Erotická poviedka

Striptíz miesto personálneho pohovoru

Nahota by sa hlavne nemala nikomu vtierať!! Ja zažil pekný šok tento rok v lete pri zháňaní zamestnania. Mal som dohodnutú schôdzku s personálne pracovníčkou telefónom a podľa hlasu je ťažké hádať vek, a už vôbec vzhľad.



Tak som bol pripravený na nejakú ženskú stredného veku a zazvonil. Naproti chodbou mi ide naproti mladá baba a zdá sa mi, že jej to tam nejako podozrivo lieta. Taky že jo, podprsenka nikde, nahý brucho a bradavky boli celkom slušne vidieť. Keď som jej podával ruku, už som mal erekciu ako blázon. Než ma doviedla do kancelárie, stačila mi ukázať ešte kus nahého prsia zo strany, ako jej ten top bol pomenší.



No ani neviem, čo som tam povedal, ešte že som sedel, tak som sa s tým stoporeným penisom nemusel cítiť trápne. Snáď jej nevadilo, že jej furt pozerám na poprsie miesto do tváre. Potom som vypadol ako cukrár a na WC som si konečne mohutným výstrekom uľavil. Doma potom ešte dvakrát. Tá baba ma príšerne vydráždila, v noci som sa zobudil a trčal mi zase ako blázon.

< br />
Nedalo sa nič robiť, druhý deň som preto musel navštíviť jednu babu (študentka čo si privyrábala občasným sexom za peniaze) a umluvil som ju, či by som sa jej nemohol vystriekať medzi kozy štvorky. Normálne to nerobila, razila totiž heslo "všetko s ochranou". Pretože som sa ale úporne naliehal, že by som potreboval vyžmýkať nadobro, za mierny úplatok mi vyhovela a dokonca si potom môjho furt neukojenýho čurák strčila do pusy a vysala aj posledné kvapôčky .. Konečne mi klesol.



Za týždeň som mal mať s tou istou personálne pracovníčkou upresňujúce schôdzku. Ako sa ten termín blížil, už sa mi z toho zase pomaly začal stavať. Urobil som preventívne opatrenia, vyhonil som si ho dosýta ako som tam išiel., pri predstave očakávaného polovičného striptízu. Ale aké prekvapenie, referentka bola už celkom normálne oblečená! Asi tý hambatý kurva už niekto niečo povedal, alebo jej to dokonca začalo bejt trápny, predvádzať svý nahý kozy v pracovnej dobe .

autor: Jarda C.



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>