Erotická poviedka

Sama doma

Včera som bola sama doma, bol večr, všade ticho a klid.V televízii nič moc nedávali, tak som sa rozhodla, že si chvíľu zachatuji. Otvorila som počítač, stránky nabiehal a ja dostala veľkú chuť si s niekým porozprávať o sexe, erotike a vôbec na toto milé tému.



Už pri pomyslení do akej miestnosti asi vstúpim mi začal klin nepatrne vlhnout.Nenechala som nič náhode a pripravila si k ruke svoje dva milé pomocníkov pre domáce chvíle, kedy som sama.Jeden pomocník zvaný robertko bol štíhly ako prstík, druhý mal rozmery poriadneho klacka.Už som sa tešila, ako si s niekým porozprávam, nazrela do miestnosti zodpovedajúcej mojej chuti a začala si po chvíli šeptat.ruce mi zo začiatku išli po klávesnici veľkou rýchlosťou, ale to už ako na ozvenu na lichotivá slovíčka z obrazovky som sa začala na stoličke pomaly vrtieť.



Bol to veľmi príjemný pocit. Má kundička sa začínala dávať sama do varu.Po chvíľu už to nešlo nechať len tak, poposedávala, mocne tlačila stehná k sebe, ale to už som si musela presiahnuť do nohavičiek . Písala som už pomalšie, iba ľavú, pretože pravú som si sundaval nohavičky, aby som mala do kundičky lepšie a pohodlnejšie přístup.Nejdříve som si na ňu siahla celou dlaňou, bola pekne horúca, má dlaň naopak studená.



Prsty som preskúmala celé okolie klitorisu, prehrablo jemne pysky a pri dotyku mojej medzierku som cítila ako teču.Neodolala som a jemne dávala jeden prstík, aby som ihneď priľnutia šťávičku s chuťou olízla.Znovu som sa prstom dostala dovnútra, tentokrát som pridala aj druhý prst.Pak som sa chvíľu venovala klitorisu, kde som ho masírovala krúživými pohyby.Jsem na ňom veľmi vzrušujúca, preto netrvalo dlho a ja sa zmietala v prvom orgasmu.Nedala som si moc oddychu (len čo som napísala ďalších pár riadkov) a siahla po svojom prstíkovém vibrátoru.Nastavila vibrácie a chvíľu ním jazdila okolo poštěváčku.Druhou rukou som si na chvíľu zašla pod tričko, aby som si pohrala so svojimi bradavkami.Obě bradavky stáli v pozore, len je zmáčknout.Po chvíľu jom si vibrátorom zašla aj do medzierku a potom ho celý olízala.



To už som si ale pripravila k ruke ten väčší, a pretože som bola pripravená, kunda šťávička zo mňa skoro tiekla, vrazila som si tam toho vtáka až na doraz.Po spustenie vibrácií so mnou rozlievala krásna slast.Trochu som si ho tam držali, ľavou rukou, pretože pravú som si začala ten menší zastrkovať do zadočku.



To už som sa chatu naozaj už nemohla venovať, ale myslím, že ani na druhej starne to nevadilo ...................

autor: Míša



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>