Erotická poviedka

Ivančina spoveď VI.

V pondelok po našom spoločnom dobrodružstvo v hájovni konečne došlo aj na to hlúpe učenie. Vo mne ale pravdepodobne aj v Jindřich začalo hrýzť zlé svedomie, že sme sa do neho od piatku ešte ani nepozreli. Tiež mamička mala zjavnú radosť, keď nám priniesla hore na desiatu namazané chleby a prvýkrát nás videla konečne zaboreniu v knižkách a školských zošitoch.



Strávili sme nad nimi celý deň, ale keď sa v podvečer začalo smrákat, nebolo zjavne na svete sily, ktorá by nás pri tom udržala dlhšie.
"Nepôjdeme sa na chvíľku prejsť? "- vytrhla som Jindřich z bifľovanie len tak nazdařbůh vysloveným dotazom. Zdvihla oči, pozrela sa na mňa a odpovedala podobne nezúčastnenej otázkou:" Chceš? ". Okamžite mi ale bolo jasné, že ma prekukol a má v hĺbke dušičky na mysli to isté čo ja a kam svojou otázkou mierila. Ostatne ukradomky sme mysleli asi obe na to isté celý deň, len sme sa hanbili jedna pred druhou, priznať si to nahlas. "Aspoň na chvíľku. nemusíme byť vonku dlho," - odpovedala som stále ešte vo rovnakom neutrálnym duchu a už som sa rýchlo zdvíhala k odchodu.



Dole som ešte nastokol hlavu do kuchyne, povedala našim, že pôjdeme na prechádzku, a keď nás aj mame uistila , že nám chvíľka na zdravom vzduchu len prospeje, vypadli sme cez záhradu zadnými vrátkami do lúk za stodoly. Vonku už bolo úplné šero, ale naše kroky bez jediného slova vzájomnej dohody zamierili spoľahlivo k lesu na cestu do chalupy.
"Tešíš sa? "- spýtala sa Jindra sprisahanecky a ja jej bez obalu odpovedala, že docela jo. Keď sme dorazili na miesto, bola už úplná tma, len v hájovni svietila dole za stiahnutými roletami kuchynská okna. Keď nás zavetrili hajného hrdzavý seter, spustil hneď povyku a začal štekať. V otvorených dverách sa objavila známa Bajajova silueta, a keď nás vyzval, aby sme išli dovnútra, nemeškal sme ani chvilenku a uhniezdilo sa mu vedľa seba na širokánske lavici pri jeho dubového stola.

< br />
"Nachystal som pre vás nejaký pitie," - prehodil hájnik ako by sa to rozumelo samo sebou, že prídeme na návštevu, vybral z kredenca fľašku toho hnusnýho kořeněnýho vína a naplnil mne už známe poháre od horčice až po okraj.

"Tak na zdravie, pán Tázlere," - povedala Jindra, pozdvihla tú svoju k přiťuknutí, ale grobiansky Bajaja sa už medzitým napil a odfrkol: "Jo a taky na Bzykanie!". Sotva sme stačili usrknout, vylovil ten nevychovancov z rázporku už poriadne naakumulované klát a ako sa Jindřiška, ktorá k nemu sedela bližšie, spamätala, šermoval jej chvostom pred tvárou.



"Máte krásnýho čuráka, "- vystrúhal mu tá kurvička uznanlivo poklonu a Bajaja sa pýchou nadul ako moriak. V budúcom okamihu už po ňom chňapla nedočkavo rúk, pevne ho zovrela pri koreni a vystrčeným jazýčkom ho začala zaľúbene olizovať. Pohľadom na ten nadpozemsky nádherný nástroj, ktorý striedavo mizol v široko roztvorených Jindřičiných ústach a striedavo ho na svetle olizovala a starala mlsným jazýčkom, ma tak vzrušil, že som si jednou rukou zašla do lona a druhú zovrela cez zvlhnuté nohavičky v dlani jej kundičku. Tá krásna prostopášnice na to okamžite reagovala stlačením kolienok k sebe ao to náruživěji sála Bajajovy vtáka, zatiaľ čo mu druhou rukou zamilováva gule.



