Erotická poviedka

Manžel v zámorí

"Čo je v dome, nie je pre mňa." Tak znie jedno známe príslovie. Ja som sa ním ale nijako neriadil a okrem Markétky, ktorá bývala o tri poschodia vyššie, som bol zdrojom sexuálneho uspokojenia aj pre Vlastu, susedku, ktorá bývala na našom poschodí, priamo vedľa nás. Navzájom o sebe nevedeli a tak išlo všetko zatiaľ dobre, ako po masle. O tom, že ma Johanka podvádza, obe dve vedeli skôr než ja. Preto im ani jednej nevadilo, že som jej s nimi neverný. Možno, že to občas bolo aj naopak a vo chvíli, keď sme len ležali po naplnenom sexe, cítili akési vnútorné uspokojenie a pocit ženskej hrdosti, že nad ňou pred malou chvíľou zvíťazili.



Raz popoludní som šiel domov a vo vestibule stretol Miluška . Bola to známa, ktorú som poznal ešte pred svadbou a párkrát, keď som sa vracal od Johanky, som ju zviezol na motorke až k ich domu do susednej dediny. Tak sme sa vlastne spoznali. Raz ma stopli a ja ju zviezol. Okrem tých zriedkavých jázd medzi nami nič nebolo. Nie, že by sa mi nepáčila. Nie, že by som jej v očiach nevidel, že má o mne záujem. Ja však mal svoju Johanku a tá pre mňa vtedy bola všetkým. Teraz sme sa s Miluška po rokoch stretli znova. Dozvedel som sa, že sa vydala a pred štvrť rokom sa nasťahovala do nášho domu a býva úplne hore, až v trinástom poschodí. Aj keď jej zase pozerali rozverné čerti z očí, bola nejaká zamĺknutá. nevystúpil som preto z výťahu, keď zastavil v mojom poschodí a len som povedal, že ju vyprovodím. svieži sa až hore a potom sa zase vrátim. Po chvíli som sa preto dozvedel, že vlastne v byte býva sama. Nie, že by sa s manželom rozišli a alebo boli rozvedení. Manžel však krátko po svadbe odišiel do štátov a teďka sa ako stevard plaví po Mississippi.


Asi to bude znieť blbo. Hnedka ma ale napadlo, či jej už niekto oprašuje a alebo je to má ďalšie šance. Bolo však na nej vidieť, že sa cíti sama a je rada, že sme sa stretli. Zamlklost rýchlo zmizla a zas to bola tá štebotajúcich kamarátka. Pozorne som si ju prezeral a zistil, že sa vôbec nezmenila. Bola vlastne ako malé dievčatko, ktoré má boky dospelé ženy. Bola mi vysoká sotva po ramená a stále mala drobnú postavu. Ani prsia jej od tej doby nenarástli a vlastne vyzerala ako dve kozliatka, ktorá si hrajú na schovávačku. Bolo jej vidieť do výstrihu a bolo preto možné si túto skutočnosť overiť. Mala je vo výbehu, nespútané košíčkom podprsenky, a neschované pod kúskom zbytočne škrtiaca látky. V duchu som hádal, že sú zrejme tvrdá a prezeral si každý ich hrot. Dívala sa mi do tváre. Musela teda vidieť, kam sa jej vlastne pozerám. Keď som jej pozrel do očí, len sa šibalsky usmiala a sotva znateľne naklonila svoju hlavu k ramenu. Akoby sa ma v tej chvíli pýtala "Tak čo im hovoríš, páči sa ti?". Aj keď vlastne nič nevyslovila, jej otázka bola v tom výťahu s nami a vznášala sa kdesi vo vzduchu. "Si pekná Miluška, páčiš sa mi.". Povedal som polohlasne a sklonil sa k jej uchu. kúsoček od neho som sa zastavil a veľmi ticho zašepkal. "Ja ťa chcem Miluška bozkávať. Bozkávať tvoja ušká, čelo a oči, tvoj nos i tvoje ústa. "Zakaždým som sa na chvíľu odmlčal a svojimi perami sa dotkol toho miesta, o ktorom som pred tým hovoril. Keď som sa dotkol jej pier a dlho som ju pobozkal, vzal som ju oboma rukami v podpazuší a celú ju zdvihol do svojej výšky. Stál som teraz rovno a nemusel sa ohýbať, keď sme si spolu navzájom v ústach hrali svojimi jazykmi. Pevne ma chytila ??okolo krku a zatiaľ, čo sa má pravačka sťahovala pod jej zadok, aby jej urobila sedátko, omotala nohy okolo mojich bokov a potom je zovrela ako do klieští. Bolo mi jasné, že už ich má a tešil sa celkom zvedavo, aké to s ňou, pri jej vzraste, vlastne bude. Jej ruky i nohy ma zvierali a tiež pri bozkávaní úplne prebrala iniciatívu. Ak som sa pred chvíľou naivne domnieval, že bude pasívne a ja ju urobím mojou, bolo tomu teraz úplne naopak. To ona si ma privlastnila a teraz si so mnou hrala, ako by som bol jej veľký plyšový medvedík. "Dneska si len môj a nikomu ťa nepůjčím." Hovorila to, ako by nevedela, že chtiac-nechtiac, budem musieť ísť večer domov. Vtom výťah spomalil, potom sebou škubnul a zastavil v poslednom, trinástom poschodí. "Ja sa ťa nepustím, ty by si mi ušiel. ", povedala Miluška a hneď pokračovala," Vezmi ma domov. Susedia sú teraz v meste a tak nás nikto neuvidí. ".



