Erotická poviedka

V práci

Síce sa hovorí, čo je v dome, nie je pre mňa, ale u mňa a môjho šéfa to neplatí.Nevím, ako je to už dlho, čo sme si padli do oka, hoci on šťastne ženatý a ja vydatá, ale slovo dalo slovo, ani sme sa nemuseli vopred opiť na podnikovom večierku a medzi nami dvoma sa vytvoril akýsi sexuálny vzťah.
Milovanie v zamknutej kancelárii, na stole vedľa počítača, na pohovke pre návštevy, to všetko má pre nás príchuť erotična.




Dychtivo čakám, kedy v kancelárii bude mať chvíľu pokoj a zavolá ma, aby som priniesla kávu.To je naše tajné znamení.Vejdu do miestnosti, šéf pootočí kľúčikom a ako stačím sa zbaviť horúcej kávy, už mi nedočkavo rozopína blúzku, rozopína podprsenku, odkiaľ na neho vyhliadnu mojej kozy trojky, celú dobu natešené na poláskať ho a teda aj bradavky primerane ztopořené.Promne je oboma rukami a chvíľu drví obe bradavky, čo kvituji slastným vzdychnutím. Na to Reg, že postupne obe bradvky končí v jeho ústach a mazná sa s nimi nekonečne dlouho.Já sa mu medzitým snažím z nohavíc vytiahnuť jeho už veľký, silný a naakumulovaný chvost, ktorý v mojej ruke dostáva nádherné rozmery.



To už cítim, ako mi vlhne má Pick a ako sa nedočkavo teší, až tento mužný kolík bude zasunut.Šéf sa rukou na mojej kundičke čoskoro presvedčí, že som už pripravená, otočí ma, ohňov sa cez stôl, jedným ťahom mi dá dole nohavičky, sukienku poue vyhrnie a lačne zaborí svoj stoporený penis do mojej veľa mokrej kundičky.To je slasť, ako ho tam narazí až po gule! A začne sa hýbať, tymto zrýchľuje, prechádza mi moju medzierku rýchlejšie a zase chvíľu prestane, keď je tam na doraz a zase zrychlí.Rukama mi rozťahuje polky a palcom doráža na moju zadnú dierku.



Prechádza mnou orgazmus, nádherný a dlhý a ako šéf pocíti, že by už začal striekať, otočím sa a vezmem si jeho veľký úd do pusy, dvakrát, trikrát ho polaskám pritom rúk a šéf už mocne strieka, jeho spermie lačne prehĺtam a jeho klacek olizuju až do konca.
Potom už je čas ísť zase pracovať ......

autor: Míša



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>