"Ja chcem tiež," - povedala som nedočkavosťou celá bez seba a nastavovala sešpulenou pusu. rozkročený Bajaja vyslobodil vtáka zo zovretia Jindřiščiných úst, poodtáhl stôl a vrazil ma ho to papuľky. Kým som ho náruživo fajčila, zviezla sa Jindra na doskovú podlahu, v pokľaku mi prudko odstránila ruku z rozkroku a pre zmenu sa teraz s rovnakou vehemenciou, s ktorou sa predtým venovala Bajajovi, prisala k mojej už úplne mokré mušličke. roztvorila som stehná a súčasne ako som fajčila hajnýho, som hojdavým pohyby prirážal na jej ústa.
"Tak ktorá z vás bude prvý, vy skurvený dievky?" - opýtal sa s hrubosťou sebe vlastnou Bajaja, keď po chvíľke vyslobodil vtáka z mojej pusy a my okamžite jedným dychom zo seba vychŕlili: "Ja!". Jindra ale sebecky využila svoje pozície na podlahe, zvrátila sa na chrbát, roztiahla nohy av okamihu mu nastavila svojou čiernu chlpatú cicu. Tázler si nenechal ujsť príležitosť, strmhlav vyzliekol nohavice aj slipy a vzápätí tej čiperný dievča už vrazil ztopořenýho čuráka do rozbúreného dievčenského lona. "mrdej ma, poriadne ma voprcej, ty prasa a vykrop mi tú moju nadržanú piču," - kričala ako zmyslov zbavená kamarátka. Pretože som nevydržala len sa nezúčastnene dívať, ako prírazov a krásne ju obrába, spustila som sukňu na podlahu, vyzliekla nohavičky, pretiahla cez hlavu tričko a nahá som pristavil jednu z stoličiek nad Jindra tak, že jej pod ňou zmizol celý tvár. zasadol som čelom k hajnému, roztiahla nohy pred ním nohy rovnako nehanebne, ako to urobila predtým Jindra a vyzvala ho, aby mi lízal chcandu. Všetci traja sme si užívali vzájomnej radosti, kým ju Bajaja neukončil svojim veselým pokrikom, s ktorým napumpoval semeno Jindřich do jaskynky. Sotva z nej vyklouznul, zmocnila som sa ústami dychtivo pomaly vadnoucího, kundími šťávičkami prenikavo voňajúceho a ulepeného chvosta a obetavo sa ho pokúšala priviesť čo najrýchlejšie znovu k životu. Vzdychajúce hájnik sa len bezmocne prevalil na chrbát vedľa Inokedy a ja toho okamžite využila, obkročmo nad neho nasadla a rukou sa snažila tú mäkúšikovia napchať do svý žiadostivý kundy. Cítila som, ako sa vo mne to péro znovu krásne zduřilo, ako zbesilá po ňom jazdila a núkala ho oplzlé tak dlho, aby ma taky rýchlo vycákal, až som sa dočkala neskutočného pocitu slasti, s ktorou som vnútri vnímala jeho mohutné výstreky.



Úplne vyčerpaná, spotená a ešte sa celá chvejúce z úžasného orgazmu som sa bokom pritúlila k ležiace Jindra, jemne som jej odtiahla nohy od seba a lačne vysávala z jej lona zvyšky Bajajova semena. Vďačná kamoška začala moje láskanie čoskoro oplácať rovnakým dielom, v pevnom zovretí a nových vlnách rozkoše sme si navzájom vylizoval vrchovato naplnené pekáčiky mrdinkou, kým nás nevytrhol Bajajův drsný hlas.




"Tak vy štetky nemáte stále ešte dosť." - zhodnotil vecne naše miliskování a bez ďalšieho slova, stojaci nad nami, začal na nás bez výstrahy chcát. Obe sme s vďakou nastavovali nosíky ústrety blaženému vodopádu teplých chcanek, nahlas sa smiali ako pominuté a keď sa celý aj s čertovským smiechom vyprázdnil, olizoval sme si vzájomne jedna druhej mokrá telíčka. Boli sme tým tak vášnivo zaujaté, že sme ani nespozoroval , keď odišiel a pootvorenými dverami zapískal do tmy.



"Poď, Zrzoune! Máš tú dobrotu." - počuli sme Bajaju a ako sme sa naďalej, mrcasil sa medzi nami na podlahe ten jeho chlpatý psisko a dobíjal sa nám ňufákom striedavo medzi nohy na tie naše pochcané pičky. Neveriacky som sa snažila najskôr štítivo odtiahnuť, ale keď som uvidela Jindra, ako mu horlivo roztiahla od seba nohy a zovrela medzi nima jeho hlavu, skoro som si pritiahla psisko k sebe a začala si užívať jeho nádherného hebkého jazýčku, s ktorým opracovávalo moju mušličku, zavrela oči a neskutočným šťastím som začala čúrať.



autor: Iva Alaun



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>