Ani nečakala čo odpoviem a už jednou rukou otvárala dvere. neodporovala som a poslušne zamieril k jej bytu. Ani neviem, odkiaľ vylovila kľúč, ktorý mi strčila do ľavej ruky, aby som odomkol. Zatiaľ, čo som sa o to snažil, začala si všímať gombíkov mojej košele a na miesta, ktoré odkryla, ma začala nežne bozkávať. Bolo to zvodné. Už vôbec nepripomínala to dievčatko, naopak úplne suverénne dokazovala, že je už, nejaký ten piatok, zrelú a skúsenou ženou. To nakoniec potvrdila aj za dverami, sotva sme vošli do bytu a zavreli ich za sebou. Nechala košeľu košeľou a vrátila sa k bozkom, ktoré však, na rozdiel od tých predošlých, boli nabité neskrývanou vášňou. Po chvíli prestala a so slovami "Tak už ma pusť, nech na teba lepšie môžem, uvoľnila zovretie svojich nôh a spustila je smerom k zemi. Aj keď bola malinká, päťdesiat kíl asi mala a poznáte to, taká váha sa prednesie. Rád som ju preto postavil na zem, aby som si rýchlo odpočinul. "Poď do izby, najskôr si na naše stretnutie pripijeme. "cupitala predo mnou a zamierila rovno k baru, štylizovaného do podoby veľkého, starodávneho glóbusu. odklopila jednu z pologuľou a vytiahla fľašu silného bourbonu odniekiaľ z Kentucky. Nikde som ho v obchodoch nevidel a tak som si povedal, že ho asi doviezol jej manžel, keď bol naposledy doma na dovolenke. Teraz sa mi hodilo, že bol ďaleko a tak som tú myšlienku pekne potichu nechal odznieť. Ešte sme pili, keď cez hlavu pretiahla bavlnené tričko av plnej kráse vystavila kozliatka, ktoré som pred tým pozoroval v jej výstrihu. Mala je nádherne špicaté a ich malé rozmery im napodiv dodávali krásu. Boli ako dva malé, sopečné kužele, majúce miesto kráterov dva krásne hnedasté dvorca. V centrálnych oblastiach dvorcov sa potom, ako dva kamene, vzniknuté zo ztuhnuté lávy, vyzývavo týčili jej zvodné bradavky. Ani neviem, ako ma to napadlo, možno som to videl v nejakom filme. Proste som si k nej prisadol a jednu z bradaviek ponoril do zvyšku svojho pitia. Potom som pohárik odložil a dal sa do ich čistenia. Jazykom som bradavku umývali a zbavoval ju povlaku z dobrého pitia. Potom som ju celú pohltil v ústach a žmolil ju svojimi perami, ako by som z nej chcel všetko vyžmýkať, pre prípad, že tam ešte niečo ostalo. Nakoniec som si zahral na bábätko a tak som cucal , ako by som ju chcel pripraviť o všetko jej materské mlieko.



