Erotická poviedka

Nadržaný panic - Bisexual

Je mi síce cez dvadsať, ale rovnako som ešte panic. Priťahujú mne dievčatá, ale aj chlapci. U nás na vysokej škole sa mi páči niekoľko nádherných dievčat, ale niekedy by som hrozne rád fajčil a šukal aj pekného chalana ..... najviac sa mne páči Petr.


Ráno vstávam hrozne nadržaný, preto si hneď ráno preťahujú predkožku cez môj veľký žaluď. Rád sa naháňam takmer až k orgazmu, ale ten si radšej nechávam na večer ... Radšej si preto natriem zadoček lubrikačným gélom a zasúvajú si do neho môj najobľúbenejší análny kolík ... rýchlo pripnete remene zarezávajúce sa do mieška, natiahne džínsy a vyrážam do školy.
V škole sa snažím nemyslieť na nič erotického, ale keď vidím tie nádherné zadočky a kozičky zabalené v tesnom oblečení, tak mi furt stojí ako stĺp.


Preto nadšene zo školy utekám domov. Celý sa vyzliecť a pri vyťahovaní kolíka zo zadočku si ho do neho ešte niekoľko krát prirazíme .....
vstupujte do sprchy. Pretože som sa už týždeň neholil medzi nohami, vyťahujte môj obľúbený strojček a pomaly a opatrne si holím jemné chĺpky, čo mi zatiaľ vyrástli na vrecka ... nad penisom si nechávam trojuholník, zdá sa mi to veľa perverzné a pekné. hladíte si svoj vyholený poklad jednou rukou, jemne masírujte žaluď aj vajcia .... jeden prstíček druhej ruky zasúvajú do nadržaného zadočku a masírujte si ho .


Keď vyjdem zo sprchy, jemne si osušíme môjho tátoša, potom si líhám na posteľ a Rozťahujte nohy ako to len ide .... do navlhčenej zadnej dierky si zasúvajú môj najväčší vibrátor ako to len ide, druhou rukou si poriadne sťahujte predkožku cez žaluď až je celý nádherne vidieť. Pred chutnú dávkou môjho semena sa rád cévkuji, takže do žaluďa zasúvajú trubičku, posúvam ju pomaly ďalej a ďalej .... obaja zvierača ľahko prekonám a trubička nadobúda do močového mechúra .... trochu si nechám vytiecť na prsia a potom vsúvajú trubičku do pusy a saju tú výbornú tekutinu. Keď jej mám dosť, asi tak o polovicu povytiahnite trubičku. Poriadne sa chytím za penis a v stále rýchlejšom tempe preťahujte predkožku cez žaluď .... keď príde orgazmus, vsávám všetko semeno cez trubičku do pusy ..... milujem výbornú chuť môjho semena.


Než trubičku pomaly vytiahnem, penis mne už zase stojí ako stĺp. Preto si ho zase vyhoním, tentoraz sa ale taky naháňam s vibrátorom v zadočku a spermie nechám striekať na moje bruško a prsia .... tam si ho potom poriadne rozetírám a nezabudnem si taky namazať môj veľký žaluď .... len je škoda, že nemá žiadnu ozdobu.


Ale to sa snáď zmení, chcel by som do neho piercing, aby tie moje hrátky boli ešte perverznější ....

autor: bipa



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>