Erotická poviedka

Novoročné šukanie

Už tretí rok trávime oslavy lúčenia so starým rokom a vítanie roka nové v luxusne zariadenej chalupe našich známych. Je s tým spojené aj nádherné spestrenie nášho sexuálneho života, pretože už pri prvej návšteve pred tromi rokmi sme spoločne súložili, najprv každý len so svojím partnerom, a potom sme si partnerov prehodili, ale vždy sme boli v jednej miestnosti. Obávala som sa vtedy, či mi nebude vadiť pozorovať, ako penis môjho muža je olizovanie jazýčkom iné ženy a potom zachádzajú do inej kundičky ako mojej. Pretože rovnaké pocity mohol mať aj môj muž, keď videl, ako fajčím cudzie péro a potom sa nechávam s chuťou ošukávať, prestali ma trápiť výčitky svedomia a na spoločné sexuálne radovánky sa vždy teším.



Keď sme prišli na chalupu našich známych, boli sme prekvapení, že na tohtoročné silvestrovské oslavy je pozvaný ešte jeden pár, s ktorými sa naši známi spoznali o dovolenke. Neviem, do akej miery boli noví hostia oboznámení s tým, že naše vzťahy sú aj sexuálne, ale moc som nad tým nepremýšľala a spoločne sme sa venovali zábave. Hostitelia naliali pohárik dobrého alkoholu, vraj nielen na zdravie, ale aj na guráž, a navrhli pre začiatok zahrať si starú dobrú "fľašku". Aby boli zaistené pre všetkých rovnaké podmienky, mohol mať každý z nás na sebe len štyri kusy oblečenia. posadali sme sa pred krbom na zemi, doprostred umiestnili fľašu a rozbehli vyzliekacích hru. Možno, že sa trošku švindlovalo, ale všetky 3 ženy sme zostali v podprsenke a nohavičkách, mužom ostali len slipy. Ďalšie roztočení fľašky ukázalo na Evu, našej hostiteľku. Tá sa postavila a ladným pohybom rozopla podprsenku a pomaly odkryla svoje mohutné trojky. Potom fľaška ukázala na môjho muža. Bola som zvedavá, čo s jeho penisom urobil predchádzajúci striptýzek, pretože Evin kozy sa mu veľmi páči (ja mám bohužiaľ slabšia dvojky). nesklamal som sa, pretože mal docela problémy pretiahnuť slipy cez značne stvrdnutej péro. Ja som pri vyzliekaní zmenila obvyklé poradie v odkladanie posledných kúskov bielizne - najprv si stiahla zanedbateľná tangá a ukázala všetkým čerstvo vyholenú kundičku, až pri následnom pokynu fľašky som odkryla svoje malé, ale snáď pevné prsia, zakončená veľmi vystúpenými bradavkami. Postupne fľaška ukázala na každého z nás, zostával už len Matěj, náš nový kamarát. To, čo ukázal, vo mne zatajilo dych - chvost v pokoji dobrých 15 cm a len som si predstavovala, koľko asi merajú stoporený!

< br />
Hostitelia nám ponúkli spoločné vykúpaní vo vírivke. Neviem, kto to zariadil, ale ja sedela vedľa Mateja. Za chvíľočku už som mimo príjemné prúdenie vody po nahom tele cítila ruku môjho nového partnera, ako s ňou nežne prechádza po hrotoch mojich bradaviek a občas vzal do mohutné ruky celú kozu, druhá ruka blúdila okolo mojej kundičky a zľahka sa dotýkala klitorisu, ktorý samým vzrušením vyšlo z kundičky. Ja samozrejme nelenila, a hladkala Matejov chvost, pritom som cítila, ako sa v mojej ruke zväčšuje a tvrdne. Toho Matěj využil, postavil sa a ja náhle mala jeho vtáka tesne pred pusinkou. trošinku som zaváhala mu péro pred všetkými olizovať ako prvý, ale niekto predsa musí s fajčením začať, a tak som to bola ja. Opatrne som obnažila žaluď a zo všetkých strán mu ho olizovala, potom som to už nevydržala a začala mu chvost fajčiť. Jeho mohutnosť mi však nedovolila mať ho v puse až po koreň, ale aj tak si podľa Matějových vzdychov myslím, že sa mu fajčenie páčilo. Pohľadom na ostatné som sa uistila, že sexuálne hrátky sa dobre rozbehli, Alena náruživo ochutnávala Tomášov chvost a môj muž lízal Eve kundu a súčasne jej drtil mohutné kozy.



Nemohla som sa už dočkať, až Matejov chvost zájde do mojej Pick, a tak som vyliezla z vody, trochu sa osušila a ľahla si na pripravenú kožušinu. Matěj sa ??zasunutím vtáka ešte trošku počkal, olíznul mi bradavky a pomaly sa presunul ku kundičke a slastne lízal vzrušením opuchnuté pysky a tuhého klitorisu. Pretože musel cítiť, ako nedočkavosťou už celá tecu, nemilosrdne mi do kundy vrazil ten neuveriteľný klacek a zašiel s ním až na koniec. Neviem, či sa to dá ešte nazývať súloží, ale prechádzal mi kundu svojím čurák tak nádherne, ja mu celú panvíc chodila naproti a výraz mojej spokojnosti som hlasno dávala najavo. Nebola som ale sama, do Evy pral chvost môj manžel pekne zozadu, rukami držal jej kozy a hneď vedľa sedela Alena na Tomášovom pere, ten ju držal za riťku a uľahčoval tak jazdu jej kundy po svojom chvosta.



Už už som bola hotová, keď Matěj vybral péro, postavil sa a pomohol vstať aj mne, chytil ma za zadok, ja sa ho chytila ??za ramená a už som znova cítila, ako jeho péro preniká až na samé dno mojej pošvy. Túto polohu som už dlho nezažila, a preto netrvalo dlho, a ja dávala hlasno najavo svoje uspokojenie. Pohľad na ostatné ma uistil, že povýšili partnerské súloženie na grupáč, Alenu začal prcat môj muž a ona spolu s Evou striedavo fajčí Tomášov chvost. To sa nedalo dlho vydržať, muži začali postupne striekať na nahé telá žien a my ženy slastne zaškriekala vo vlnách orgazmu.



Pretože všetkým sa prvý sexuálny kontakt moc páčil, po krátkom odpočinku sme už znova sedeli pri krbe a losovali nové dvojice tak, aby to neboli manželské, a tie nám ostatným predviedli live show s podmienkou fajčenie vtáka a lízanie piči, vystriedanie aspoň troch polôh a na záver viditeľnom striekanie. Ja som si tentokrát vyžrebovali Tomáša. Trochu som sa hanbila pred všetkými začať fajčiť jeho vtáka, keď ma ale položil na polohu 69 a začal lízať kundu, bol všetok stud preč a ja mu jeho chvost s chuťou začala huliť. Predvádzať súlož na tri spôsoby nebolo pre nás nijako zložité, včas som pred vyvrcholením zliezla, vzala si chvost do pusy a fajčením a honením dotiahla do výstreku, ktorý som nasmerovala na svoje kozičky a zvyšok mu dosála. Keď sme sa trochu upokojili, nastúpili ďalšie vyžrebované pary na predvedenie live show, a nutne musím konštatovať, že to bol vzrušujúci pohľad zblízka pozorovať orálny sex, vjazde vtákov do kundičiek a na záver rukou a pusou dotiahnutie vtákov na striekanie.



To už sme boli v novom roku a všetci sme si sľúbili, že pre veľký úspech zopakujeme gruppensex najneskôr na Veľkú noc.


autor: Věrka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>