Už to nemohla vydržať. Stonala rozkošou a pohadzoval svoju svetle hnedou, strapatou hlavou a voľnou rukou si zablúdila pod sukňu . "Tam nechaj miesto pre mňa.", pokarhal som ju žartom a rozopol jej gombík aj zips. Hneď potom som jej pretiahol sukňu cez hlavu a začal sa zaujímať o jej klin. Bol síce schovaný v bielych nohavičkách av tejto chvíli som mohol ohodnotiť len jeho krásny, bacuľatý tvar. Bol pekne zaoblený a keď som na neho položil svoju ruku, vošiel sa presne do mojej dlane. Chvíľu som si ten pocit vychutnával a tento pekný pocit som doprial aj jej. zaškriekala pri tom ako malé mačiatko a tým svojim bochníčkov mi vychádzala v ústrety. Látka nohavičiek prestupoval príjemné teplo a ako by som bol zimomravý, chcel som toho tepla viac. A tak som rukou zašiel pod gumu a ako by bola jazvec, som ju celú schoval v nohavičkách, v tej teplej, vyhriatej nore. Na malú chvíľu som sa zarazil. Čakal som totiž, že tam nájdem húšti a namiesto toho som cítil len hlaďounkou, teplú kožu. Ako som sa po chvíli dozvedel, manžel jej doviezol nejaké časopisy av nich bol aj súčasný americký hit a fotky žien, s oholeným ohanbím . Docela sa jej to vraj páčilo a tak sa svojich chĺpkov tiež zbavila. Pred tým som to nikdy nevidel a bol som preto zvedavý, ako to vyzerá. nezdržiaval som sa preto ďalším osaháváním a radšej som situáciu popohnal. "Tak už ma nenapínajte a ukáž mi ju, nech si ju pozriem a potom sa s ňou pomazlím. "Postavila sa a úplne stiahla nohavičky. Pre mňa to bol neobvyklý pohľad, pretože takéto, úplne neochlpené, holátko som asi nevidel ani v časoch svojho dospievania, kedy dievčatám, ktoré som vyzliekal a zvedavo si ich prezeral, riasili na týchto telesných partiách aspoň riedke porasty chĺpkov. Pripadala mi ako malé dievčatko, ukryté v tele dospelej ženy. Počas chvíľky v ktorej som ju testoval svojim pohľadom a rozhrnoval ju prstami, aby som mal lepší výhľad, som vlastne zosilňoval našu spoločnú túžbu. Preto som ani nečakal, vzal som ju do náručia a nežne ju položil na koberec.



Potom šlo už všetko ráz na ráz. Bola tak príjemne tesná a ja som vo chvíľach, keď som sa údom boril do jej pohlavia, silne som vnímal jej vnútorné teplo i pružnosť jej tkaniva. Proste paráda. Kozičky mala ako dva tvrdé křemínky a kundičku ako svěráček. Najprv som bol ja na nej, potom, pri ďalšom kole zas ona na mne. Pretože ma na samom začiatku uistila, že má v sebe Dánov, čo bývala účinná antikoncepcia, nemusel som si dávať pozor a zakaždým som šoustal až do konca. To nám však bolo málo a tak som ju znova pretočil na chrbát. Podebral som však jej nohy, držal je zdvihnutej šikmo hore a zaboril sa do nej v tejto pozícii. Vytiahol som ho zakaždým skoro na kraj a potom som striedal smer pichnutie. Raz som smeroval do prava a následne zas na druhú stranu. Moc sa jej to páčilo a tak aj v tejto, pre ňu nepohodlné, pozíciu sa v rytme môjho šoustání snažila dvíhať svoju panvu a vychádzať mi v ústrety. Bolo to krásne a ešte chvíľu nám to vydržalo. Potom to však na nás na oba prišlo a takmer jednohlasne sme svojimi vzdychy odprevadili to nádherné, nedostižné vyvrcholenie. Pustil som jej nohy, zliezol s ňou a rozvalil sa vedľa na chrbát. Chvíľu sme len tak ležali, navzájom si pochvaľovali ako to bolo pekné. Každý z nás sa však pozvoľna vo svojich myšlienkach vracal do reality a uvedomoval si, že niekde, úplne inde, má svoju "drahú polovičku". Vo chvíli, keď sa Miluška posadila, a ja som uvidel jej červená, o koberec popálené chrbát, znovu som si spomenul aj na to, ako sa Johanka pred časom vyhovárala na cvičenie.





Ukážka poviedky z novo pripravovanej knihy, prosíme o zaslanie vašich názorov a ohlasov na autorov email A.Frei @ seznam.cz .



autor:
Alois Frei



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>