Erotická poviedka

Fotenie

Neviem, či je to úchylka, ale rada sa predvádzam: Áno som rada stredom pozornosti, a to za jakýýchkoliv podmienok ... Kamarátka má známeho fotografa a dohovorila mi s ním focení.V určenú hodinu som zazvonila na zvonček a otvoril mi stredne starý, čiernovlasý a veľmi sympatický muž.



Fotky, ktoré sa mali nafotiť, mali byť možno pre kalendár na budúci rok ... ale na to ja nedbala, ma naozaj vzrušovala predstava obnaženie svojho tela pred niekým cizím.Vešla som dnu a vyzliekla si sveter a odložila kabelku. Podali sme si ruky a navzájom sa představili.Roman mi ponúkol pohárik červeného vína a chvíľu sme sa rozprávali, respektíve on hovoril, akú by mal predstavu a čo by rád fotil.Už len táto teoretická príprava ma veľmi rozpaľovala, a hoci som nemělas touto činnosťou žiadne skúsenosti, bola som skoro nedočkavá, ba aj dosť vzrušená. Ostatne Roman nebol škaredý, ani nepríjemný, za hriech by stál ... pomyslela som si.
Tak pôjdeme na to? Mile sa na mňa usmial a šiel do fotoaparátu NAND film.Kývla som hlavou, ale predsa len mi trochu vyschlo v krku .. a čo teraz, ako začať? Daj si ešte trochu vína, poradil mi a pohladil, ako by letmo po tvári.



Pustil hudbu, pri ktorej som sa mala zvodne vyzliekať-mysli na niečo pekné-odporučil mi a pozrel sa na mňa s takým zvláštnym výrazom vo svojich očiach. Áno, už mesiace som nemala priateľa a teda ani pravidelný sex a asi to bolo poznať. Kým Roman zmizol za objektívom, začala som sa pomaly vyzliekať, najskôr tričko, bolo len na ramienka, takže každé ramienko šlo pmalu dole, potom krátka suknička - tá bola zložení hned.Přemýšlela som, čo podniknem s podprsenkou, len som dala dole ramienka, ale inak si j nechala na sebe. Mám trojky prsia, takže aj bez ramienok mi držala na těle.Zajela som si k nohavičkám a obráená k fotoaparátu chrbtom išli dolů.Pootočila som sa ku kamere a videla, ako Roman namieril objektív na môj klín.Měla som ho upravený, napriek tomu trochu porastený , pretože viem, že sa to vekom Ž ˙ w? 4pánům páči ... Ľahla som si na pohovku a začala sa sama so sebou trohu maznať, ostatne ako bolo dohodnuté. Najskôr som si vybrala jedno prso z podprsenky, to vykĺzlo čulo von, len som pozrela na Romana, čo tomu hovorí a začala si láskať bradavku ľavú rukou.Pravou som si zašla do lona a nahmatala v rozkroku svojho poštěváčka.Párkrát po ňom prešla, privrela nadšením oči a už som nevnímala fotoaparát a bola v inom , svojom svete ...



Roztiahla som nohy, aby som sa k svojmu poštěváču poriadne dostala a pekne som sa mu věnoval.Vzhledem k tomu, že celá situácia bola pre mňa silne vzrušujúce, cítila som, ako som dole mokrá a taky som sa hneď dvakrát udělala.Roman sa snažil objektívom zachytiť o nejvíc.Pak tam začal ešte niečo strach, ale to už som ho ani nevnímala, pretože som sa je oddávala sama sobě.Ale to užza chvíľu stál nado mnou tričko i nohavice dole a pred seboujsem videla jeho mohutný vztýčený ocas.Vstřícně som sa usmiala a roztiahla nohy ešte viac a oboma rukami som si roztiahla svoju kundičku, aby víz ˙ w? 4děl, že som pripravená a teším sa ho přjmout.Má kundička bola tak mokrá, že len čo sa Roman nado mňa nepohol, hneď svojím chvostom do mňa pekne vošiel, ako keby túto cestu podnikal každý den.Zabořil ho do mňa až na doraz a hneď sa začal čulo pohybovať tam a zpět.Byl pekne rozrajcovaný předelým pohľadom na moju masturbácii, tak mu ani netrvalo dlho a pekne sa mi vystriekal na břicho.Já so svojím orgazmom taky nezostala pozadu.Po chvíľu odpočinku mi prehral našu ádhernou súlož na kamere a to bolo podnety k nášmu opätovnému spojenie a znovu vyvrcholenie v tom istom okamihu.
Za chvíľu som sa zdvihla, obliekla a večer poďakovala kamarátke za prima odpoleden ....



autor: michala



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>