Erotická poviedka

Vzrušujúce autostop

viezol som syna na tábor na Šumavu a na spiatočnej ceste som vzal dve stopárky - najskôr sestry. Tá staršia z nich sa naklonila do okienka a pýtala sa, či idem do prahy a pritom - možno nechtiac - mi ukázala cestu doslova až "dolu na námestí".



Ach to leto. zatočila sa mi hlava, ale snažil som sa robiť že nič . Povedal som, že nie, že idem na Orlík a kus cesty je vezmem. Starší si sadla vedľa mňa, ľutoval som, že nemám ešte druhé spätné zrkadlo. Ale bezpečnosť jazdy predovšetkým. Nastúpili a išlo sa. Z reči ďalej vyplynulo, že toľko zas neponáhľajú, a že sa tam okúpali a pôjdeme ďalej. Vyzeralo to prinajmenšom zaujímavo a sľubne. Zaparkoval som auto. Povedal som, nech Bagle nechajú aute a vezmú si len cennosti, že za to neručíme. Potom sme si niečo kúpili v bufete a išlo sa dolu k vode. Vyzeralo to sľubne - ja v sprievode dvoch dievčat v tričku a kraťasoch, z toho jedna bez podprsenky.
Hlavné prekvapenie nastalo, keď som si všimol, čo ty holky nesú v ruke. Jedna mala mobil av druhej ruky čisté nohavičky, druhá len peňaženku. Plavky ani jedna. Na to som nebol pripravený, ale čakal som, ako sa veci vyvinú.



Zo Žďákovského mosta skákali bungee jumping. Na prístavisku, kam sme došli, bola kopa mladých ľudí, čo sa na to pozerali. To dievčatá trochu prekvapilo, mysleli, že tam skoro nikto nebude .. Chvíľu si niečo šuškalo a vyriešili to nasledovne. Zhodne zhodili kraťasy, pod nimi som zazrel biele vykrojené nohavičky. To už sa bungee jumping prestal tešiť takej pozornosti. Dievčatá sa rozhodli len rámcovo zachovať medze slušnosti a skryť sa rýchlo do vody. Ale potom ísť domov v mokrom tričku? Staršie sa otočila symbolicky smerom odo mňa a od ostatných ľudí vyhrnula si túto posledná vrchná časť odevu. Na okamih som zbadal aspoň zo strany jej pekné prsia. Mladší - asi nie tak ostrieľaná - si nechala čiernu podprsenku. Radšej som rýchlo zostúpil do vody, pretože už som začínal mať v trenírkach z toho pekné rozruch. Plával som vedľa dievčat a moc som toho nevidel, zato chlapci z prístaviska museli aj cez špinavú vodu dobre vidieť jej voľne sa nadnášajúca prsia. Schválne som vyliezol o niečo skôr z vody, aby som o niečo neprišiel a čakal som, čo bude.



Dopadlo to nad očakávanie - pri vylízaná z vody sa tá staršia už ani nenamáhala nejako otáčať, az pár metrov všetkým na brehu ukázala svoje úplne nahé obstojne poprsie sa stvrdnutými bradavkami z tej studenej vody. Ale to nebolo všetko - tie biele nohavičky sa obom dievčatám sa pekne prilepil na tie najintímnejšie miesta a hlavne zprůhledněly! Mladší síce stále tvrdošijne zotrvávala v tej podprsenke, ale tá tiež už vo vode viacmenej stratila svojich krycích schopností. Potom sa vyvalili na mólo a sušili sa. Tie chlapcov okolo už žiadny bungee jumping nezaujímal, ja si pripadal strašne dobre, pretože dievčatá so mnou prirodzene bavili, veľkoryso prehliadali moju erekciu a každý si mohol myslieť, že sú to moje kamarátky.



To bola (zatiaľ) moja najveselšia cesta z vidieka do Prahy!

autor: Jarda



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>