Erotická poviedka

Prázdniny

Prázdniny pred nástupom do odbornej školy trávim na vidieku u svojej babičky. Zoznámila som sa so rok staršou Katkou, ktorá s jej bratom Honzom je tiež na prázdninách v ich rekreačnej chalupe.



Pri potulkách po okolí sme tiež boli u miestneho rybníka. Nič moc, ale v jednej časti sme našli pekný pľac s pomerne dobrým prístupom do vody, a tam sme roztiahli deku, prezliekli sa do plaviek a užívali nádherného voľna. Honzu to s nami vôbec nebavilo, a tak šiel späť do dediny za chalanmi.



Keď sme boli samy, Katka navrhla, že by sme si mohli dať dole horný diel plaviek a opaľovať si aj prsia. Ani moc nečakala na môj súhlas a už mala podprsenku dole. Jej prsia bola o dosť väčšia ako moje, zakončená mohutnými dvorci sa značne vystúpenými hrotmi. Ja si teda dala dole podprdu taky, trochu som sa hanbila za moje jedničky, ale prsia mi stále rastú a verím, že za rok budú ako Katkin.



Ako tak vedľa seba ležíme na deke, cítim, že mi Katka hladí kozičky a zrazu mám aj jej jazýček na stuhnuté bradavke. Nikdy som podobný pocit doteraz nezažila a slastne som ležala a vychutnávala rozkoš, ktorú mi Katka robila. Keď som pootvorila oči a videla jej krásne kozy, začala som jej láskanie oplácať. To Katku natoľko zohrialo, že pomaly presunula ruku z mojich pŕs a zašla pod plavky a láskala moju kundičku. Bolo to úplne niečo iné ako keď si pick hladkám sama, a tak mi ani nevadilo, že mi začala nohavičky sťahovať. Pomohla som nadvihnutím zadočku a tak odkryla moju broskyňky, krytou ochlpením, ktoré som si upravila do prúžku. Pritom som voľnú rúk rozviazala na oboch bokoch šnúrky Katkiných nohavičiek, ktoré hneď spadli a odkryli jej úplne vyholenú kundičku. Potom sa Katka pretočila hlavou nad môj klin a začala mi lízať Pick a hlavne sa venovala môjmu klitorisu. Keď som nad mojou hlavou videla jej roztvorenou štrbinky, začala som jej lízať taky.



Dlho netrvalo, a obe sme zažívali nijako neskrývaný orgazmus. Pritom sme si vôbec nevšimli, že sa vrátil Honza, ktorý v dedine nenašiel žiadnych kamarátov, a vyvalenými očami pozoruje naše nahé telá a dievčenské hrátky. Jednu ruku som si priložila na prsia a druhou sa snažila zakryť kundičku, a chcela som sa rýchlo obliecť. Katka ma ale zarazila a Honzovi navrhla, nech si taky dá dole nohavice. Mal s tým značné problémy, pretože sa mu z tej divadla postavil penis, a keď nohavice opatrne pretiahol, ja som mala prvýkrát možnosť zblízka vidieť mužský úd v plnej kráse.



Katka nežne Honzu vyzvala, nech s tým stoporením niečo urobí, a či chce, môže pred nami onanovať. "Rovnako som ťa už párkrát videla, že si honíš péro u nahotinek na obrázkoch, tak teraz môžeš onanovať a pritom sa pozerať na skutočné nahé dievčatá". Bolo vidieť, že sa hanbí začať s honením, chvost si držal pevne v ruke, niekoľkokrát opatrne pretiahol kožičku zo žaluďa, potom jej zase vrátil späť, pritom mal pohľad upretý na naše kozy a kundy a zrazu už začala jeho ruka po chvosta kmitať a za chvíľku na naše nahé telá dopadali chuchvalce mládeneckého spermií.



Po chvíľke oddychu po dievčenským lesbickom milovaní a chlapčenské onanii sme opatrne všetci vliezli do chladivej vody, s Katkou sme si z našich tiel opláchli Honzov ejakulát, trochu si zaplávali as uspokojením si naše tri nahé telá ľahla pod hrejivé slnečné lúče.



V zostávajúcich dňoch prázdnin sme sa s Honzom zblížili natoľko, že ma zbavil panenskej blany a ja z neho urobila muža. To je ale iná história.

autor: Eva



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>