Erotická poviedka

FKK a fotenie - 2. deň

Po vzrušujúcom dni som sa krásne vyspala, po rannej hygiene si prehodila cez nahé telo župan a išla som do kuchyne. Tam už boli Hans s Helga a pripravovali raňajky. Župany nemali previazané, takže sa im pri každom pohybe rozevíraly a boli tak vidieť tie najzaujímavejšie partie ich tiel. Trochu som premýšľala, čo je na nahote tak vzrušuje, ale sama som si musela priznať, že pohľad na kozy a kundu Helga a najmä na chvost Hansa mňa ani trochu nenechával v pokoji.



Už pri raňajkách urobili veľa záberov na mojej polonahé - polooblečené telo, uvarili kávu a navrhli, že ako prídu ostatní urobia ešte pár aktov po byte. Odložila som teda župan a nahá pózovala v kuchyni, pri krbe, pri televízii - skrátka na rôznych miestach ich domu a musím povedať, že sa mi to celkom páčilo.



Pred poludním prišli ich známi s ospravedlnením, že prišiel Heinzův mladší brat a že ak to nebude vadiť, tak by sa rád u nás tiež pobavil. Rýchlo som si obliekla župan, aby som sa s nimi nevítali hneď nahá , bola som predstavená ako študentka - modelka, ktorá bude tráviť so všetkými pekný deň, vypili sme spoločne pohárik sektu a šli k bazénu. Novo prichádzajúce si v šatničce vyzliekli oblečenie, my "domáci" odložili župany a tak spoločnosť 3 nahých žien a 3 nahých mužov bola pripravená ksoukromé FKK čiže kúpanie bez plaviek, ale s najväčšou pravdepodobnosťou aj k ďalším rozkošiam ....



Domáce pár sa začal všetko opäť dokumentovať na foto a video, ja si prezerala nové prichádzajúce. Obaja bratia na tom boli s výbavou veľmi dobre, mladšiemu bratovi dokonca péro stuhol a v snahe to zamaskovať skočil radšej do vody. Ani priateľka toho staršieho sa za nahotu svojho tela nemusela hanbiť, mohutné prsia veľkosti 4 (ale zrejme transplantát ) nešli prehliadnuť a vyholená kunda naznačovala jej zmyselnosť. Helga s Hansom dali svoje prístroje na statívy, položili na dostupné miesto diaľkové ovládanie a išli aj do vody. V bazéne sme sa pomaly rozdelili do dvojíc, o mňa sa začal zaujímať Heinz, jeho brat sa točil okolo pani domu a Hans - zrejme nie prvýkrát - sa začal bozkávať a vzájomne sa hladiť s priateľkou Heinza.



Ak včerajšie súloženie bolo vzrušujúce, tak dnes to vyzeralo na poriadny grupáč. Ako ma Heinz vo vode k sebe tlačil, cítila som, že už vtáka nemá zďaleka tak pozvädlého a ja sa tešila, že s ním čoskoro zájde do mojej roztúžené kundičky. Ale ešte pred splnením tohto priania ma vyzdvihol z vody, posadil na hranu bazénu, roztiahol mi nohy a začal božsky lízať moju kundu, jazykom krúžil okolo klitoris a miesto chvosta zarazil zatiaľ do kundy palec, ktorým krúžil vnútri a pôsobil mi fantastickú rozkoš. Ostatné dvojice boli v obrátenom garde - obe ženy práve fajčili údy svojich sexuálnych partnerov. Uvedomila som si, že by som túto rozkoš mala poskytnúť Heinz aj ja, vymenili sme si teda pozície a opatrne som mu chvost olizovala a súčasne mu obnažoval žaluď, až som ho mala v puse celý a mohutnými ťahy ten čarovný chvost začala huliť. Keď sa fajčenia dostatočne nabažil, skočil do vody, vzal ma oboma rukami pod prdelkou, ja sa chytila ??za krk a ramená, roztiahla nohy a už som cítila, ako sa na trčiace Heinzovo péro nabodávám. Našou šoustací polohu kopírovali len Helga s bratom Heinza, Hans zatiaľ tvrdo šukal na terase a pekne zozadu ho pral Heinzově priateľku do kundičky, až jej tie mohutné, ale umelé kozy poletovali.



Asi sme boli prví, kto explodovali rozkošou, naše nahá tela sa objala a vychutnávala dosiahnutý vrchol blaženosti. Potom prijme sa všetci presunuli na príjemné sedačky, rozprávali o všetkom možnom a ja si pri debate zdokonaľovala moju nemčinu.



Ani neviem, ako k tomu došlo, ale zrazu som bola sama so všetkými mužmi, obe ženy sa vzájomne starali o svoje telá a svoje lesbické rozkoše. Začala som tušiť, že konečne zažijem to, po čom som vo svojich erotických predstavách dávno túžila: vo svojom tele budem mať zasunuté 3 penisy naraz! Striedavo som im fajčila opätovne stvrdnutej vtáky. Hans mi začal jazdiť prstom s krémom okolo análu a snažil sa riťku premazať a pripraviť k zasunutiu perie. Nebudem ani rozprávať, čí chvost v ktorom otvoru bol, ani som to samú rozkošou nevedela. V kunde a prdelce striedavo zachádzal dve perá s pravidelnosťou stroje a tak som ani nemusela pohybovať ústami po vtákovi, ktorý som v nej mala a fajčila ho v rytme prirážanie. Ako chlapi cítili, že to na nich prichádza, postupne vybrali svoje chvosty, postavili sa predo mňa a začali ich ešte naháňať. Jeden za druhým explodovali a na moje chvejúce sa telo po prežitom orgazmu, na moju tvár, kozy a kundu dopadali vrstvy belavého spermií.



Obe ženy vyzerali tiež veľmi šťastne, zrejme si to urobili k vzájomnej spokojnosti aj bez mužov. Zbadala som ešte, ako na kamere svieti červené svetielko, takže tie celé orgie boli zdokumentované. Verím ale, že zábery z tohto grupáč budú použité len privátne ako spomienka na pobyt jednej študentky na milé hostiteľa u nich.



Po vysprchovanie sme sa ešte venovali krásnemu nahatému kúpanie ak večeru bol ten zaujímavý víkend ukončený, hostitelia mi vyplatili honorár za fotenie a filmovanie aktov (nie za to božské súloženie!), rozlúčila som sa s hosťami a odviezli ma na vlak späť domov.


autor: Lenka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>