Erotická poviedka

Erotická podívaná

Fero z vedľajšej chaty mne tajomne povedal, že mi ukáže niečo, čo som asi ešte nevidel, a že príde pre mňa zajtra okolo desiatej. V dohodnutú dobu hvízdnul u vrátok a vyrazili sme spolu za dobrodružstvom.



Išli sme až na opačný koniec chatovej osady, kde na okraji lesa je niekoľko nádherných veľkých chat, väčšinou s bazénmi na záhrade. Predierali sme sa opatrne hustým porastom lesa a došli k živému plotu jednej z chat. Franta už poznal miestečko, odkiaľ bolo na chate aj bazén celkom dobre vidieť. Prišli sme akurát včas, pretože z domu vyšla asi tak dvadsaťročná dievča, na sebe župan, ktorý si k našej radosti na terase odložila. Pod ním nemala vôbec nič , a tak sme mohli pozorovať krásnu nahú ženskú s veľkými, pevnými kozami a kundičkou s prúžkom zlatavých chĺpkov. Podívaná na nahé dievčenské telo však čoskoro skončila, pretože kráska vliezla do bazéna a pod vodou tá nahota nebola moc vidieť.



Franta mi ale naznačil, že Tutovom ešte niečo uvidíme. Mal pravdu. Za chvíľku dievča vyliezla z vody, utrela si mokré telo osuškou az košíka, ktorý si priniesla na terasu, vytiahla čosi, čo pripomínalo mužský úd, akurát že to bolo o moc väčšie ako môj alebo Frantův chvost. Začala si s tým umelým čurák hrať, jazdila s ním po hrotoch jej prsníkov, ktoré okamžite stvrdli, krátko si ho dala do pusy a potom už sa s ním priblížila ku kunde, Pomalinku rejdila po okrajoch roztvorené piči a potom pred našimi udivenými zrakmi zasunovala to umelé péro dovnútra, až jej z kundy pozeral len malý kúsok. Ten pohľad sa nedal vydržať, a tak naše stvrdnutej chvosty sme obaja vybrali z nohavíc a začali naháňať. Oči som mohol na tej masturbujú dievčaťu nechať, občas pozrel aj na Frantův chvost, po ktorom kmitala jeho pravačka. Franta zrazu presunul svoju ruku na moje stojace péro av naháňania môjho čuráka pokračoval svojou rukou, ja ako ľavák nemal problém mu to oplácať a naháňal som jeho chvost ľavačkou.



Vzrušenie z pohľadu na nahú babu so zasunutým vibrujúcim umelým čurák v kunde aj z toho, že mi péro naháňa niekto iný, urýchlilo dosiahnutie vrcholu - obaja sme začali takmer súčasne striekať. Bez nás tá baba mohla vidieť, dosiahla zrejme aj ona uspokojenie, pretože v rovnakom okamihu, kedy my dvaja striekali, ona vytiahla uměláka z piči, párkrát si ešte prešla kundu rukou a slastne si ľahla k odpočinku. No a nám predstavenie skončilo, ale už sme sa tešili, že aj budúci deň bude pekné počasie a my budeme mať ďalšie pokračovanie v krásnej divadla a ešte lepšie onanii.



Už som sa nemohol dočkať ďalšieho dňa , no a keď som ráno videl modrú oblohu, tušil som, že sa bude sexy divadielko opakovať. Asi sme s Frantom prišli do nášho úkrytu moc skoro, pretože pri chate ani pri bazéne sa nič nedialo. Už už sme chceli odísť, keď z chaty vyšla naša známa dievča, rovno úplne nahá, ak nášmu prekvapenie išla s partnerom, ktorý na sebe taky nič nemal. Musel som uznať, že péro toho chalana iv pokojovej polohe bolo o moc väčšie ako môj alebo Frantův chvost. To sme ale netušili, čo sa z neho za chvíľočku stane! Ku chalanovi, keď si ľahol na lehátko, kľakla naša kráska, vzala jeho chvost do ruky a jemne si s ním hrala. oslobodili sme rýchlo aj naše penisy a obaja sme sa k podobnej hre pripojili a začali si aj naše vtáky vzájomne naháňať.



Keď mu obnažila žaluď, zapojila do hry aj svoj jazýček a zo všetkých strán mu péro olizovala. No a zrazu otvorila pusu a tú ohromnú klát do nej nasoukala a začala labužnícky zovretými perami po stoporenom chvosta jazdiť. Skúsenejší Franta mi zašepkal, že tomuto sa hovorí fajčenia. V tejto fáze som to ale už nezvládol a začal striekať. Pridal som teda na rýchlosti naháňania Frantova penisu a on za malú chvíľočku taky výstrek .



Keď sa dievča nabažila fajčenia chvosta svojho partnera, ľahla si zase ona, roztiahla nohy a naznačila, že teraz je s lízaním rad na ňom. kľakla teda k jej klinu a jazykom prechádzal cez roztvorenou kundu, jednou rukou jej krúžilo po kozy a druhou prechádzal medzi Pico a zadočkom, občas trošku zašiel prstíky dovnútra. Keď už boli obaja vyrajcovaní na maximum, predviedli nám živé šoustání - najprv jej zasunul péro na lehátku, čoskoro ale dievča zliezla , kľakla si a on jej chvostom zašiel do kundy zozadu. Nemusím ani veľmi zdôrazňovať, že taká podívaná znovu rozhicovala naše vtáky a nemilosrdne sme si ich znovu vyhonili až k perfektnému výstreku.



Dodatočne sa ospravedlňujem za špehovanie tých dvoch a len dúfam, že im živý plot do budúceho roka moc nezarosí.

autor: Mirek



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>