Erotická poviedka

Ulica 1

Bol vlahý večer, ako stvorený pre to, aby človek nebol sám, aby bol, najlepšie v čo najintímnejšie blízkosti niekoho iného ... A Digi bola doma sama. Vonku už sa zotmelo a Digi sa váľala po posteli a premýšľala ako by sa mohla zabaviť, keby s ňou bol v miestnosti ešte niekto, najlepšie nejaký muž, naskytol by sa mu úžasný pohľad, Digi ležala na boku, len v skoro priehľadnom tričku cez ktoré presvitalo siluety tmavých bradaviek a ktoré akoby schválne bolo vytiahnuté tak že potenciálny šťastlivec aj krásne, ružové, čipkované nohavičky.



Digi sa prevalila na chrbát a lenivo sa pretiahla. Pôvodne mala v úmysle vyraziť niekam na diskotéku, alebo nejakú poriadnu párty, ale nejako si to v priebehu dňa rozmyslela. Zavrela oči a predstavila si sympatického a príťažlivého imaginárneho chlapca ktorého by tam určite stretla, na okamih ju problýsklo hlavou, že by si už mala niekoho nájsť. A na ešte kratšie okamih ju hlavou blesk Marek Stránský, rýchlo ale jeho podobizeň zahnal a otvorila oči. Ani si neuvedomila že si záľubou hladkala svoje v pravde úžasné telo. Sama pre seba sa usmiala ... ľavou rukou si pod tričkom precítene mädlila už stuhnutú bradavku, ktorá akoby chcela pretrhnú slabú látku tričká a dostať sa na slobodu. Druhá ručička sa medzitým pomalinku posúval pod čipkované nohavičky. Digi mala rada svoju kundičku a tiež si ju starostlivo depilovala, bola tak zamatová a mäkká ... rúčka sa jej ani nedostala ku chtivému klitorisu a už mala kundičku aj nohavičky príjemne vlhké.



Digi zaklonila hlavu a jazykom si prešla pery a len ľahučko sa prehla. Jej pravá vytýčená bradavka napla látku tričká a Digi v tej chvíli ľutovala, že má len dve, aj keď veľmi šikovné, ručičky. Kým ľavá stále hladkala perfektné pravej prsník a bradavku, pravá sa dala vo vlhkých nohavičkách pomaly do usilovnej práce, keď prvýkrát s rozkošou zľahka pohladila a obkoužila už naakumulovaný klitoris prebehlo jej telom krátke zachvenie rozkoše a očakávania vecí budúcich. Digi si opäť Oblizla pery a jemne sa začala do spodného hrýzť. prstíky pomaly opustila oblasť klitorisu a pomaly, užívajúci si každý vlhký a zamatový kúsok svojej broskyňky pomaly prešla po oboch stranách kundičky a zablúdila až k mostu, oblasti medzi kundičkou a zadočkom, opäť hlasno vzdychla a prstíky sa posúval opäť hore k klitorisu a chvíľku si užívala jeho pomalého láskanie. Dvoma prstíky pomaly roztiahla najskôr vonkajšie a potom aj vnútorné závojov a tretím prstíky, prostredníkom sa začala pomaly dobývať do svojej, už vlhké a chtivých kundičky.



Digi začala zhlboka oddychovať a potichučky vzdychať, ľavú rúčkou sa začala venovať, tentoraz intenzivěji, aj svojej druhej bradavke. medzitým si jej broskyňky užívala už dvoch bystrých prstíku ktoré sa dobývali hloubš a hloubš do náručia svojej chtivých svatyňky. Začala rúčkou pohybovať trhavými pohybmi a pociťovaná rozkoš zintenzívnila a keď pridala tretí prstík a palcom začala masírovať naakumulovaný klitoris začala rozkoš naberať na sile, Digi zrýchľovala pohyb prstov až jej v kundičke mizli celé, keď Digi zacítila drobný hrbolček, G-bod, ohla prstíky a začala ho trieť rovnako ako klitoris, jej, už hlasné vzdychy sa zmiešali s rýchlym čvachtáním už úplne mokré kundičky a Digi, prehnutá ako luk dosiahla vrchol svojej rozkoše. Vytiahla prstíky sa svojej kundičky a začala je slastne olizovať, milovala tú chuť ...



V tú chvíľu sa rozhodla že pre dnešok to ešte nestačí, voľnou rukou zo seba stiahla premočené nohavičky a tričko. zaľúbene si prezrela svoje telo na ktorom snáď nebol ani gram tuku, perfektný a dokonale pevné prsia na ktorých vrchole sa týčili malé a tmavé bradavky, vypracované bruško, vlhký klin, krvou naliate závojov a klitoris. Stále sála prstíky a užívala si chuťou svoje kundičky, a už si do kundičky pěchovala ďalšie prstíky, opäť sa dostávala prstíky hloubš a hloubš a tentoraz nenechala bez povšimnutia ani svojou druhou dierku. Telo jej zalievali ďalšie a ďalšie vlny rozkoše a na jej dokonalom tele sa perlil kropaje potu. Počas chvíle kedy vychutnávala doznievajúcej vlny ďalšieho orgazmu keď ju napadla zaujímavá myšlienka, vstala z postele a vydala sa pomalým krokom ku sprche, kropaje potu sa jej na tele postupne zlievalo a stekali dolu, a vôbec to nebolo nepríjemné. zaľúbene si prezrela sprchu, vstúpil do nej a zapla prúd teplej, takmer vriacej vody, rozohriatej a vláčne telo ju prijalo s vďakou. Digi si pritisla hlavicu takmer k telu a nechala sa masírovať prúdom vody, pomaly prechádzala hlavicou sprchy po celom svojom tele. Keď zo seba zmyla všetok pot sadla si a oprela sa o stenu.


Prúd vody tentoraz zamieril priamo na zamatovú broskyňky, keď dopadol na klitoris, ktorý sa prekrvený vriacou vodou nalial ešte viac zaplavila Digi ďalšia vlna mohutného orgazmu, drobné kŕč v podbrušku akoby ani nemali nikdy skončiť, Digi však chcela vyskúšať niečo iné. Zavrela prú vody a dávala hlavicu hadice za kohútik, vodu však nezavrela úplne ... Nechala vodu puštěným len tak aby, zo sprchy tiekli, hoci dostatočne rýchlo, veľké kvapky vody. Potom si digi ľahla, nohy vo vzduchu opreté o stenu sa presne tak, aby dopadajúce kvapky vody dopadali na naliaty klitoris. Prudké nárazy kvapiek spolu s tým ja sa Digi hladkala po tele a Dráždila, konečne obe, bradavky, dohnalo Digi k ďalšiemu mohutnému a hlavne dlhému orgazmu po ktorom na Digi konečne padlo vysileniu.




autor: Zacharias IV.



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>