Erotická poviedka

Vždy nadržaná

Nemohla som sa dočkať kedy sa manžel vráti z týždňovej služobnej cesty domov.Mal sa vrátiť v piatok popoludní a tak som už od rána na nic ine nemyslela ľan na poriadne pretiahnutie mojej nadržanej a vždy pripravenej pičky.




A tak som mu hneď ráno poslala pikantné sms-ku.V zápätí mi odpísal naspäť a napísal, aby som ho nedráždila, že má rokovaním a Medzi nohami poriadne navretú hrču . To ma ešte viac rozrajcovalo a pokračovala som v Pisani sms ďalej.Zrazu mi zazvonil telefón av nom som pocul nadržaný hlas môjho muža, že vraj je na záchode, naháňa si ho aby som mu s tím pomohla. netrvalo nám dlho a urobil sme sa Vzájomná cez telef.


Manžel mi zavolal, že sa rokovaním prelži, že sa vráti až v noci. Nemohla som sa dočkať. Dala som chladiť šampanské, vykúpala som sa, obliekla som si ľan kratučký saténový župan.Vložila som do videa porno kazetu a sem tam som si musela rukou prehoniť pičku.
ked som pocul pri dverách zvonček cela natešená som bežala otvoriť.Srdečne sme sa zvítali, už pri dverách som musela Skontrolovať manželovho penis. Keby ma nebol upozornil, tak si ani nevšimnen, že prisiel aj s kolegom, vraj u nás prespať, lebo nemal sa ako dostať domov.
To ma naozaj nepotešilo.Chcela som sa ísť Rýchlo obliecť, ale manžel mi hneď povedala, že to nemám robit, prečo by som neukázala svoje nádherné telo aj kolegovi.


Chlapi sa posadili v obývačka a ja som im naviedla víno.Rozprávali zmes o všeličom možnom, a ako každá debata hľa tá naša skončila pri sexe. Ani neviem ako manžel zápolia video.Začali sme hoci už všetci traja nervózny, a už-už som si myslela, že si ju budem musiet ísť zasa vyhoniť.A ked som si pomyslela čo sa skrýva aj v jedných aj v druhých nohaviciach ..... Achh


Zraz to môj manžel nevydržal a chytil ma za pevné prsia, kde už Nebolo treba dráždiť ani bradavky, pretoze bolí veľmi tvrdo. Jemne som zavzdychal a chytila ??ho za penis.
Zhodil zo mňa župan, a poprosil ma aby som mu ho vyfajčili Nemusel mi dvakrát hovoriť a už som ho hnietila v ruke vrazila som si ho do úst a fajčila ako zmyslov zbavená. Milostná šťava mi začala prúdom vytekať a myslela som si, že celá vytečiem. zatial čo som ho fajčila on mi pevne masíroval kozy. zbadal sme, že kolega si ho naháňa a tak ho manžel vyzval, aby ho Siel vraziť do mňa.Ja som ho však upozornila, že sa s Mojo pick musí najskôr zoznámiť a pekne ju vylížte, neváhal ani chvíločku a už mi jeho jazyk blúdil po mojej štrbinke.
Všade v byte bolo pocut vzdychy a mlaskanie.Keď som ho už chcela cítiť dnu otočila som sa a vrazila som si manželovu kokot do piče a začala som na nom jazdiť.Kolegov kokot som si na výmenu vrazila do úst a fajčila ho. Zraz som pocul vzdychy môjho manžela ako ma vyzýva: "trtkaj, trtkaj, rýchlejším, nechaj ti ju celú obsemením" A v tom som cítila ako mi to všetko napumpoval dnu. naviedla som polo zozadu jeho kolegovi, nechaj si to tam tiez Riadne strekne, zatial čo som si raz rokou naháňala klitoris a druhou si pridŕžala manželovho kokot a rozfajčievala ho na ďalšom číslo. netvalo to dlho a bol opäť v pohotovosti.Vyložil si ma na stôl a začal ma obrába na stole, zatial čo som kvalifikácie na fajčila jeho kolegu.Zatúžila som ich cítiť oboch a tak som si osedlal jedného na koníčka a druhému som kázala nechaj mi pretiahne anál. Bola to krása Cítiť ich oboch naraz.Trtkali sme z kazdy strany, semeno striekalo na moje bradavky, tvár, do mojej pičky, do úst, do zadočku.


Kolega ostal s nami cely víkend a priviedol ďalšieho Kamari s ktorym ma chcel zoznámiť, takže s Troma to bolo ešte lepšími, ale o tom až nabudúce.


autor: neznámy



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>