Erotická poviedka

Onanie v úkryte

Tohtoročné prázdniny som bol s našimi na chate. Mal som tam kamaráta, s ktorým sme vymýšľali všetko možné, chodili sa spolu kúpať k blízkemu jazeru, jazdili na bicykli, a vôbec - krásne sme si užívali prázdnin. Raz mi Peter oznámil, že ak bude pekný počasie, ukáže mi niečo, čo som asi ešte nevidel.



Sotva som sa zobudil, celý zvedavý som vykukol z okna - modrá obloha a krásne teplúčko. Rýchlo som sa naraňajkovali a ani som nemusel dlho čakať, Peter už bol u bránky a že teda ideme, že by to mohlo dnes vyjsť.



Išli sme na druhý koniec chatovej oblasť, a tam sme sa hustým mladinou predrali až k plotu krajnej parcely. Petr ma opatrne zatiahol k miestu, kde bolo cez husté krovie vidieť na bazén aj terasu a naznačil, že budeme čakať. Čakanie sa nám vyplatilo, z chaty vyšla dievča, čo som obdivoval pri jazere, ale tentoraz nemala plavky, ale biely župan. Na terase pri bazéne si ho dala dole, bez toho, aby pod ním mala akékoľvek oblečenie, a my tak mohli pozorovať krásne nahé dievčenské telo. Mala super kozy, neviem určiť veľkosť, ale do ruky by sa mi ani náhodou prsník nezmestilo. No a čo ešte len pohľad na kundičku so zlatým prúžkom chĺpkov! To už sa mi vták prebudil a keby som bol sám, asi by som začal naháňať.

< br />
Neznáma dievča vliezla do bazéna, uplávala pár koliesok, potom si na terase ľahla a vystavila svoje nahé telo nielen slnečným lúčom, ale aj našim dychtivým očiam. To sme ešte netušili, že to nie je zďaleka koniec vzrušivé divadla. Z košíčka u lehátka vytiahla čosi, čo pripomínalo mužský úd, akurát to bolo určite oveľa väčšie, než je môj chvost v pozore. Oči nám mohli vypadnúť z jamiek, keď si s tým umelým vtákom začala rejdit okolo kundy, druhou rukou láskala kozy a hlavne stuhnuté bradavky a zrazu s tým cumlíkom zašla dovnútra do piči a začala blažene priasť.



U nás s Petrom to bolo naopak, svoje chvosty sme vytiahli z nohavíc a začali naháňať. Nevedel som v tom fofr, čo mám pozorovať viac, či nahú babu, ktorá si jazdí umelým čurák v kunde alebo svojho kamaráta a jeho chvost, po ktorom mu kmitá ruka. Petr sa na mne previnilo usmial a ruku zo svojho vtáka presunul na môjho čuráka a začal mi ho nádhernými dlhými ťahmi naháňať sám. Urobil som to isté a vzájomne sme si tak naše perie k neuveriteľnej spokojnosti oboch vyhonili. Mám pocit, že sme striekali v rovnakom čase ako prišiel orgazmus tej nádherné dievčatá, pretože cumlík už ležalo na jej brušku a dievča si s uspokojením hladila ukľudnenie kundu.



Viem, že nie je pekné niekoho Špehovať, dodatočne sa za to ospravedlňujem, ale boli sme sa pozerať vždy, keď bolo pekné počasie a vždy sme si vzájomne krásne vyhonili podívanou na nahé masturbujú dievčenské telo naše vzrušené vtáky.


autor: Honza



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>