa a začal ešte lízať Jane pocákanou kundičku.





autor: Zacharias IV.



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>