Erotická poviedka

S manželkou a jej kamarátkami

S mojou ženou Hankou a jej kamarátkami Lenkou a Markétou sme si naplánovali predĺžený víkend pod stanom. Z Prahy sme mali odísť v piatok popoludní, ale na poslednú chvíľu zavolala Lenka, že musí zostať v práci do noci, tak nech ideme bez nej, že za nami príde v sobotu. vyrazili sme teda len v troch.


Pretože sme vyrazili neskoro, prišli sme do kempu už skoro za tmy a tak veľmi rýchlo padlo rozhodnutie, že postavíme len náš stan, ktorý bude pre tri stačiť .

Dlho do noci sme sa potom bavili a popíjali pri táboráku pred stanom. Unavení a opitý sme rýchlo zaspali. Bola horúca noc, a tak sme sa spacáky len prikryli.


Po niekoľkých hodinách spánku som sa trochu prebral av polospánku začal hladiť ženu pod spacákom po mojej ľavici. Bol to spacák mojej ženy, mala tam spať, ale v noci si to s Markétou asi nejako pomýlili, pretože tam teraz spala Markéta. Keď som spoznal svoj omyl, spracovávali už moje prsty jej klitoris a ona držala v ruke môj penis. Už bolo neskoro na to prestať. Už sme boli moc vzrušenie, aby sme premýšľali nad absurditou tej situácie. pritúlila sme sa bližšie, vyzliekli si tričká, vo ktorých sme spali a vášnivo sa bozkávali a hladili. Netrvalo dlho a išli sme na to naplno.



Rytmické otrasy, hlasný dych a vzdychy nemohli manželku ona rozvinutá.
"No to snáď né! nepreháňame to trochu, ja vám tú nevadím!?" skríkol Hanka. Ako obareniu sme od seba s Markétou odskočili. Lenže Načaté súlož sa nedá len tak prerušiť, boli sme obaja hrozne vzrušenie, a tak sme sa v zápätí obaja vrhli na Hanku. Chvíľu kládla odpor, ale pomerne rýchlo sa nechala vyzliecť a čoskoro s radosťou prijímala láskanie odo mňa aj Markéty. Zahrával som si s jej lasturkou najprv rukou, a potom som jej začal dráždiť jazykom, zatiaľ čo Markéta trela Hankine bradavky. Keď bol Hanka pripravená, vsunul som jej ho tam a Markéta ma zo zadu chytila ??za gule. Bol to neopísateľný pocit, nádherná rozkoš, Margitin ruka na guliach ma držala na pokraji orgazmu, bez toho aby som sa urobil a všetko predčasne ukončil. Asi po štvrť hodine a po niekoľkonásobnom orgazme začala byť Hanka unavená a ja sa rozhodol to risknúť. Vytiahol som ho, ďalej Karinine buchtičku dráždil jazykom, ale pri tom si Markétu zaujal tak, že som Ho mohol zasunúť do nej. Hanka tomu nijako nebránila. Naopak prevzala obrátenú úlohu a začala láskať Markétu. Čoskoro sme s Markétou splynuli v nádhernom orgazmu a vzápätí sme tak ako sme boli na zhromaždení všetci traja zaspali. Ráno sme sa prebudili rovno do ďalšej súlože a asi polhodiny si so svojimi telami navzájom hrali, ako sme vyšli von pripraviť raňajky .
Nádherná noc, škoda že dnes príde Lenka. A alebo nie?


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>