Erotická poviedka

Šukačka po rokoch

Termín schôdzky absolventov po 10 rokoch sa blížil a ja si v duchu pripomínala niektoré zážitky z doby štúdia. Na špecializáciu nás chodilo necelých dvadsať, väčšina našla uplatnenie v našom meste alebo v jeho blízkosti, len Honza a Patrik sú až na druhom konci republiky. Ponúkla som im teda ubytovanie v mojom rodinnom domčeku, kde po rozvode bezdetného manželstva žijem už dlhšiu dobu sama.



Chlapci sa dohovorili, že prídu spoločne jedným autom a - ak mi to nebude vadiť - už deň pred plánovanou slezinou. S Honzom som už za doby štúdií mala bezchybný vzťah, dokonca medzi nami došlo pri oslavách ukončenia školy k intímnemu styku. Mejdan sme mali v krčmičke v blízkosti bývalej pieskovne, kde je dnes nádherné jazero. Ako to už v júli býva, bolo ten večer horúco, a keď mne Honza navrhol , nech sa s ním idem prejsť k vode, rada som vypadla zo zafajčené miestnosti. Honza mal krásne reči, ako sa mu celú dobu štúdia páčim, že som tá najlepšia a najkrajšia baba, že mu je ľúto, že čoskoro odíde tak ďaleko. Aby som to nezdržiavala: zrazu som bola v jeho objatí, na ústach prisaté jeho pery, prsia drvená jeho rukami av intímnych partiách cítim jeho stvrdnutý penis. To už z nás lietalo vzájomne strhávanej oblečenie, ja si pred ním kľakla, zasunula jeho chvost do pusy a zaľúbene mu ho začala fajčiť. Zrejme v obave, že by mohol predčasne vystreknúť, péro z mojej pusy vybral, kľakol si za mňa a už som cítila, ako mi jeho čurák láska klitoris a pysky, a chvíľu na to už prechádza pindou. Netrvalo dlho a obaja sme dosiahli nádherného orgazmu. Vôbec nám nevadilo, že nemáme plavky a išli sa schladiť do jazera. Tú noc sme sa pomilovali ešte niekoľkokrát, lenže druhý deň Honza odišiel a potom som sa dozvedela, že sa oženil. Ja som sa tiež vydala, ale nejako to nebolo ono a vlani sa môj vzťah definitívne rozpadnul.



To už ma ale zo spomienok vyrušil zvonček au bránky stáli obaja moji kolegovia. Išla som im otvoriť, obaja ma pobozkali a ja znovu cítila to živočíšne fluidum Honzu, ale tentoraz aj Patrika. Pri káve sme zaspomínali na staré dobré študentské časy, prebrali sme čo sa komu za desať rokov od konca školy podarilo dobre a čo zle. Honza priznal, že aj jeho manželstvo sa rozpadlo a Patrik sa ešte nestačil oženiť. Navrhla som im, že keď je tak pekne by sme mohli ísť zase k jazeru. Námietku, že s tým nerátali a nemajú sebou plavky, som odmietla ako nepodstatnú. Na jazere je časť vyhradená naháčom a tak teda sa pôjdeme kúpať tam. Odo mňa k jazeru je to kúsok. Na pláži sme sa po sebe s trochou obáv pozreli, ale to už som sa vyzliekaním začala, aby som im dodala odvahu. Myslím, že aj po rokoch sa moje nahé telo chalanom páčilo, pretože ich penisy neboli v úplne pokojnom stave. Chvíľu sme sa kúpali, chvíľu slnili, s partiou iných ľudkov si zahrali volejbal a myslím, že bolo všetkým jasné, že dnešný deň sa bude súložiť. Nikdy som sa nemilovala naraz s dvoma mužmi, aj keď ma to vo sne lákalo, a teraz to konečne bude realitou.



Vzhľadom na popoludňajší vyvádzanie bez oblečenia už netrvalo moc dlho, a boli sme zase všetci nahí. Sedeli sme na gauči a ja si hrala s ich vztýčenými perami, oni s mojimi kozami a pindou. Tentoraz som mala chuť ochutnať ako prvý chvost Patrika, zohla som sa teda k nemu a začala mu olizovať jeho žaluď. Olizovanie ale čoskoro prešlo v fajčenia, ja mala jeho péro až v krku a jazdila po ňom zovretými perami. Honza mne medzitým lízal roztvorenou kundu a najviac sa venoval klitorisu. Uvedomila som si, že musím poskytovať rozkoš spravodlivo a tak som po Patrikovi začala fajčiť Honzova klát. Patrik sa presunul za mňa a nekompromisne zajazdil sa svojim čurák do kundy a začal divoko mrdat. Ja v rytme prirážanie fajčila Honzova péro. Už som mala z toho šoustání a fajčenie druhý orgazmus. Ani neviem, či sa chlapci dohovorili, ale náhle nado mnou obaja stáli, naháňali si svoje chvosty a obaja naraz začali mohutne striekať tak, že na celé moje telo dopadali hŕbu chuchvalcov bieleho semena.



Po večeri, ktorú sme celú absolvovali bez oblečenia, sme v našich rozkošiach pokračovali. Bolo jasné , že tentoraz sa pokúsime o sedvič. Análny sex už som zažila aj skôr, ale mať naraz jeden chvost v kunde a druhý v zadočku, to malo premiéru. Cítila som, ako sa tie dva chvosty o seba vo vnútri môjho tela trú, a chvíľu na to vykropila moje otvory ďalšou dávkou semena.



Druhý deň sme sa zúčastnili stretnutia všetkých absolventov. Neviem, či z našich tvárí bolo poznať, čo sme prežili. Po návrate domov sme ešte raz spoločne zasouložili a tešíme sa na ďalšie stretnutie. Len dúfam, že to nebude zase až za 10 rokov!



autor: Eva



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>